kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Mavi Jeans Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Mavi Jeans Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? Mavi Jeans nedir? Ne demek? Mavi Jeans çalışma şartları ve saatleri 2023 nasıl? Mavi jeans iş ilanları, iş başvurusu ve personel alımı 2023 nasıl yapılır?

A+
A-

Türkiye’de giyim sektöründe faaliyet gösteren çok sayıda marka ve bu markaların yüzlerce mağazası bulunmaktadır. Her gün binlerce müşteri bu markaların mağazalarına akın etmektedir. Bu noktada en çok tercih edilen markalardan biri de “Mavi Jeans” markasıdır. Firma Türkiye’deki en ünlü isimleri reklam yüzü yaparak tanınırlığını artırmaktadır. Ayrıca mavi renk ağırlıklı ürünleriyle milyonları etkilemektedir. Firma yıllardır popülerlik seviyesini artırmaktadır. Bu nedenle ülkenin farklı bölgelerinde onlarca şehirde onlarca şube açmıştır. Bu şubelerde yüzlerce personel çalışmaktadır. İşte müşterilerin, tüketicilerin hayranı olduğu marka bu noktada bir iş kapısına dönüşmektedir. İş arayanlar, iş değiştirmek isteyenler Mavi Jeans firmasına yönelmektedir. Peki Mavi Jeans nedir? Ne demek? Mavi Jeans çalışma şartları ve saatleri 2023 nasıl? Mavi Jeans iş ilanları, iş başvurusu ve personel alımı 2023 nasıl? Mavi Jeans personel maaşları 2023 ne kadar?

Mavi Kartuş Kart Puan Sorgulama Nedir? Nasıl ve Nereden Yapılır?

Mavi Jeans Nedir? Ne Demek?

Ülkedeki en büyük giyim perakendecilerinden olan firma 1991 yılında hazır giyim odaklı hizmet anlayışı ile İstanbul’da kurudu. Blue Jeans kalıbı kısmen Türkçeleştirildi ve adı Mavi Jeans oldu. Daha sonra ülkede pazar lideri olarak yurt dışına açıldı. “Çok oluyoruz” “Çok mu çok oluyoruz?” sloganları ile gençlerin aklına kazındı. Türkiye ve dünyada ünlü olan isimlerle anlaşarak reklam yüzleriyle anlaştı. Firmanın dünyada 385 MAvi Shop mağazası bulunmaktadır. Ülkede ise 140 bin metrekarelik alanda hizmet vermektedir. 25 yıllık hizmet süresinde firma 70 milyon kişiye ulaşmıştır. Firma hem yurt içinde hem yurt dışında yakaladığı başarı sayesinde binlerce kişiyi istihdam etmektedir ve her yıl sürdürdüğü büyüme ivmesiyle binlerce kişiye daha iş fırsatı oluşturmaktadır. Firmanın ismi de sık sık sorulara neden olmaktadır. Jeans kot pantalon anlamına gelmektedir. Yani hepimizin bildiği ve giydiği mavi kot pantolonlar firmanın adı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Mavi Jeans Çalışma Şartları ve Saatleri 2023

Türkiye’deki en büyüm giyim firmalarından biri Mavi Jeans firmasıdır. Ülkede hemen hemen her şehirde bir AVM ve her AVM’de de bir Mavi Jeans şubesi bulunmaktadır. Bu nedenle firma binlerce kişiye iş kapısı olmaktadır. Bu nedenle pek çok kişi mağazalardaki çalışma şartları ve çalışma saatleriyle ilgili araştırma yapmaktadır. Mavi Jeans şubelerinde günlük çalışma saati 8.5 saat olarak belirlenmiştir. Bu sürenin içerisinde çay, yemek, ihtiyaç, tuvalet molası da bulunmaktadır. Personeller haftada 6 gün çalışırken haftada 1 gün haftalık izin yapılır. Haftalık izin genellikle yoğunluğa göre belirlenmekte ve hafta içi verilmektedir. Bu durumun nedeni ise hafta sonu mağazaların yoğun olmasıdır. Ayrıca personeller 1 yıllık hizmet süresini doldurduktan sonra 14+2 günlük yıllın izin kullanma hakkına sahip olurlar. Personellerin kullandıkları haftalık izinler ve yıllık izinler mağazaların yoğunluğuna bağlı olarak mağaza müdürü tarafından belirlenmekte veya onaylanmaktadır. Mağazalar sabah sabah erken saatlerden gece geç saatlere kadar açıktır. Bu nedenle bu uzun saatlerde hizmet verebilmesi için personellerin vardiyalar halinde çalışması gerekir. Vardiyalar mağaza müdürleri tarafından belirlenir ve uygulanır.

Mavi Jeans Personel Maaşları 2023

Firmayla ilgili en çok merak edilen konu personellere ödenen maaş miktarıyla ilgilidir. Mavi Jeans maaş politikası rakip firmalara göre daha iyi durumdadır. Bu nedenle sektördeki çalışanlar firma bünyesinde çalışmak istemektedir. Mavi Jeans personellerine maaş olarak asgari ücretin üzerinde bir ücret vermektedir. İşe yeni başlayan personeller asgari ücret tutarında verilmektedir. Mavi Jeans deneyimsiz personel maaşları 2023 11 Bin 550 TL civarındadır. Deneyimli personeller ise 13 Bin TL ile 14 Bin 500 TL civarında maaş almaktadır. Mağaza müdürü maaşları ise 21 bin TL civarındadır. Mavi Jeans personelleri maaşlar dışında bazı haklara da sahiptir. Burada en büyük avantaj firma bünyesinde prim sisteminin olmasıdır. Firmada hedeflenen ciro hedeflerine ulaşıldığında personeller maaşlarının yarısı kadar ücret alabilir. Bu durumda personellerin maaşları büyük oranda artmaktadır. Ayrıca personellere yemek kartı da verilmektedir. Personeller yaklaşık 700 TL civarında bir ücretin yüklü olduğu yemek kartını kullanırlar. Yemek kartı her ay aynı tutarda doldurularak personellerin kullanımına sunulur.

Mavi Jeans İş İlanları, İş Başvurusu ve Personel Alımı 2023

Personellerine verdiği haklar, ülkenin dört bir yanına yayılmış olan şubeleri ve yüksek maaş politikası gibi nedenlerle binlerce kişi Mavi Jeans firmasında çalışmak istemektedir. Firmada çalışmak isteyen adayların iş başvurusu yapması gerekmektedir. Bunun için firmanın resmi internet sitesinde insan kaynakları ve kariyer bölümlerine girecek olan adaylar iş başvuru formunu doldurmalıdır. Ayrıca kariyer odaklı hizmet veren internet sitelerinde de firmanın iş ilanları yayınlanmaktadır. Bu ilanları takip ederek iş başvurusu yapılabilir. Ayrıca bulunduğunuz şehirdeki şubelere giderek elden iş başvurusu da yapabilirsiniz. İş başvuru formunuzu teslim ettikten sonra ise yapacak bir şey yoktur. İnsan kaynakları bölümü başvurularınızı beğenirse sizinle iletişime geçerek mülakata çağıracaktır. Mülakatlar olumlu geçerse işe alım süreci başlar ve resmi olarak firma personeli olabilirsiniz.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Mavi Jeans Personel Maaşları Ne Kadar?

Mavi part time kaç gün?

Haftada en az 2 gün olacak şekilde, merkez bölümlerimizde part-time çalışma imkanı sunulmaktadır.

Yorumlar

  1. KK Avatar KK dedi ki:

    2023 teyiz asgari ücret 11.406