kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Kaçla Kapattı? Taban Puanı Kaç Oldu?

2020 yılı İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı alımı başvuru süreci nasıl işledi? Kaç kişi sınava katılacak? Alım toplam kaç kişilik? Detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

A+
A-

İçişleri Bakanlığı 2020 yılı Dernekler Denetçi Yardımcılığı alımı sınavına katılacak adaylar ile sınava katılma hakkı elde eden son sıradaki adayın oluşturduğu taban puanı belli oldu. 2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı başvuru şartları nelerdi? 2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı kaç kişi için gerçekleştirilecek? 2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımına başvurular ne zaman yapıldı? 2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı sınavına kaç kişi girecek? Girecek adayların listesi ile 2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı taban puanını haberimizde inceleyebilirsiniz.

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı Başvuruları Nasıl Yapıldı? Kimler Başvurabildi?

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımına üniversitelerin Hukuk Fakülteleri ve İİBF ile dengi sayılan fakültelerden mezun adaylar, 2019 ve 2020 KPSS A Grubu puan türleri ile başvuru yapabildiler. Adaylar başvurularında KPSS P23 puan türlerini kullandılar. kamu haber

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman Gerçekleştirildi?

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımına başvuru için tüm şartları sağlayan adaylar başvurularını 2 Kasım 2020 tarihinden 6 Kasım 2020 tarihine değin İçişleri Bakanlığı e-devlet sistemi üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirdiler.

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı Kaç Adayın İstihdamı İçin Gerçekleştirilecek? Sınava Kaç Kişi Katılma Hakkı Elde Etti?

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı toplam 30 kişinin mesleğe alınması için gerçekleştiriliyor. 30 adet Dernekler Denetçi Yardımcısı’nın istihdamı için İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenecek olan sınava mesleğe alınacak aday sayısının 4 katı kadar aday katılma hakkı elde etti. Bu bağlamda 120 kişi 2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı sınavına katılacak.

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım ilanını daha detaylı bir şekilde incelemek için aşağıda yer alan yönlendirmeden faydalanabilirsiniz;

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı Sınavı Ne Zaman ve Nasıl Gerçekleştirilecek?

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan adaylardan en yüksek puana sahip olan 120 tanesi 8 Aralık 2020 tarihinden 11 Aralık 2020 tarihine kadar Ankara’da gerçekleştirilecek olan İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı sözlü mülakatlarına katılacaklar.

2020 Yılı İçişleri Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı Kaçla Kapattı? 2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı Taban Puanı Kaç Olarak Gerçekleşti?

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan adaylardan en yüksek KPSS P23 puanına sahip olan 120 aday belirlendi. Bu adaylardan 120. sırada yer alan adayın puanı ise 2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı taban puanını oluşturdu.

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı taban puanı; 90,37399 olarak gerçekleşti.

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan ve sınava katılma hakkı elde eden adayların listesini görmek için Tıklayınız!

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımına Kaç Kişi Başvuruda Bulundu?

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı başvuru listesini incelediğimizde 30 kişilik alım için toplam 2173 kişinin başvuruda bulunduğunu görüyoruz. Başvuru şartı olan 70 puana sahip adaylardan, 98 puana sahip adaylara kadar adayların başvuru yaparak şanslarını denediği dikkat çekti.

Bizlere sorularınızı sormak ve gelişmelerden anlık olarak haberdar olmak için Instagram ve Twitter hesaplarımız ile Telegram kanalımıza simgelere dokunarak ulaşabilir, takip edebilirsiniz!

pareto instagram

pareto twitter

tercihini yap instagram 1

tercihini yap twitter

tercihini yap telegram

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımına dair sorularınızı sormak ve diğer adaylardan bilgiler edinmek için FORUM sayfamızı takip etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.