kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

2018-2019 Kurban Bayramı Ne Zaman?

Kurban Bayramı yaklaşıyor. Milyonlarca Müslümanın ibadetlerini yapacağı Kurban Bayramı tatili için hazırlıklar şimdiden başladı. Üstelik tatil yapmak isteyen çalışanlarda Kurban Bayramını dört gözle bekliyor. Peki 2018 Kurban Bayramı ne zaman? 2018 tarihinde Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak?

A+
A-

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri geride kaldı. Türkiye’de yaşayan milyonlarca kişi tatil moduna girdi. Ancak önümüzdeki dönemde Kurban Bayramı var. Ve milyonlarca kişi Kurban Bayramı’nın gelmesini heyecanla bekliyor. Özellikle çalışanlar Kurban Bayramında yapılması beklenen tatili iple çekiyor. Peki Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramında tatil olacak mı? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? www.tercihiniyap.net ailesi olarak Kurban Bayramı ve Kurban Bayramı tatiliyle ilgili bütün sorularınızı cevaplandırdık.. Kamu Haber

2018 KURBAN BAYRAMI TATİLİ NE ZAMAN?

Milyonlarca Müslümanın merakla beklediği Kurban Bayramı 2018 yılında 20 Ağustos tarihinde Pazartesi günü akşamında başlayacak. 23 Ağustos Perşembe günü akşamına kadar sürecek. Türkiye’deki milyonlarca çalışan da Kurban Bayramında yapılacak tatil için nefeslerini tuttu. Cuma gününden itibaren tatile başlayacak olan vatandaşların bir sonraki cuma gününde hafta sonu ile bağlanması ile 9 günlük bir tatil yapma fırsatı bulacak. Üstelik herkes 9 günlük tatil için dört gözle bekliyor. Çoktan milyonlarca kişi memleketine dönmenin veya tatil beldesine gitmenin hayalini kurmaya başladı bile.

2018 KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN?

2018 yılında Kurban Bayramı tatili ile ilgili henüz resmi makamlardan bir açıklama gelmedi. Ancak hafta sonu tatilleri ile Kurban Bayramı birleştirilince bayramda 9 günlük bir tatilin yapılması olası görünüyor. 24 Ağustos tarihinde sona erecek Kurban Bayramı tatilinin ardından 25 ve 26 Ağustos tarihleri de haftasonu olduğu için çalışanlar için Kurban Bayramı tatilinin devamı olacak ve tatil bir nevi 9 gün olmuş olacak.

İŞTE KURBAN BAYRAMI TATİL GÜNLERİ

Kurban Bayramının Arife günü 20 Ağustos Pazartesi günü (Yarım Gün)

Kurban Bayramının 1. günü 21 Ağustos Salı günü

Kurban Bayramının 2. günü 22 Ağustos Çarşamba günü

Kurban Bayramının 3. günü 23 Ağustos Perşembe günü

Kurban Bayramının 4. günü 24 Ağustos Cuma günü

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.