kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

2020 YSK Seçim Uzman Yardımcılığı Kaç Puanla Kapattı? Taban Puan Kaç?

Yüksek Seçim Kurulu Seçim Uzman Yardımcılığı 2020 alımı kaç puanla kapattı? Kaç kişi sınava girmeye hak kazandı? Taban puan kaç oldu? Detaylar haberimizde.

A+
A-

Yüksek Seçim Kurulu YSK 2020 Seçim Uzman Yardımcılığı Alımı ilan ve başvuru süreci nasıldı? Yüksek Seçim Kurulu YSK 2020 Seçim Uzman Yardımcılığı Alımına kimler başvuru yaptı? Yüksek Seçim Kurulu YSK 2020 Seçim Uzman Yardımcılığı Alımı kaç kişilik olacak? Yüksek Seçim Kurulu YSK 2020 Seçim Uzman Yardımcılığı Alımı kaçla kapattı? Yüksek Seçim Kurulu YSK 2020 Seçim Uzman Yardımcılığı Alımının taban puanları kaç oldu? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Yüksek Seçim Kurulu YSK 2020 Seçim Uzman Yardımcılığı Alımı İlan ve Başvuru Süreci

11 Aralık 2020 tarihinde Yüksek Seçim Kurulu tarafından Seçim Uzman Yardımcılığı alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilana göre Yüksek Seçim Kurulu YSK 2020 Seçim Uzman Yardımcılığı Alımı 15 Seçim Uzman Yardımcısının mesleğe alınması için gerçekleştiriliyor. Kurul Yüksek Seçim Kurulu YSK 2020 Seçim Uzman Yardımcılığı Alımı için hem açıktan hem de Kurul içerisinde görev yapan personel arasından başvuruları kabul etti.

Yüksek Seçim Kurulu YSK 2020 Seçim Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak adaylardan açıktan başvuruda bulunacak olanlar için yaş sınırı otuz beş, kurum personeli arasından başvuru yapacak olan adaylar içinse kırk beş olarak belirlendi. Adaylar Yüksek Seçim Kurulu YSK 2020 Seçim Uzman Yardımcılığı Alımına başvurularında Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda elde etmiş oldukları KPSS P5 ve KPSS P4 puan türlerini kullandılar. kamu haber

Yüksek Seçim Kurulu YSK 2020 Seçim Uzman Yardımcılığı Alımına başvuru şartlarını taşıyan adaylar 16 Aralık 2020 tarihinden 23 Aralık 2020 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirdiler.

Yüksek Seçim Kurulu YSK 2020 Seçim Uzman Yardımcılığı Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Yüksek Seçim Kurulu YSK 2020 Seçim Uzman Yardımcılığı Alımına başvuurda bulunan adaylardan mesleğe alınacağı ilan edilen aday sayısının dört katı kadarı Yüksek Seçim Kurulu YSK 2020 Seçim Uzman Yardımcılığı sınavına katılma hakkı kazanacak. Yüksek Seçim Kurulu YSK 2020 Seçim Uzman Yardımcılığı Alımı tek aşamalı olarak sözlü mülakat ile gerçekleştirilecek.

ysk logo

Yüksek Seçim Kurulu YSK 2020 Seçim Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatlarına Kaç Kişi Girme Hakkı Kazandı?

Yüksek Seçim Kurulu YSK 2020 Seçim Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan adaylardan YSK Seçim Uzman Yardımcılığı mesleğine alınacak olan aday sayısının dört katı kadar aday yani 60 kişi Yüksek Seçim Kurulu YSK 2020 Seçim Uzman Yardımcılığı sözlü mülakatlarına katılma hakkı kazandı.

Yüksek Seçim Kurulu YSK 2020 Seçim Uzman Yardımcılığı Alımı Kaç Puanla Kapattı? Yüksek Seçim Kurulu YSK 2020 Seçim Uzman Yardımcılığı Alımı Taban Puanı Kaç Olarak Gerçekleşti?

Yüksek Seçim Kurulu YSK 2020 Seçim Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan adaylardan KPSS P5 ve KPSS P4 puanlarına göre yapılan sıralama neticesinde en yüksek puanlı olduğu belirlenen 60 adaydan son sırada yer alanın oluşturduğu taban puan; 94,98863 olarak gerçekleşti.

Yüksek Seçim Kurulu YSK 2020 Seçim Uzman Yardımcılığı Alımına katılacak olan adayların listresini incelemek için Tıklayınız!

Yüksek Seçim Kurulu YSK Seçim Uzman Yardımcılığı mesleğine dair merak ettiğiniz tüm hususları MESLEK TANITIM çalışmamızda incelemek için aşağıda yer alan bağlantıdan faydalanabilir ve çalışmamıza erişebilirsiniz;

Yüksek Seçim Kurulu YSK 2020 Seçim Uzman Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek, gelişmelerden haberdar olmak ve sınava hazırlık yapabilmek için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.