kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı BAKKA Personel Alım İlanı 2020

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından 2020 yılı alım ilanı yayımlandı. 2020 yılı Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımı başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

A+
A-

2020 Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımı ilanı yayınlandı. Yayınlanan personel alım ilanına göre 2020 Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımı kaç kişilik olacak? 2020 Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımı başvuru koşulları neler? 2020 Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımına hangi puanlarla başvuru yapılabilecek? 2020 Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? Detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

2020 Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların Türk vatandaşı olmaları temel şartının yanında kamu haklarından mahrum durumda bulunmamaları, devlete karşı suçlardan ya da yüz kızartıcı suçlardan hüküm giymemiş durumda olmaları, bu işi yapmalarına mani olabilecek herhangi bir akıl rahatsızlığına sahip olmamaları, askerlik ile de ilişiksiz durumda olmaları (erkek adayların) gerekmektedir. kamu haber

Ayrıca adayların 2020 Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımı için aşağıda belirteceğimiz Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS oturumlarından puan sahibi olmaları gerekmektedir.

2020 Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımına başvuruda bulunmayı planlayan ve başvuru koşullarını eksiksiz olarak sağlayan adayların başvurularını 16 Kasım 2020 tarihinden 30 Kasım 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularının neticesinde sınava girebilecek adaylar arasında yer alıp almadıklarını 7 Aralık 2020 tarihinde öğrenebileceklerdir.

2020 Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımı Hangi Kadro İçin Kaç Kişilik?

2020 Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvuru yapabilecekleri toplam kadro sayısı 6 kişidir. Bu kadroların 5 tanesi Uzman, 1 tanesi Hukuk Müşaviri, 1 tanesi de İç Denetçilik kadrosudur.

2020 Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımına Hangi KPSS Puan Türleriyle Başvuru Yapılabilir?

2020 Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımına Hukuk müşavirliği için başvuruda bulunacak olan adayların Hukuk fakültesi mezunu olmaları ve KPSS P4, KPSS P5, KPSS P6, KPSS P7 puan türlerinin bir tanesinden en az 80 puana sahip olmaları gerekmektedir.

2020 Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımına Uzman kadrosundan başvuruda bulunacak olan adayların başvuru yapabilmek için mezun olmaları gereken alan, kadro sayısı ve puan türlerini aşağıda yer alan tabloda inceleyebilirsiniz;

Bölüm Puan Türü Kadro Sayısı
İktisat bölümü KPSS P14
KPSS P15
KPSS P16
3 kişi
İşletme bölümü KPSS P24
KPSS P25
KPSS P26
Maliye bölümü KPSS P19
KPSS P20
KPSS P21
Kamu Yönetimi bölümü KPSS P29
KPSS P30
KPSS P31
Uluslararası İlişk. bölümü KPSS P34
KPSS P35
KPSS P36
Uluslararası Ticaret bölümü KPSS P24
KPSS P25
KPSS P26
Ekonometri ve İstatistik bölümü KPSS P12
KPSS P13
Grafik bölümü KPSS P3
KPSS P2
KPSS P1
1 kişi
Mühendislik bölümleri KPSS P3
KPSS P2
KPSS P1
1 kişi

2020 Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların yukarıda yer alan puan türlerinden en az 80 puana sahip olmaları gerekmektedir. Adayların 2020 Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımı sözlü mülakatlarına katılmaya hak kazanabilmeleri için mesleğe alınacak aday sayısının beş katı kadar aday arasında yer almaları gerekmektedir.

2020 Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Sınavı Ne Zaman ve Nasıl Gerçekleştirilecek?

2020 Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımı tek aşamalı bir sınav ile personel istihdamı gerçekleştirecektir. Bu sınav ise sözlü olarak 22 Aralık 2020 – 23 Aralık 2020 tarihlerinde düzenlenecektir.

2020 Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımına Başvuruda YDS Şartı Var Mı?

2020 Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adaylardan uzmanlık kadrolarına başvurmak isteyen adayların en az C düzeyinde, İç Denetçilik kadrosuna başvuracak olan adaylarınsa en az D düzeyinde YDS puanına sahip olmaları şarttır.

2020 Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımının tüm detaylarına, İç Denetçilik alımının şartlarına ve başka bilgilere ulaşmak adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

Bizlere sorularınızı sormak ve gelişmelerden anlık olarak haberdar olmak için Instagram ve Twitter hesaplarımız ile Telegram kanalımıza simgelere dokunarak ulaşabilir, takip edebilirsiniz!

pareto instagram

pareto twitter

tercihini yap instagram 1

tercihini yap twitter

tercihini yap telegram

2020 Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan tüm adaylarla iletişim kurmak ve alım sürecini izlemek için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayınız!

Yorumlar

  1. Maliyeci Avatar Maliyeci dedi ki:

    Alın kadroyu evlatlarınıza verin. Kaç tane iibfinin yds puanı varki. Gitti güzel 86 puanım. Biz hangi birini halledelim. Eminim ki bu kadroyu açan tipinde ingilizcesi sıfırdır…