kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Ankamall Kaçta Açılır? Kaçta Kapanır? Çalışma Saatleri Nasıl?

Ankamall Kaçta açılır? Kaçta Kapanır? Çalışma Saatleri Nasıl? Ankamall çalışma saatleri ve ziyaret saatleri nasıl? Ankamall nedir? Ne demek? Ne zaman kuruldu? Ankamall bayramda, resmi tatilde ve yılbaşı açık mı? Ankamall sabah kaçta açılıyor ve akşam kaçta kapanıyor?

A+
A-

2000’li yılların gelmesiyle Türkiye alışveriş merkezleriyle yani kısaca AVM’lerle tanıştı. Başta büyükşehirler olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında onlarca AVM açıldı. Özellikle başkent AVM’de açılan Ankamall adlı alışveriş merkezi tüm ülkede adını duyurdu. Türkiye’nin en büyük AVM’lerinden biri olan Ankamall her gün binlerce başkentliyi, yerli ve yabancı turisti ağırlamaktadır. Alışveriş yapmayı sevenlerin aşığı olduğu, takip ettiği her mağazayı içinde barından Ankamall bu açıdan rakiplerinden bir adım öne çıkmaktadır. Ulaşım kolaylığı, mağaza sayısının çok olması, büyüklüğü ile her başkentlinin en az bir kere gittiği bu alışveriş merkeziyle ilgili pek çok soru sorulmaktadır. Gün içinde oldukça yoğun olan AVM’nin kaçta açıldığı, kaçta kapandığı yani çalışma saatleri ve ziyaret saatleri çok merak edilmektedir. Peki Ankamall nedir? Ne demek? Kimin? Ankamall tarihi nedir? Ankamall kaçta açılır ve kaçta kapanır? Ankamall çalışma saatleri ve ziyaret saatleri nasıl? Ankamall hafta sonu açık mı? Ankamall bayram da ve resmi tatilde açık mı? İşte ülkenin en büyük AVM’lerinden biri olan Ankamall ile ilgili tüm merak edilenler..

Ankamall Nedir? Ne Demek? Ankamall Tarihi

Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olarak gösterilen Ankamall 27 Ağustos 1999 tarihinde başkent Ankara’da kurulmuştur. Kurulduğu tarihte adı Ankara Migros Alışveriş Merkezi olan AVM kısa sürede yoğun ilgiyle karşılaşmış ve 2004 yılında genişletme çalışmalarıyla büyütülmüştür. Daha sonra 12 Mayıs 2006 tarihinde şuan ki hali ile hizmete alınmışır. 176 bin metrekarelik bir alan üzerinde hizmet veren AVM’nin 6 bin araç kapasitesi bulunmaktadır. AVM içerisinde 330’dan fazla marka bulunmaktadır. Ayrıca 6 binden fazla araç ücretsiz otopark hizmeti alabilmektedir. AVM içinde kafeler, restoranlar, sinema salonları, alışveriş mağazaları, oyun alanları ve farklı hizmet veren markalar bulunmaktadır. Kamu Haber

Koçtaş, Migros, Pull&Bear, Zara, Flo, Deichmann, Boyner, H&M, Damat, Mango, Decathlon, Jack&Jones, MACFit, Teknosa, Mediamarkt, Vatan Bilgisayar gibi yüzlerce dünya devi marka AVM içinde hizmet vermektedir. Ayrıca AVM’nin yemek bölümünde onlarca gıda girması farklı ve lezzetli ürünleri müşterilerin beğenise sunmaktadır. AVM’nin büyük bir teras katı da bulnmaktadır. Ayrıca AVM içerisinde büyük bir otel de bulunmaktadır.

Ankamall Nerede? Ankamall’e Nasıl Gidilir? 

Ankara’nın farklı noktalarından ve şehir dışından Ankamall’e gelen ziyaretçiler AVM’nin konumunu ve adres bilgisini merak etmektedir. Konum sorgulayarak araçlarla veya yürüyerek gelecek ziyaretçiler için adres bilgisi son derece önemlidir. Bu nedenle AVM’nin açık adresini, adres ve iletişim bilgilerini sizler için bir araya getirdik. Ayrıca Ankara içerisindeki en önemli ulaşım hattı olan metroyu kullanarak AVM’ye gelinebileceği bilinmelidir. Akköprü durağında inecek ziyaretçiler birkaç yüz metre yürüyerek alışveriş merkezine ulaşabilir. Bunun yanı sıra şehrin pek çok noktasından Ankamall’e gelen otobüs ve dolmuşlar bulunmaktadır.

Ankamall, Mevlana Bulvarı numara 2, 06330 Yenimahalle/Ankara , Konya Devlet Yolu

Ankamall telefon numarası: 312 514 12 12

AVM’nin e-posta adresi: info@ankamall.com.tr

ankamall adresi

Ankamall Çalışma Saatleri ve Ziyaret Saatleri 2020

Türkiye’nin başkenti olan Ankara’da milyonlarca vatandaş yaşamaktadır. Ayrıca ülkenin dört bir yanından milyonlarca kişi başkenti ziyaret etmeye gelmektedir. Başkentlilerin ve şehre gelen turistlerin uğrak adreslerinden biri de Ankamall’dir. Bu nedenle AVM’nin çalışma saatleri ve ziyaret saatleri sık sık merak edilmektedir. Sabah erken saatlerde AVM yoğun değilken alışveriş yapmak isteyenler, akşam sinemaya gitmek isteyenler, kampanyalardan ve indirimlerden erken faydalanmak isteyenler AVM’nin kaçta açılıp kapandığını merak etmektedir. Ankamall çalışma saatleri ve ziyaret saatleri saat 10.00 ile saat 22.00 arasındadır. Ancak bazı olağan üstü durumlarda, resmi tatillerde, bayramlarda çalışma saatleri değişebilmektedir.

Ankamall çalışma saatleri ve ziyaret saatleri: 10.00-22.00

Ankamall Kaçta Açılır? Kaçta Kapanır?

Ankamall’de çalışan binlerce çalışan, AVM’yi gezecek veya alışveriş yapacak binlerce tüketicinin merak ettiği sorulara cevap aradık. AVM yönetiminden alınan resmi bilgiler doğrultusunda AVM’nin kaçta açılıp kaçta kapandığını gün gün listeledik. Peki Ankamall kaçta açılır ve kaçta kapanır?

Pazartesi AVM’nin açılış ve kapanış saatleri: 10.00 – 22.00

Salı AVM’nin açılış ve kapanış saatleri: 10.00 – 22.00

Çarşamba AVM’nin açılış ve kapanış saatleri: 10.00 – 22.00

Perşembe AVM’nin açılış ve kapanış saatleri: 10.00 – 22.00

Cuma AVM’nin açılış ve kapanış saatleri: 10.00 – 22.00

Cumartesi AVM’nin açılış ve kapanış saatleri: 10.00 – 22.00

Pazar AVM’nin açılış ve kapanış saatleri: 10.00 – 22.00

Ankamall Hafta Sonu Açık Mı?

AVM’ler hafta içinden ziyade genellikle hafta sonu yoğun olmaktadır. Haftanın yorgunluğunu atmak isteyenler, ailesiyle alışverişe çıkanlar, sinemaya gidenler, birkaç parça alışveriş yapmak isteyenler, çocuklarını gezdirmek isteyenler genellikle AVM’lere koşmaktadır. Bu nedenle Ankamall hafta sonu açıktır.

Cumartesi çalışma saatleri: 10.00 – 22.00

Pazar çalışma saatleri: 10.00 – 22.00

Ankamall Bayramda Açık Mı? Resmi Tatilde ve Yılbaşı Açık Mı?

Ankamall yılın her günü hizmet vermeyi sürdürmektedir. Ancak yılın bazı günleri çalışma saatleri değişebilmektedir. Yıl boyu sabah saat 10.00 ile akşam saat 22.00 arasında hizmet veren AVM bazı günler daha az veya daha fazla çalışabilmektedir. AVM’nin daha az ve daha fazla çalıştığı günler ise 31 Aralık ile 1 Ocak tarihleridir. Yılbaşı öncesinde ve yılbaşı günü AVM daha az hizmet vermektedir.

Ankamall 31 Aralık çalışma saatleri: 10.00-20.00

Ankamall 1 Ocak yılbaşı çalışma saatleri: 14.00-22.00

ankamall calisma saatleri ziyaret saatleri 1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.