kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Eti Gıda İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Eti Gıda İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu hakkında her şeyi derledik. Eti Gıda İş İlanları ve Personel Alımı ne zaman? Eti Gıda İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

A+
A-

Türkiye’de abur cubur olarak bilinen hazır gıda tüketimi oldukça fazladır. Bisküviler, kekler, krakerler, çikolatalar, gofretler, sütlü veya çikolatalı ürünler tonlarca tüketilir. Türkiye’de üretilen bu hazır gıdalar yalnızca ülkemizde değil tüm dünyada çok sevilmektedir. Bu kapsamda öne çıkan firmalardan biri de Eti Gıda firmasıdır. 1962’de Firüz Kanatlı tarafından kurulan Eti Gıda Anonim Şirketi yıllardır ürettiği yüzlerce çeşit ürünle tüketiciye hizmet götürmektedir. Eskişehir merkezli bu firma bünyesinde yüzlerce personel çalışmaktadır. Ancak firma faaliyetlerini büyütmek, gelirlerini artırmak için sık sık personel alımı yapmaktadır. Bu nedenle iş arayanlar tarafından sürekli ilgi görmektedir. Peki Eti Gıda iş ilanları ve personel alımı ne zaman? Eti Gıda iş başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

Eti Gıda İş İlanları ve Personel Alımı

Türkiye’de neredeyse her ilde 10 bine yakın çalışanla faaliyet gösteren firma ürün çeşitlerini de artırmaktadır. Yurt içindeki pazar hakimiyetinin yanı sıra yurt dışına da ihracat yapmaktadır. Ülke ekonomisine sunduğu katkı ve istihdama sunduğu katkı oldukça önemlidir.

Eti Gıda Anonim Şirketi bünyesindeki fabrikalarda da yüzlerce işçi, mühendis, personel çalışır. Eskişehir Kraker, Çikolata, Bozüyük, Konya Süt Ürünleri, Eskişehir Bütünleşik Tahıl İşleme, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Bisküvü Fabrikaları istihdam merkezleri olarak öne çıkar.

Eti Gıda fabrikalarında, bölge müdürlüklerinde, üretim tesislerinde, genel müdürlükte, lojistik hatlarında, illerde çalışan personellerin yanı sıra sürekli yeni alımlar yapmaktadır. Buralarda çalışmak üzere mühendis, ambalaj satın alma yetkilisi, mekanik tasarım, teknik işler, endüstri, ürün geliştirme, otomasyon, bakım planlama, gıda mühendisleri, kimyager, biyolog, şoför, temizlik görevlisi, aşçı, büro persoenli, sekreter, tadım elemanı vb. gibi kadrolar için alım yapılmaktadır. kamu haber

Eti Gıda İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

İşsiz olan binlerce kişi, iş değiştirmeyi düşünenler, rakip firmalarda çalışanlar Eti Gıda iş ilanlarına nasıl ve nereden başvuru yapacağını araştırıyor. Bunun için bakılması gereken ilk adres firmanın internet sitesidir. Burada iş ilanları yayınlanmaktadır. Ayrıca kariyer siteleri kariyer net ile Linkedin üzerinden iş ilanları paylaşılmaktadır. Buralar takip edildiğinde iş ilanlarına başvuru yapılabilir.

Eti Gıda AŞ iş başvurusu ve iş başvuru formu için: https://www.etietieti.com/is-ilanlari

Yorumlar

  1. Tanzer karaman Avatar Tanzer karaman dedi ki:

    Hemen işe başlamak istiyom