kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Bahşılı Belediye Başkanlığı Memur Alım İlanı 2021

Bahşılı Belediye Başkanlığı tarafından alım süreci 2021 yılında yürütülmek üzere memur alım ilanı verildi. Başvuru şartları ve başvuru dönemi haberimizde.

Bahşılı Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre Bahşılı Belediye Başkanlığı 2021 Memur Alımı başvuru şartları neler? Bahşılı Belediye Başkanlığı 2021 Memur Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? Bahşılı Belediye Başkanlığı 2021 Memur Alımı nasıl gerçekleştirilecek? Bahşılı Belediye Başkanlığı 2021 Memur Alımı detayları haberimizde.

Bahşılı Belediye Başkanlığı 2021 Memur Alımı Başvuruları Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

Bahşılı Belediye Başkanlığı 2021 Memur Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını 10 Şubat 2021 gününden 12 Şubat 2021 gününe kadar mesai saatlerine dikkat ederek gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını Bahşılı Belediye Başkanlığı 2021 Memur Alımı için istenen başvuru evrakı ile birlikte gerçekleştireceklerdir.

Bahşılı Belediye Başkanlığı 2021 Memur Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

Bahşılı Belediye Başkanlığı 2021 Memur Alımına başvuru yapacak olan adayların öncelikli olarak Türk vatandaşı olmaları ve kamu haklarından hiçbir biçimde mahrum durumda bulunmamaları gerekmektedir. Bunun yanında adayların Bahşılı Belediye Başkanlığı 2021 Memur Alımına başvuru yapabilmeleri için TCK kapsamında kasıtlı suç olarak nitelenen suçlardan bir yıldan fazla, yüz kızartıcı suçlar ile devlete karşı suçlardan ise hiçbir biçimde hüküm giymemiş konumda olmaları gerekmektedir. Bahşılı Belediye Başkanlığı 2021 Memur Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvuruda buluancakları vazifelerini yapmalarına mani düzeyde herhangi bir fiziksel engellerinin ya da akli rahatsızlıklarının olmaması lazımdır. Bahşılı Belediye Başkanlığı 2021 Memur Alımına başvurmak isteyen erkek adayların ise askerlik ile ilişiksiz durumda olmaları şarttır.

Bahşılı Belediye Başkanlığı 2021 Memur Alımı Hangi Unvanlar İçin Kaç Kişilik Olacak?

Bahşılı Belediye Başkanlığı 2021 Memur Alımına başvuru yapmak isteyen adayların başvurabilecekleri toplam kadro sayısı dörttür. Bu dört kişilik kadronun bir tanesi Mühendislik kadrosu, iki tanesi genel idare hizmetleri sınıfında memur kadrosu, bir tanesi ise hizmetli kadrosudur.

Bahşılı Belediye Başkanlığı 2021 Memur Alımı Özel Başvuru Şartları Nelerdir?

Bahşılı Belediye Başkanlığı 2021 Memur Alımı kapsamında mühendislik kadrosuna başvuru yapmak isteyen adayların üniversitelerin mühendislik fakültesi bölümlerinden mezun durumda olmaları, ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Yabancı Dil Sınavı YDS’den en az d düzeyi puana yani 60 puana sahip olmaları, MEB onaylı bilg. işletmenlik belgesine sahip olmaları ve en az B düzeyi ehliyete sahip olmaları, ayrıca KPSS Lisans oturumunda KPSS P3 puan türünden en az 70 puanlarının olması, Memur kadrolarına başvuruda bulunacak olan adayların KPSS Lisans sınavında KPSS P3 puan türünden en az 55 puanlarının olması, kadrolardan birisi için herhangi bir lisans bölümünden, diğeri içinse İşletme bölümünden mezun durumda bulunmaları, işletmenlik ve ehliyet şartını taşıyor olmaları gerekmektedir. Bahşılı Belediye Başkanlığı 2021 Memur Alımına hizmetli kadrosu için başvuru yapacak olan adaylarınsa yine en az B ehliyete sahip olmaları ve en düşük lise mezunu olmaları gerekmektedir.

Bahşılı Belediye Başkanlığı 2021 Memur Alımınin tüm ayrıntılarını incelemek, Bahşılı Belediye Başkanlığı 2021 Memur Alımı başvuru belgelerini görmek ve sınava dair bilgiler edinmek adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

Bahşılı Belediye Başkanlığı 2021 Memur Alımı sürecini takip etmek, diğer adaylarla iletişim kurmak ve bilgiler almak için FORUM sayfamızı takip etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.