kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

BDDK ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından 2021 yılı BDDK ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı ilanları yayımlandı. Detaylar haberimizde.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK tarafından 2021 yılı Bankacılık Uzman Yardımcılığı ve 2021 BDDK Uzman Yardımcılığı Alım ilanları yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankacılık Uzman Yardımcılığı ve BDDK Uzman Yardımcılığı Alımı başvuru koşulları nelerdir? Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankacılık Uzman Yardımcılığı ve BDDK Uzman Yardımcılığı Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankacılık Uzman Yardımcılığı ve BDDK Uzman Yardımcılığı Alımı sınavı ne zaman ve nasıl gerçekleştirilecek? Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankacılık Uzman Yardımcılığı ve BDDK Uzman Yardımcılığı Alımının detayları ve ilan metni haberimizde.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankacılık Uzman Yardımcılığı ve BDDK Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankacılık Uzman Yardımcılığı ve BDDK Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların öncelikli olarak Türk vatandaşı olmaları, kamu haklarından herhangi bir mahrumiyetlerinin bulunmaması gerekmektedir.

Bunlarla birlikte Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankacılık Uzman Yardımcılığı ve BDDK Uzman Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adayların devlete karşı suçlardan hüküm giymemiş olmaları, yüz kızartıcı suçlardan hüküm giymemiş olmaları ve kasıtlı olarak işledikleri suçlardan dolayı bir sene ve daha uzun süreli mahkum olmamış olmaları gerekmektedir.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankacılık Uzman Yardımcılığı ve BDDK Uzman Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak ve BDDK uzman yardımcılığı ya da bankacılık uzman yardımcılığı görevini yapmak isteyen adayların bu görevlerini yerine getirmelerine mani olacak düzeyde herhangi bir akıl rahatsızlıklarının bulunmaması gerekmektedir.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankacılık Uzman Yardımcılığı ve BDDK Uzman Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adayların bankacılık mevzuatı gereği olan şartları da taşıyor olmaları şarttır.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankacılık Uzman Yardımcılığı ve BDDK Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankacılık Uzman Yardımcılığı ve BDDK Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu resmi internet sitesinde yer alan başvuru ekranından, yalnızca elektronik olarak 16 Nisan 2021 tarihinden 30 Nisan 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

bddk tas
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankacılık Uzman Yardımcılığı ve BDDK Uzman Yardımcılığı Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankacılık Uzman Yardımcılığı ve BDDK Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan adaylardan, mesleklere alınacak olan aday sayısının yirmi katı kadarı arasında bulunan en yüksek KPSS puanına sahip adaylar Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankacılık Uzman Yardımcılığı ve BDDK Uzman Yardımcılığı Alımı yazılı yarışma sınavına katılma hakkı kazanacaklardır.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankacılık Uzman Yardımcılığı ve BDDK Uzman Yardımcılığı Alımı Kaç Kişilik Olacak?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankacılık Uzman Yardımcılığı ve BDDK Uzman Yardımcılığı Alımı kapsamında alım yapılacak kadro sayısını, başvuru puan türlerini aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

BDDK Alım Yapılacak Unvanlar Alım Sayısı Sınava katılacak aday sayısı KPSS Puan Türleri
Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alımı (Bankacılık Alanı) 50 kişi 1000 kişi KPSS P11
KPSS P17
KPSS P22
KPSS P18
KPSS P23
KPSS P28
KPSS P33
KPSS P27
KPSS P48
KPSS P47
KPSS P38
Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alımı (Hukuk Alanı) 9 kişi 180 kişi KPSS P5
KPSS P4
BDDK Uzman Yardımcılığı Alımı (İletişim Alanı) 1 kişi 20 kişi KPSS P3
BDDK Uzman Yardımcılığı Alımı 10 kişi 200 kişi KPSS P45
KPSS P42
KPSS P40
KPSS P30
KPSS P25
KPSS P20
TOPLAM 70 kişi 1400 kişi

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankacılık Uzman Yardımcılığı ve BDDK Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların yukarıda yer alan puan türlerinden en az 75 puana sahip olmaları gerekmektedir. İletişim alanına başvuruda bulunacak olan adayların İletişim alanından, Hukuk alanına başvuruda bulunacak olan adayların Hukuk fakültelerinden, diğer alanlara başvuruda bulunacak olan adayların ise üniversitelerin İİBF ve dengi fakültelerinden mezun durumda bulunmaları gerekmektedir.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankacılık Uzman Yardımcılığı ve BDDK Uzman Yardımcılığı Alımının tüm detaylarını, sınav konularını ve diğer bilgileri incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ okumak için Tıklayınız!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2021 Bankacılık Uzman Yardımcılığı ve BDDK Uzman Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek ve sorularınız için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.