kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Çankaya Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021

Çankaya Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı Müfettiş Yardımcılığı alım ilanı yayımlandı. Detaylar haberimizde.

Çankaya Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı için Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda görevlendirilmek üzere Müfettiş Yardımcılığı alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre Çankaya Belediye Başkanlığı 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuru koşulları nelerdir? Kimler Çankaya Belediye Başkanlığı 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına müracaat edebilir? Çankaya Belediye Başkanlığı 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuruları hangi tarihler arasında ve ne şekilde yapılabilecek? Çankaya Belediye Başkanlığı 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımının tüm detaylarını ve ilan metnini haberimizde bulabilirsiniz.

Çankaya Belediye Başkanlığı 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Çankaya Belediye Başkanlığı 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların öncelikli olarak Türk vatandaşı olmaları ve herhangi bir sebeple ve şekilde kamu haklarından mahrum bırakılmamış durumda bulunmaları gerekmektedir. Bununla birlikte Çankaya Belediye Başkanlığı 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuru yapmayı isteyen adayların Türk ceza mevzuatı hükümleri uyarınca herhangi bir kasıtlı suçtan bir sene ve daha uzun süreli mahkumiyetlerinin bulunmaması, yüz kızartıcı olarak nitelendirilen suçlardan hiçbir şekilde mahkum olmamış olmaları ve yine devlete karşı suçlardan da herhangi bir biçimde mahkumiyet almamış durumda olmaları şarttır.

Çankaya Belediye Başkanlığı 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına müracaat etmeyi planlayan adayların Teftiş Kuruluna bağlı olarak bu mesleği sürdürmelerine ve bu kadronun gerektirdiği işleri yapmalarına mani düzeyde herhangi bir rahatsızlıklarının, bir durumlarının olmaması gerekmektedir. Çankaya Belediye Başkanlığı 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı için adayların alımın yapılacağı 2021 senesinin birinci günü itibariyle otuz beş yaşlarını tamamlamamış olmaları da şarttır.

Çankaya Belediye Başkanlığı 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik ile ilişiksiz durumda olmaları da şartların arasındadır.

Çankaya Belediye Başkanlığı 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı Başvurular Hangi Tarihler Arasında ve Nasıl Yapılacak?

Çankaya Belediye Başkanlığı 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmayı isteyen ve başvuru şartlarını eksiksiz biçimde taşıyan adayların 26 Nisan 2021 tarihinden 4 Mayıs 2021 tarihine kadar başvurularını Çankaya Belediye Başkanlığı’nın sitresinde yer alan başvuru formunu doldurmak suretiyle gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

cankaya bel

Çankaya Belediye Başkanlığı 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına Hangi Alanlardan Adaylar Başvuru Yapabilecek?

Çankaya Belediye Başkanlığı 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile buna denk fakültelerin bölümlerinden veyahut da Hukuk fakültesinden mezun olmuş olmaları gerekmektedir.

Çankaya Belediye Başkanlığı 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda adaylar 2019 ya da 2020 senesinde düzenlenen KPSS A Grubu oturumlarında KPSS P48 puan türünden en az 80 puan almış olmaları lazımdır.

Çankaya Belediye Başkanlığı 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı Kaç Kişilik Olacak? Sınava Kaç Kişi Girecek?

Çankaya Belediye Başkanlığı 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı kapsamında toplam 5 müfettiş yardımcısı istihdam edilecektir. İstihdam edilecek bu adayların belirlenmesi için Çankaya Belediye Başkanlığı 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı yazılı sınavı toplam yirmi kat aday ile yani 100 aday ile gerçekleştirilecektir.

Çankaya Belediye Başkanlığı 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımının tüm detayları, sınav konuları ve başvuru belgelerini incelemek adına İLANIN TAM METNİNE ulaşmak için Tıklayınız!

Çankaya Belediye Başkanlığı 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek, sorularınızı sormak ve bilgiler edinebilmek için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

  1. Mahmut Tuncercan Avatar Mahmut Tuncercan dedi ki:

    Taam taam inandık :)) anayasal hak vs.. Taam inandık taaam