kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Maden Tetkik Arama MTA Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı alım ilanı yayımlandı! Alım kaç kişilik? Başvurular ne zaman? Başvuru şartları ve sınava dair detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü 4 Kasım 2019 tarihinde yayımlamış olduğu ilan ile Müfettiş Yardımcılığı alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Alım şartları neler? Başvuru koşulları nasıl? Hangi puan türüyle alım yapılacak? Başvuru tarihleri ne zaman? Sınavı hangi tarihte yapılacak? Tüm sorularınızın detayını haberimizde bulabilirsiniz.

2019 Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Başvuru Şartları Neler?

2019 yılında gerçekleştirilecek olan 2019 Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı alımına aşağıdaki şartları sağlayan adaylar başvuruda bulunabilecektir;

-Alımın yapılacağı yılın ilk günü itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak,
-DMK’da hüküm altına alınmış olan genel başvuru koşullarını taşıyor olmak,
-Erkek adayların askerliklerini yapmış olmaları veya tecil ettirmiş olmaları,
-Üniversitelerin Hukuk Fakültelerinden veya Siyasal Bilgiler ve İktisadi – İdari Bilimler Fakülteleri ile bunlara muadil yerli/yabancı fakültelerin birisinden mezun olmuş olmaları,
-Başka bir hizmet taahhütlerinin bulunmuyor olması,
-Daha önceki yıllarda Kurumca gerçekleştirilen Müfettiş Yardımcılığı sınavlarına en fazla iki kez katılmış olmaları

gerekmektedir.

2019 Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Başvuruları Ne Zaman?

Adayların şartları karşılıyor olmaları durumunda başvurularını 11 Kasım 2019 tarihinden 22 Kasım 2019 tarihine kadar şahsen ve elden yapmaları gerekmektedir. Posta yoluyla ya da elektronik ortamda başvuru imkanı bulunmamaktadır.

2019 Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı Kaç Kişilik? Hangi Puan Türü ile Başvurulacak?

2019 Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı alımı 5 kişi için yapılacak. Yazılı sınava ise mesleğe alınacak aday sayısının 20 katı kadar aday yanı 100 aday katılabilecek.

Adaylar 2018 yılı KPSS A Grubu sınavından veya 2019 yılı KPSS A grubu sınavından almış oldukları KPSS P48 puan türü ile başvurularını gerçekleştireceklerdir. Başvuru yapabilmeleri için sahip olmaları gereken en düşük puan ise 80 puandır.

2019 Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Ne Zaman?

2019 Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı yazılı sınavı Ankara Üniversitesince çoktan seçmeli – test usulünde Ankara’da gerçekleştirilecektir. Sınav tarihi ise 21 Aralık 2019’dur.

kamu ilanları

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.