kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Binted İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Binted İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu hakkında merak edilenler ayrıntıları derledik. Binted Nedir? Nerede Kuruldu? Kimin? Binted İş İlanları ve Personel Alımı Ne Zaman? Binted İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Yeni tip Koronavirüs (KOVİD-19) salgını nedeniyle dünya ekonomisi olumsuz etkilendi. Karantina süreçleri, izolasyon uygulaması, kısıtlama kararları nedeniyle iş hayatı durma noktasına geldi. Bu durum nedeniyle işletmeler kepenk kapattı, iş hacmi düştü. Öyle ki dünyada binlerce hatta milyonlarca kişi işten çıkartıldı. Başta Türkiye olmak üzere pek çok ülkede bu nedenle işten çıkarma yasağı kararı alındı. Bu dönemde istihdam önem kazandı. İşçi alımı, personel alımı yapan firmalara bu kapsamda büyük ilgi gösteriliyor. Son olarak Binted firması da yaptığı personel alımı ile binlerce kişinin ilgisini çekti. Peki Binted personel alımı ve iş ilanları ile ilgili ayrıntlar nelerdir?

Binted Nedir? Nerede Kuruldu? Kimin?

Binted’in açılımı Bursa İnsan Kaynakları Taahhüt Eğitim Danışmanlık Hizmetleri İmalat İnşaat ve Ticaret LTD Şirketi’dir. Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan ve hizmet veren bu firma her yıl büyümesini sürdürmektedir. Firma mali, sosyal, teknik, kültürel, mühendislik, insan kaynakları, eğitim, taahhüt, danışmanlık, denetim alanlarında hizmet sunmaktadır. Bu hizmetler için çok geniş bir kadroya ihtiyaç duymaktadır. Bu nedenle de her yıl yüzlerce kişilik personel, işçi, memur alımı yapmaktadır.

Binted İş İlanları ve Personel Alımı

Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Binted firması 2020’li yıllarda çok sayıda persone alımı yapıyor. Özellikle de bazı kadrolara yönelik ihtiyaç büyük. En çok elektrik teknisyeni, metal teknisyeni, usta, şoför, operatör, düz işçi, büro memuru, müşavir, muhasebeci, mimar gibi kadrolara yönelik eleman alımı yapılıyor. İş ilanlarına 7’den 70’e, kadın-erkek, ilköğretim, lise, üniversite mezunu adayları başvuru yapabiliyor.

Binted İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Bursa merkezli Binted firmasına iş başvursunun nasıl, nereden ve ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Binted iş ilanları İŞKUR üzerinden yayınlanmaktadır. Bu nedenle adayların İŞKUR’a kayıt olması ve buradan iş ilanlarına başvuru yapması gerekmektedir. Bunların yanı sıra Binted iş başvuru formu başka bir adreste bulunmaz. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesinden de duyurular takip edilmelidir.

Yorumlar

  1. Nergiz Akkaya Avatar Nergiz Akkaya dedi ki:

    İygunler benim.11rinci sinif ogrecisi ogluma buro yonetmelikte staj yeri bulamiyom bursa gursu latifte okuyo yardimci olurmudunuz