kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

DHMİ 2020/1 KPSS Önlisans Atama Taban Puanları

KPSS 2020/1 merkezi atamasında DHMİ önlisans atama taban puanları kaçta kapatmıştır? DHMİ’ye önlisans için hangi unvanlarda, kaç kadro açılmıştır?

KPSS yani açılımıyla kamu personeli seçme sınavına girmeden kamu personeli/memur olmak mümkün sayılmaz. Tabi ki KPSS’ye girmek de tek başına yeterli olmamaktadır ve adaylar kendi alanlarını ilgilendiren puan türlerinden yeterli gelecek puanı da almaya çalışmalıdırlar. Yeterli puan diye nitelendirilebilecek puanları öğrenmek için de atama puanları listelerini görmek ve fikir almak gerekmektedir. Bizler size yol göstermesi amacıyla merkezi atamalardaki atama taban puanlarını derliyoruz ve bu yazımızda da DHMİ’ye yani Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’ne önlisans mezunlarının kaç puanlar ile yerleştirildiğini listeledik.

KPSS 2020/1 DHMİ ÖNLİSANS ATAMA TABAN PUANLARI

DHMİ’ye 2020/1 atamalarında farklı nitelik kodlarını taşıyan ve bu kod şartındaki bölüm mezunları için kadrolar açılmıştır. Bunların detayı kılavuzda yer almaktadır. Toplamda DHMİ önlisans mezunları için 37 kontenjan açmıştır.

DHMİ için ayrılan kadrolardaki unvanlar ise Arff Memuru, memur ve tekniker gibi unvanlarıdır.

DHMİ önlisans 2020/1 KPSS merkezi ataması atama taban puanları listesi aşağıdaki gibidir.

kpss 2020 1 dhmi onlisans atama taban puanlari

DHMİ veya diğer kurumlar, unvanlar, KPSS ve atamalar hakkında merak ettiğiniz her şeyi TERCİHİNİ YAP FORUM sayfalarına gelerek tecrübeli yöneticilere ve üyelere sorabilirsiniz.

*Bazı kadrolara atanabilmek için bazı özel koşullar ve açıklamalar da bulunabilmektedir ve bu durum atama puanlarını etkileyebilmektedir. Özel koşul ve açıklamalar merkezi atama tercih kılavuzunda yer almaktadır. Tercih yapmadan önce kılavuzu incelemeyi ihmal etmeyin.

** Yukarıda yer alan bilgiler, veriler ve DHMİ KPSS 2020/1 merkezi atamasına ait önlisans mezunu taban puanlarının listesi ÖSYM’nin resmi internet sitesindeki bilgiler ışığında derlenmiştir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.