kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

MNG Kargo Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

MNG Kargo Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? MNG Kargo nedir? Kimin? Ne demek? MNG Kargo çalışma şartları ve çalışma saatleri 2023 nasıl? MNG Kargo iş ilanları, iş başvurusu ve personel alımı 2023 nasıl yapılır? Dağıtım personeli, büro personeli, kurye maaşları ne kadar?

A+
A-

Yurtiçi Kargo ve Aras Kargo’dan sonra ülkemizde faaliyet gösteren önce kargo ve taşımacılık şirketlerinden birisi de MNG Kargo firmasıdır. PTT, Yurtiçi Kargo ve Aras Kargo ile birlikte sektörde rekabetçi politikalar izleyen MNG Kargo ülkedeki en büyük kargo firmalarından biridir. Ülke genelinde onlarca şehirde yüzlerce personeli ile faaliyet gösteren firma her yıl büyümesini sürdürmektedir. Özellikle elektronik ortamlardan yapılan alışverişler nedeniyle kargo firmalarına büyük iş düşmektedir. Milyonlarca kişinin milyonlarca teslimatı bu kargo şirketlerine emanet edilmektedir. Bu anlamda MNG Kargo gibi şirketler milyonlarca müşteriye temas etmektedir. Ancak firma yalnızca müşteriler için değil iş arayanlar için de önemli bir duraktır. Türkiye’nin hemen hemen her ilinde faaliyet gösteren firmanın şubelerinde çalışmak isteyenler şirket hakkında araştırma yapmaktadır. Peki MNG Kargo nedir? Kimin? MNG Kargo çalışma şartları ve saatleri 2023 nasıl? MNG Kargo personel maaşları 2023 ne kadar? MNG Kargo iş ilanları, iş başvurusu ve personel alımı 2023 nasıl yapılır? Nakliye elemanı, dağıtıcı, kurye, büro görevlisi maaşı ne kadar?

Aras Kargo Personel Maaşları Ne Kadar?

MNG Kargo Nedir? Kimin? Ne Demek?

Türkiye’de faaliyet gösteren önce kargo ve taşımacılık firmalarından olan MNG Kargo 2003 yılında kurulmuştur. MNG Holding bünyesinde kurulan kargo şirketi kısa sürede yüzlerce şube sayısına ulaşmıştır. Firmanın 30’a yakın aktarma merkezi, 15 civarında bölge müdürlüğü, 10 bine yakın çalışanı, 2500 civarında kara taşıma aracı ve 10’a yakın uçağı bulunmaktadır. Firma yalnızca Türkiye’de değil tüm dünyada hizmet vermektedir. Ülkenin 81 iline teslimat ulaştıran firma dünyada 220 ülkede de teslimat yapabilmektedir. MNG Kargo firması her gün yüz binlerce adrese teslimat yapmaktadır. MNG Kargo son dönemlerde Türkiye’nin en büyük futbol kulüplerine verdiği reklamlarla adından söz ettirmiştir.

MNG Kargo Çalışma Şartları ve Saatleri 2023

Firmadaki personellerin hangi saatler arasında, nasıl bir tempoyla çalıştığı merak edilmektedir. Özellikle de firmada çalışmak isteyen, rakip firmalarda çalışan personeller firmadaki çalışma şartlarını araştırmaktadır. MNG Kargo bünyesinde belirlenen günlük çalışma saati 9 saattir. Firma şubeleri sabah 08.30’da açılmakta ve akşam 18.00 civarında kapanmaktadır. Bu saatler arasında firma çalışanları görev yaparlar. Cumartesi günü ise şubeler yarım gün çalışır. Sabah 08.30’da açılan şubeler saat 14.00’da kapanmaktadır. Firma pazar günleri ise çalışmamaktadır ve personeller Pazar günü haftalık izin yapmaktadır. Firma çalışanları haftada 6 gün çalışırken 1 gün de izin yaparlar. Firma genelde resmi tatil günleri hizmet vermemektedir ancak verilmesi durumunda personeller ek mesai ücreti alır. Firma da farklı kadrolarda ve pozisyonlarda yüzlerce personel istihdam edilmektedir. Bu personeller görev tanımları gereği farklı yoğunluklarda farklı yerlerde farklı şekillerde çalışabilirler. Ancak Türkiye’nin en büyük kargo ve taşımacılık şirketlerinden olan firmada çalışanların her gününün oldukça yoğun geçtiğini belirtmek gerekir.

MNG Kargo Personel Maaşları 2023

Firmayla ilgili en çok sorulan ve merak edilen konu maaş politikası ile ilgilidir. MNG Kargo’nun personellerine ne kadar maaş ödediği, personellerin aylık kazançlarının ne kadar olduğu merak edilmektedir. Firma personellerine deneyimlerine ve pozisyonlarına göre maaş ödemektedir. Firmada farklı pozisyonlarda çalışan pek çok personel bulunmaktadır. kurye, kargo operatörü, dağıtım elemanı, büro elemanı gibi pek çok personel şirket bünyesinde çalışmaktadır. Bu personellere yapılan maaş ödemesi en az asgari ücret düzeyinde olmaktadır. Yani MNG kargo personel maaşları 2023 en az 8506 TL’dir. Ancak genel olarak personellere asgari ücretin bir miktar daha üzerinde ücret ödenmektedir. MNG Kargo personel maaşları 2023 ortalama 9500 TL’dir. Personellere maaşların yanı sıra sigorta ve yemek kartı imkanı da sunulmaktadır.

MNG Kargo İş ilanları, İş Başvurusu ve Personel Alımı 2023

MNG Kargo hakkında bilgiler sizi tatmin ettiyse ve firmada çalışmak istediğinize karar verdiyseniz yapmanız gereken tek şey başvuru yapmaktadır. Firmanın resmi internet sitesi üzerindeki kariyer ve insan kaynakları bölümlerine başvuru yaparak iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca kariyer sitesi olarak hizmet veren internet sitelerine girerek firmanın açık iş pozisyonlarını takip edebilir ve iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Ayrıca şehrinizdeki MNG Kargo şubelerine giderek iş başvuru formu doldurarak başvuru yapabilirsiniz. Başvurunuz değerlendirmeye alındıktan sonra başvurunuzun beğenilmesi durumunda mülakata çağrılırsınız. Yapılan mülakatların başarılı geçmesi durumunda firma bünyesinde işe alınırsınız.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Türkiye’nin En Zengin İsimleri Belli Oldu! Bakın Zirvede Kimin İsmi Var?

MNG Kargo ne iş yapar?

MNG Kargo, sektörde ilk Teknolojik Aktarma Merkezine sahip kargo şirketidir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.