kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından 2021 yılı Uzman Yardımcısı alım ilanı yayımlandı. Başvuru şartları neler? Alım kaç kişilik? Haberimizde.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından 2021 yılı içerisinde süreci yürütülümek üzere Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Alım ilanı yayımlandı. İlana göre 2021 Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Alımı başvuru şartları neler? 2021 Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Alımına başvurular hangi tarihlerde yapılacak? 2021 Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Alımı kaç kişilik olacak? 2021 Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Alımı ne şekilde gerçekleştirilecek? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2021 Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuruları Hangi Tarihlerde Yapılacak?

2021 Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların alım için belirlenen başvuru koşullarını sağlıyor olmaları durumunda 1 Şubat 2021 tatihinden 12 Şubat 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebilecekler. Adayların 2021 Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Alımına başvurularını posta yolu ile ya da bizzat başvuru belgelerini teslim etmek biçiminde gerçekleştirebilecekler. Kamu ilanı

2021 Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Alımına Başvuru Koşulları Neler? 2021 Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Alımına Kimler Başvuru Yapabilir?

2021 Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların devlet memurluğu genel şartlarını taşıyor olmalarının yanında alımın yapılacağı 2021 yılının 1 Ocak günü itibariyle otuz beş yaşlarını tamamlamamış olmaları, erkek adayların askerlik görevleri ile ilişiksiz durumda bulunmaları Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı görevini ifa etmelerine mani düzeyde herhangi bir akıl rahatsızlıklarının bulunmaması gerekmektedir.

2021 Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek? 2021 Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Sınavı Nasıl Yapılacak?

2021 Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan adaylardan en yüksek puana sahip olan ve mesleğe alınacak olan aday sayısının dört katı kadar aday arasında yer alan adaylar 22 Mart 2021 tarihinden 2 Nisan 2021 tarihine kadar Ankara’da gerçekleştirilecek olan sözlü mülakatlara katılma hakkı kazanacaklar.

enerji 1

2021 Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Alımı Hangi Alanlardan Kaç Kişilik Olacak? 2021 Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Alımına Hangi KPSS Puan Türleri İle Başvuru Yapılacak?

2021 Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvuru yapabilecekleri toplam kadro sayısı 20’dir. Bu 20 kişilik 2021 Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Alımı kadrosunun alanlara göre dağılımını ve başvuruda kullanılacak olan KPSS puan türlerini tablomuzda inceleyebilirsiniz.

Alım Yapılacak Grup Alım Sayısı KPSS Puan Türü
Hukuk alanı 5 kişi KPSS P4
Maden Mühendisliği Alanı 3 kişi KPSS P1
Jeoloji Mühendisliği Alanı 3 kişi KPSS P1
Elektrik Müh.
Elektrik – Elektronik Müh.
Elektrik ve Elektronik Müh.
Elektronik Müh.
4 kişi KPSS P1
Bilg. Müh.
Bilg. Bil. Müh.
Bilg. Bil. ve Müh.
Bilişim Sist. Müh.
Bilg. ve Enf. Müh.
Kontrol ve Bilg. Müh.
Yazılım Müh.
Bilg. ve Yazılım Müh.
2 kişi KPSS P1
Uluslararası İliş.
Ulusl. İliş. ve AB
Küresel ve Ulus. İliş.
Küresel Siyaset ve Ulusl. İliş.
SBUİ
Ulusl. İliş. ve Avrupa Çalışmaları
1 kişi KPSS P34
Makine Mühendisliği 1 kişi KPSS P1
Kamu Yön.
SBKY
Kamu Yön. Ve Siyaset Bil.
1 kişi KPSS P29
TOPLAM 20 kişi

2021 Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularında kullanacakları KPSS puan türlerinden en az 75 puana sahip olmaları gerekmektedir.

2021 Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Alımının tüm ayrıntılarına ve başvuru belgelerine dair detaylara İLANIN TAM METNİNDE ulaşmak için Tıklayınız!

2021 Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek ve diğer adaylarla sınavına dair bilgi alışverişinde bulunabilmek için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.