kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

MESKİ İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

MESKİ İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu MESKİ Nedir? Ne Demek? Açılımı Nedir? MESKİ İş İlanları ve Personel Alımı MESKİ İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Türkiye’nin en büyük ticaret şehirlerinden biri de Mersin’dir. Akdeniz ve Ege Denizi’nin ortasında yer alan konumu nedeniyle önemli bir ticaret durağı ve liman şehridir. Bu nedenle şehir hızla büyümekte, nüfus artmakta ve ekonomik değeri yükselmektedir. Şehir büyüdükçe istihdam olanakları da artmaktadır. Özellikle de Mersin Büyükşehir Belediyesi büyüyen Şehir ve vatandaşlara hizmet edebilmek için çok sayıda personele ihtiyaç duymaktadır. Mersin belediyesine bağlı kuruluş ve şirketler de sık sık personel alımı yapmaktadır. Özellikle de MESKİ olarak bilinen Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü her yıl yaptığı personel alımlarıyla yüzlerce kişiye iş fırsatı oluşturur. Peki MESKİ Nedir? Ne Demek? Açılımı Nedir? MESKİ İş İlanları ve Personel Alımı ne zaman? MESKİ İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

<div></div>

MESKİ Nedir? Ne Demek? Açılımı Nedir?

MESKi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün kısaltmasıdır. 1995 yılında kurulan MESKİ, şehrin su kaynaklarıyla, şehir dışında kalan ancak Mersinlilerin kullandığı su kaynaklarının korunmasıyla ilgili çalışmalar yürütür. Şehrin, vatandaşların içme suyu ihtiyacını karşılamak, atık ve kirli suları arıtmak, toplamakla görevlidir. Ayrıca dere ve nehirlerin ıslahını yapmak, su havzalarını korumak da MESKİ’nin görevleri arasındadır. Kamu ilanları

<div></div>

MESKİ İş İlanları ve Personel Alımı

Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü oldukça büyük bir teşkilattır. Buna rağmen şehrin su ihtiyaçlarına ilişkin faaliyetleri yürütürken daha fazla personele ihtiyaç duymaktadır. Bu nedenle sık sık işçi alımı, memur alımı, eleman alımı, personel alımı yapmaktadır.

MESKİ tarafından yapılan personel alımları farklı kadro ve pozisyonlar için yapılmaktadır. Bu iş ilanlarının içerisinde avukat, tekniker, teknisyen, şoför, temizlik elemanı, güvenlik görevlisi, mühendis, engelli personel, kimyager, veznedar gibi kadrolar bulunur. Bu kadrolara lise, önlisans, lisans mezunu olmak üzere farklı eğitim şartlarını karşılayan her yaştan kadın erkek binlerce kişi başvuru yapmaktadır.

<div></div>

MESKİ İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

MESKİ tarafından her yıl farklı dönemlerde yapılan iş ilanlarına başvuru yapmak için en doğru adres MESKİ resmi internet sitesi olan meski.gov.tr adresidir. Bu adres üzerinden personel alım ilanları yayımlanmaktadır. Vatandaşların bu siteyi takip ederek iş ilanları, başvuru şartları ve başvuru tarihleriyle ilgili bilgilere ulaşmaları mümkündür. MESKİ iş ilanları için başvuru formu yoktur. Adaylar site üzerinden elektronik ortamda iş başvuru işlemlerini gerçekleştirebilir.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Yorumlar

  1. Ahmet seker Avatar Ahmet seker dedi ki:

    Engelliyim ise girmek istiyorum