kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Ege İhracatçı Birlikleri İdari Memur Personel Alım İlanı 2020

Ege İhracatçı Birlikleri 2020 yılı için idari memur alım ilanı yayınladı. Ege İhracatçı Birlikleri İdari Memur Alımı başvuru şartları neler? Kaç kişi alınacak? Hangi puan türleri kullanılacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Ege İhracatçı Birlikleri İdari Memur Alımı için ilan yayınladı. Yayınlanan ilana göre 2020 Ege İhracatçı Birlikleri İdari Memur Alımı başvuru şartları nelerdir? 2020 Ege İhracatçı Birlikleri İdari Memur Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? Hangi alanlardan kaç adet personel alımı gerçekleştirilecek? 2020 Ege İhracatçı Birlikleri İdari Memur Alımı KPSS puan şartı nedir? Yabancı dil şartı var mı? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Ege İhracatçı Birlikleri İdari Memur Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Ege İhracatçı Birlikleri İdari Memur Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlığında olmaları, en az 18 yaşlarını tamamlamış ve sınavın yapılacağı 2020 senesinin birinci günü itibariyle 35 yaşlarını doldurmamış olmaları, yüz kızartıcı suçlar ya da devlete karşı suçlardan hükümlü olmuş olmamaları, vazifelerini sürdürmelerine mani herhangi bir özür sahibi olmamaları, kamu hak mahrumiyetlerinin olmaması ve askerlik ile ilişiklerinin bulunmaması gerekmektedir.

2020 Ege İhracatçı Birlikleri İdari Memur Alımı Hangi Alanlardan Kaç Kişi İçin Yapılacak?

2020 Ege İhracatçı Birlikleri İdari Memur Alımı kapsamında toplam 4 kişi alınacak. Bu kişilerin alanlara dağılımı ve KPSS puan şartlarını aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

Alım Yapılacak Alan Kadro Sayısı KPSS Puanı
İktisat Bölümü 2 kişi KPSS P44
Ziraat Mühendisliği Bölümü 2 kişi KPSS P1

2020 Ege İhracatçı Birlikleri İdari Memur Alımına başvuruda bulunacak adaylardan mesleğe alınacak aday sayısının dört katı kadarı birlik tarafından düzenlenecek sınava katılma hakkı elde edebilecektir. Adayların başvuruda bulunabilmeleri için tabloda yer alan puan türlerinden en az 70 puana sahip olmaları gerekmektedir.

2020 Ege İhracatçı Birlikleri İdari Memur Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 Ege İhracatçı Birlikleri İdari Memur Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını 19 Haziran 2020 tarihine kadar posta yoluyla ya da elektronik ortamda belgeleri ulaştırmak suretiyle yapabileceklerdir. İlgili adreslere aşağıda yer vereceğimiz ilanın tam metninde erişebilirsiniz.

2020 Ege İhracatçı Birlikleri İdari Memur Alımı Sınavı Nasıl ve Ne Zaman Yapılacak?

2020 Ege İhracatçı Birlikleri İdari Memur Alımına başvuruda bulunacak olan adaylardan şartları sağlayanlar için tek aşamalı sözlü mülakat gerçekleştirilecektir. Sözlü mülakatlar ve katılmaya hak kazanan adaylar ayrıca Birlik tarafından duyurulacaktır.

2020 Ege İhracatçı Birlikleri İdari Memur Alımı başvuru şartları, gönderilecek belgeler ve ilana dair diğer detaylar için İLANIN TAM METNİNİ tıklayarak inceleyebilirsiniz!

2020 Ege İhracatçı Birlikleri İdari Memur Alım sürecini takip etmek, bilgiler almak ve sınava dair sorularınız için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.