kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

İSFALT İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

İSFALT İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu İSFALT Nedir? Ne Demek? İSFALT İş İlanları ve Personel Alımı 2021 Ne Zaman? İSFALT İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Dünyanın buluşma noktası olarak ifade edilen, şehirlerin en güzeli olarak şiirlere konu olan İstanbul’da 15 milyon civarında insan yaşamaktadır. İş, ekonomi, sağlık, turizm gibi sektörlerin merkezi olan İstanbul aynı zamanda büyük bir istihdam merkezidir. Binlerce kişi iş bulmak için İstanbul’a gelmektedir. İstanbul’da iş ilanları yayınlayan, sık sık personel alımı yapan kurumların başında ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi gelmektedir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve belediyeye bağlı şirketler her yıl yüzlerce personel alımı yapmaktadır. Özellikle de İSFALT olarak bilinen İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi yayınladığı iş ilanları ile dikkat çekmektedir. Bünyesinde çok sayıda personel çalıştıran İSFALT ile ilgili pek çok soru sorulmaktadır. Peki İSFALT iş ilanları ve personel alımı ne zaman? İSFALT iş başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

İSFALT Nedir? Ne Demek?

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin kısaltması İSFALT şeklindedir. İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı şirketlerden biri olan İSFALT, büyükşehir ve ilçe belediyelerinin asfalt ihtiyacını karşılamak için kurulmuştur. İstanbul’da Anadolu ve Avrupa yakalarındaki fabrika ve tesisleriyle faaliyet gösteren şirket özel sektöre de danışmanlık hizmeti vermektedir. Bünyesinde yüzlerce personel çalıştıran şirket sık sık personel, eleman, memur, işçi, mühendis alımı yapmaktadır.

İSFALT İş İlanları ve Personel Alımı 2021

Dünyanın en büyük metropollerinden biri olan İstanbul her geçen gün büyümektedir. Artan nüfus, şehrin genişlemesi, yeni yatırımların yapılması nedeniyle İstanbul sürekli gelişmektedir. Bu nedenle İSFALT’a da büyük iş düşmektedir. Görev ve sorumlulukları artan şirket Türkiye’de kendi alanındaki en büyük şirketlerden biri olmayı başarmıştır. Firma İstanbul’un Mahmutbey, Ümraniye, Maltepe, Aydınlı, Habibler bölgelerindeki fabrikalarında ürettiği ürünleri tüm şehre göndermektedir. Tüm bu operasyonların gerçekleşmesi için yüzlerce personele ihtiyaç duymaktadır.

İSFALT tarafından her yıl sık sık personel alımı yapılmaktadır. Firmanın yayınladığı iş ilanlarında bazı kadro ve pozisyonlara ağırlık verildiği görülmüştür. İSFALT’ın iş ilanlarında en çok öne çıkan pozisyonlar, şoför, temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, mühendis, mimar, teknisyen, tekniker, işçi, stajyer, engelli personel, eski hükümlü işçi, makine mühendisi, ustabaşı, operatör, memur, büro personeli, avukat, sözleşmeli personel, yönetici, iletişim uzmanı kadroları öne çıkmaktadır.

İSFALT İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Türkiye’de işsizlik sorunu her geçen gün büyüyerek devam etmektedir. Bu nedenle iş ilanları yayınlayan her şirkete büyük ilgi gösterilir. İSFALT bünyesinde çalışmak isteyenlerin sayısı da bu nedenle oldukça fazladır. İSFALT iş ilanlarına başvuru yapmak için İstanbul Büyükşehir Belediyesi “Kariyer” sayfasına kayıt olmanız gerekmektedir. İBB Kariyer sayfasına üye olduktan sonra sisteme giriş yapıp iş ilanlarına başvuru yapmanız yeterli olacaktır. Başvurunun ardından insan kaynakları süreci inceleyecek ve uygun görülürseniz işe alınacaksınız.

İBB Kariyer ve İSFALT İş Başvuru Sayfası: https://kariyer.ibb.istanbul/

Yorumlar

  1. Ersin koç Avatar Ersin koç dedi ki:

    jcb operatörün iş makinesi jcb olsun ınşaat 15 senedir bu iş iskinde şebeke altyapı eliyetim var e+g

  2. Şevketyeter Avatar Şevketyeter dedi ki:

    Asfalt yol altyapı işinde tecrübeli ustayım İstanbul pendik suluntepe