kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Eti Plasiyer Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Eti Plasiyer Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? Eti Plasiyer nedir? Ne demek? Eti Plasiyer çalışma şartları 2023 çalışma saatleri nasıl? Eti Plasiyer iş ilanları, personel alımı ve iş başvurusu nasıl yapılır?

A+
A-

Ticaret hayatında ismini en çok duyduğumuz mesleklerin başında “plasiyer” mesleği gelmektedir. Pek çok şirkette plasiyer olarak çalışan binlerce kişi bulunmaktadır. Bu kişilerin nasıl işe girdikleri, ne iş yaptıkları, nasıl çalıştıkları ve ne kadar kazandıkları merak edilmektedir. Özellikle de Türkiye’nin en büyük firmalarında çalışan bu kişilerin çalışma şartlarıyla ilgili pek çok soru sorulmaktadır. www.tercihiniyap.net ailesi olarak bu ve bunun gibi pek çok soruya cevap vermek için meslek tanıtım ve maaş yazıları yazıyoruz. Bu kez makalemizde “Eti Plasiyer maaşları” konusunu inceleyeceğiz. Peki Eti Plasiyer nedir? Ne demek? Ne iş yapar? Eti plasiyer çalışma şartları 2023 çalışma saatleri nasıl? Eti plasiyer personel maaşları 2023 ne kadar? Eti plasiyer iş ilanları, personel alımı ve iş başvurusu nasıl yapılır?

Tarımsal Genetik Mühendisi Maaşları Ne Kadar

Eti Plasiyer Nedir? Ne Demek? 

Plasiyer hizmet, perakendecilik gibi ticaret alanında faaliyet gösteren, şirketleri temsil eden aracı ve temsilci olarak görev yapan kişilerdir. Plasiyer olarak görev yapan personeller bir kişiye ya da bir firma adına maaşlı olarak görev yapar. Ayrıca bu personeller genellikle kantin ,kafe, lokanta, bakkal, market, hastane, askeriye, polis merkezi gibi yerlere mal ve ürün satarlar. Kelimenin kökeni ise Fransızca’ya dayanmaktadır. “Placier” olarak da bilinen kelime Türkçeye ticaret alanında kullanılan bir sözcük olarak geçmiştir. Ticari ürünlerin satışı, dağıtımı ve pazarlamasından sorumlu olan kişilere Plasiyer denir.

<div></div>

Eti Plasiyer Ne İş Yapar?

Plasiyer olarak çalışan personeller çalıştıkları firma bünyesinde bir masanın başında çalışmazlar. Genellikle sahada, alanda çalışırlar. Fransızcadan dilimize geçen bu kelime ticaret alanında faaliyet gösteren şirketlerin, kişilerin temsilcileri olarak görev yaparlar. Yurt genelinde, ülke dışında, şehir içinde görev yapan personeller ürün, malzemelerin, ticari malların satışından, pazarlanmasından sorumludurlar. Plasiyer olarak görev yapan personeller kendilerine tahsis edilen araçlarla satış faaliyetini sürdürürler. Genellikle okullara, şirketlere, hastanelere, askeri bölgelere, polis bölgelerine okullara satış yaparlar.

Eti Plasiyer Çalışma Şartları 2023 Çalışma Saatleri

Eti firmasında görev yapan personeller oldukça önemli görevler icra ederler. Türkiye’nin en büyük firmalarından birinde çalışan personellerin görev ve sorumluluklarının büyüklüğünü anlatmaya kelimeler yetersiz kalacaktır. Firmaların en önemli personelleri olarak gösterilen plasiyerler Eti firmasında da kritik bir pozisyondadır. Personellerin yaptığı işler ve çalışma şartları ile ilgili pek az bilgi bulunmaktadır. Personeller genellikle araçlarındaki mal ve ürünlerden sorumludur. Kendilerine tahsis edilen araç, kamyon veya tıra yüklenen ürünlerle ilgilenirler. Bu ürünlerin son kullanma tarihlerinin geçip geçmediğine, faturaların kesilip kesilmediğine dikkat ederler. Daha sonra bu ürünler satışını ve pazarlamasını gerçekleştirirler. Personeller sabah 07.00-16.00, 08.00-17.00, 09.00-18.00 saatleri arasnda çalışabilir. Farklı saatlerde çalışan personeller haftada 6 gün çalışırlarken 1 gün de izin kullanırlar. Ayrıca 1 yıl çalışan personeller 14+2 günlük yıllık izin kullanma hakkına sahip olurlar.

<div></div>

Diyetisyen Maaşları Ne Kadar?

Eti Plasiyer Personel Maaşları 2023

Plasiyer olmak isteyen binlerce kişi bulunmaktadır. Bunun en büyük sebebi meslekte yapacağınız görev ve işlerin son derece basit olması ve maaşının yüksek olmasıdır. Çalışanlar pek çok özel sektör çalışanına göre daha yüksek maaş almaktadır. Öyle ki Eti Plasiyer maaşları asgari ücretten neredeyse yarı yarıya daha fazladır. Eti Plasiyer maaşları 2023 13 bin TL civarındadır. Asgari ücretten neredeyse %50 daha fazla olan maaşlar nedeniyle firmada çalışmak isteyen sayısı bir hayli fazladır. Ayrıca personeller gösterdikleri başarılara, çalışma tempolarına göre maaş zammı alabilirler. Böylece maaşları önemli ölçüde artacaktır. Yeni işe girilen 13 bin TL’lik maaş zaman geçtikçe artacak ve deneyimli personeller daha yüksek maaş alacaktır. Maaşın yanı sıra personellere yemek kartı da verilmektedir. Ayrıca firmada prim sistemi de bulunmaktadır. Satış hedeflerini tutturan ve üstüne çıkan personellere maaşlarının yarısına yakın prim verilmektedir.

Eti Plasiyer İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Eti firmasında Plasiyer olarak çalışmak için yapılması gereken ilk şey iş başvurusunda bulunmaktır. Bunun için firmanın resmi internet sitesine girerek özgeçmiş oluşturarak iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Ayrıca kariyer sitesi olarak faaliyet gösteren internet siteleri üzerinden iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Bunun için firmaya ait iş ilanlarını takip etmek son derece önemlidir. Son olarak firma şubelerine giderek elle başvuru yapabilirsiniz. Firma içerisinde çalışan personellerin size kefil, referans olması da son derece önemlidir.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Etinin kaç fabrikası var?

Eti Gıda’nın bugün yedi üretim tesisi bulunmaktadır.

Yorumlar

  1. Anka kuşu Avatar Anka kuşu dedi ki:

    Çok doğru bilgiler teşekkürler.