kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Evde Düğme Paketleme İşi Nedir? Para Var Mı?

Evde Düğme Paketleme İşi Nedir? Düğme Paketleme Nasıl Yapılır? Evde Düğme Paketleyerek Para Kazanılır Mı? Evde Düğme Paketleme İşi Veren Firmalar Hangileri?

A+
A-

Evde Düğme Paketleme İşi Nedir? Para Var Mı?

Özellikle pandeminin de etkisiyle pek çok iş kapısı evden yürütülen mesleklere yöneldi. Evde boş oturmak istemeyen ve geçimlerine katkı sağlamak isteyen kişiler için evde düğme paketleme işi bulunmaktadır. Peki evde düğme paketleme işi nedir, para var mı bu işte, gelin birlikte bakalım…

Düğme giysileri, gömlekleri, ceketleri, pantolonları iliklemeye yarayan bir araçtır. Ayrıca yorganları, örtüleri, çarşafları ve farklı tekstil ürünlerini de bağlamaya yarar. Metalden, demirden, sedeften, plastikten yapılabilir. Temelde bir tutturma aracıdır.

Günümüzde dünyadaki en büyük sektörlerin başında tekstil sektörü gelir. Bu nedenle düğme ile yapılan giyim, tekstil ürünlerinin sayısı da bir hayli fazladır. Bu da büyük bir düğme sektörünün oluşmasını sağlamıştır. Düğme üreten çok sayıda atölye, üretici ve imalathane vardır.

Ayrıca bu düğmelerin paketlenmesi de gerekmektedir. Ancak bu paketleme işi genellikle evden çalışan kişilere havale edilerek çözülür. Bu nedenle evden çalışmak isteyen pek çok kişi “Evde düğme paketlemek istiyorum, ne yapmalıyım?” sorusunu sormakta ve bu yöntem ile kendisine ek gelir elde etme kapısı aralamaya çalışmaktadır.

EVDE DÜĞME PAKETLEME İŞİ NEDİR? NASIL YAPILIR?

Herkes tarafından bilinmemekle birlikte evde düğme paketleme işi günümüzde oldukça popüler bir iş haline gelmeyi sürdürmektedir. İşin mantığı oldukça basittir. Evde düğme paketleme işi veren firmalar size düğmeler ve bu düğmeleri koyacağınız paketler, poşetler gönderir.

Siz de istenilen sayı ve miktar kadar istenilen düğmeleri poşetler ve paketlersiniz. Bu paketleme ve poşetleme işi bittiğinde firma sizden bu ürünleri teslim alır, hizmetinizden memnun kalmışsa yeni ürünleri getirir. Bu şekilde sayısız düğme çeşidini sayısına, kategorisine göre paketlersiniz.

Örneğin beyaz iş gömleği düğmesi, pantolon düğmesi, kol düğmesi gibi farklı düğmeler bulunur. Bu paketlemeler daha sonra koli haline getirilir. Basit ve hızlı bir iş modelidir. Bu iş karşılığında yapılan işe kıyasla hatırı sayılır bir ücret alırsınız.

EVDE DÜĞME PAKETLEME İŞİ VEREN FİRMALAR VE TELEFON NUMARALARI

Bahsettiğimiz üzere tekstil sektörünün genişliğinden dolayı evde düğme paketleme işi veren onlarca hatta yüzlerce firma bulunur. 81 ilde faaliyet gösteren atölyeler, imalathaneler ve tekstil firmaları bu işi dağıtmaktadır. Bu nedenle sizde bu işi yapmak istiyorsanız bu firmalarla iletişime geçmelisiniz.

Bunun için önce çevrenize sorup bu konuda araştırma yapmalarını isteyebilirsiniz. Ayrıca internette araştırma yaparak şehrinizdeki atölyeleri, tekstil firmalarının hangileri olduklarını bularak onları arayabilirsiniz. Bu işi yapmak istediğinizi söyleyebilirsiniz.

Ayrıca internette araştırma yaparak forum sayfalarında, sosyal medyada paylaşım yapan firma ve bu işi yapan kişilere ulaşabilirsiniz. Son olarak bu makalenin altına e-posta adresinizi yazıp insanların bu işi yapan firmaların bu içeriği okumaları halinde size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.

EVDE DÜĞME PAKETLEYEREK NE KADAR PARA KAZANILIR?

Evde düğme paketleme işi dünyadaki pek çok işe kıyasla görece basit bir iştir. Malzemeler size gelir, yani maliyete ortak değilsinizdir. Size verilen görevi yaparsınız ve paketlediğiniz düğmeleri tertipli, düzenli ve firmanın isteği nasıl ise o doğrultuda teslim edersiniz.

Bu işte hız oldukça önemlidir, tercih edilmek için bu işi hızlı yapmanız gerekmektedir. Anlaştığınız firmayla el sıkıştığınızda konuştuğunuz rakama göre kazancınız değişebilir. Genellikle düğme paketleme işiyle elde edilen gelir, ele geçen para aylık bin 500 TL ile 2.000 TL dolaylarındadır. Kazanç olarak ele geçen paranın değişiklik göstermesi sizin işinizdeki performansınıza ve çalıştığınız firmanın büyüklüğüne, bu işe ayırdığı bütçeye göre değişiklik gösterebilir.

Yorumlar

  1. Nergiz Katrancı Avatar Nergiz Katrancı dedi ki:

    Böyle is imkanları olduğunu öğrenmek beni sevindirdi. Eger is olursa gayet başarıyla yapabilirim. El becerilerin yüksektir, özenli ve hızlı is yaparım.