kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Personel Alım İlanı 2021 (1309 Kişi)

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılı için 1309 kişilik personel alım ilanı yayımlandı. Detaylar haberimizde.

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılında gerçekleştirilmek üzere toplam 1309 kişilik personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre 2021 Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? 2021 Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Personel Alımı kapsamında hangi unvanlara kaç kişilik alım yapılacak? 2021 Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Personel Alımı başvuruları hangi tarihlerde ve nasıl gerçekleştirilecek? 2021 Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Personel Alımının tüm ayrıntılarına ve ilan metnine haberimizde erişebilirsiniz.

2021 Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

2021 Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Personel Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların başvurularını 21 Haziran 2021 tarihinden 25 Haziran 2021 tarihine kadar İçişleri Bakanlığı sitesi üzerinden elektronik ortamda e-devlete bağlanarak gerçekleştireceklerdir. 2021 Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Personel Alımına elektronik ortamda yapılacak başvuru şekli dışında herhangi bir yolla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

2021 Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir? Kimler Başvuru Yapabilir?

2021 Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların öncelikli olarak devlet memurluğu genel şartlarını haiz olmaları gerekmektedir. Bununla beraber 2021 Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların başvuru dönemi itibariyle kamu haklarından herhangi bir şekilde mahrum bırakılmamış olmaları gerekmektedir. Bunlarla birlikte adayların 2021 Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Personel Alımına başvuru yapabilmeleri için ceza mevzuatı hükümleri uyarınca devlete karşı işlenmiş suçlardan, yüz kızartan suçların birisinden mahkum olmamış olmaları, yine kasıtlı olarak işledikleri herhangi bir suçtan kaynaklı olarak bir sene ve daha uzun süreli mahkum olmamış olmaları gerekmektedir.

2021 Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların alım dönemi olan 2021 yılının ilk günü itibariyle otuz beş yaşlarını tamamlamamış olmaları lazımdır.

2021 Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Personel Alımına başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik ile ilişiklerinin bulunmaması gerekir.

Ayrıca tüm adayların başvuru yapacakları alan ve kadro için talep edilen özel başvuru şartlarını taşıyor olmaları lazımdır.

2021 Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

2021 Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adaylardan KPSS puanına göre yapılacak sıralamada mesleklere alınacak aday sayısının dört katı kadarı arasında yer alanlar 2021 Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Personel Alımı sınavına katılma hakkı elde edebileceklerdir.

goc idaresi

2021 Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Personel Alımı Hangi Unvanlar İçin Kaç Kişilik Olacak?

2021 Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Personel Alımı toplam 1309 kişinin istihdamı için gerçekleştirilecek. Adaylar unvanlarına göre merkez ya da taşrada bulunan kadrolardan birisine başvuruda bulunabilecek.

2021 Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Personel Alımının kadro ve unvan dağılımını aşağıda yer alan tabloda inceleyebilirsiniz;

image 246

image 247

2021 Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adaylardan, lise düzeyinde olan adayların 2020 KPSS Ortaöğretim oturumunda KPSS P94 puan türünden, ön lisans mezunu adayların KPSS P93 puan türünden, lisans düzeyinde mezun olanların ise KPSS P3 puan türünden en az 65 puana sahip olmaları gerekmektedir. 

2021 Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Personel Alımının tüm ayrıntılarını incelemek, başvuru belgelerini görmek ve alıma dair diğer detaylara göz atmak adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

2021 Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Personel Alımı sürecini takip etmek, sorularınızı sormak ve bilgiler almak için Telegram Grubumuzu ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.