kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Safranbolu Belediye Başkanlığı Personel Alım İlanı 2021

Safranbolu Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Başvuru şartları ve diğer detaylar haberimizde.

Safranbolu Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılında gerçekleştirilmek üzere personel alım ilanı yayımlandı. Başkanlık tarafından yayımlanan bu alım ilanına göre 2021 Safranbolu Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuru koşulları nelerdir? Kimler 2021 Safranbolu Belediye Başkanlığı Personel Alımına müracaat edebilecek? 2021 Safranbolu Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvurular hangi tarihler arasında gerçekleştirilecek? 2021 Safranbolu Belediye Başkanlığı Personel Alımına dair merak ettikleriniz ve alımın ilan metnini haberimiz içerisinde bulabilirsiniz.

2021 Safranbolu Belediye Başkanlığı Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

2021 Safranbolu Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların bazı özel ve de genel başvuru şartlarını sağlıyor olmaları lazımdır. Bu şartların en başında 2021 Safranbolu Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların Türk vatandaşı olmaları ve aynı zamanda kamu haklarından mahrum edilmemiş olmaları yer almaktadır. Bunlarla beraber 2021 Safranbolu Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların askerlik görevleri ile ilişiksiz durumda olmaları şartları arasında yer almaktadır.

2021 Safranbolu Belediye Başkanlığı Personel Alımına müracaat edecek olan adayların bu alım kapsamında istihdam edilecekleri kadrolarda yer alan görevlerini yerine getirmelerine engel olabilecek seviyede akıl rahatsızlıklarının ve de bedensel herhangi bir engellerinin bulunmaması gerekmektedir.

2021 Safranbolu Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların Türk Ceza Kanunu hükümleri kapsamında, devlete karşı işlenen suçlardan hiç mahkum olmamış olmaları, yüz kızartıcı olarak nitelendirilen suçların herhangi birisinden dolayı mahkum edilmemiş olmaları ve de kanunun kasıtlı saydığı suçlardan işleyerek bir sene ve daha uzun süreli bir mahkumiyet almamış durumda olmaları gerekmektedir.

Bunların yanında 2021 Safranbolu Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların bu kapsamda belirlenen özel başvuru şartlarını taşımaları ve KPSS’den istenen puan türlerinde yeterli düzeyde puana sahip olmaları da gerekmektedir.

2021 Safranbolu Belediye Başkanlığı Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2021 Safranbolu Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapmak isteyen adayların, başvuru şartlarını taşıyor iseler başvurularını 26 Mart 2021 tarihinden 30 Nisan 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 2021 Safranbolu Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuruları yalnızca mesai saatleri içerisinde kabul edilecektir. Adaylar 2021 Safranbolu Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvurularını doğrudan Safranbolu Belediye Başkanlığı’nın İnsan Kaynakları birimine giderek yapmak zorundadırlar. Adayların elektronik yoldan ya da posta kanalıyla 2021 Safranbolu Belediye Başkanlığı Personel Alımına yapacakları müracaatlar kabul edilmeyecektir.

2021 Safranbolu Belediye Başkanlığı Personel Alımı Ne Şekilde Gerçekleştirilecek?

2021 Safranbolu Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapan adayların başvuru esnasında kullandıkları KPSS puanlarına bakılarak yapılacak olan sıralama neticesinde en yüksek puanı olan ve mesleklere alınacağı ilan edilen aday sayısının beş katı kadar aday arasında yer alanlar, 2021 Safranbolu Belediye Başkanlığı Personel Alımı uygulama sınavlarına ve sözlü mülakatlarına katılabileceklerdir.

safranbolu

2021 Safranbolu Belediye Başkanlığı Personel Alımı Hangi Unvanlar İçin Kaç Kişilik Olacak?

2021 Safranbolu Belediye Başkanlığı Personel Alımı kapsamındatoplam 8 kişi istihdam edilecektir. Bu bağlamda 2021 Safranbolu Belediye Başkanlığı Personel Alımı kapsamında adayların istihdam edilecekleri kadro unvanlarını, alım sayılarını, KPSS puan türlerini ve mezuniyet koşullarını tablomuzda, aşağıda inceleyebilirsiniz;

Alım Yapılacak Olan Kadro Unvanı Alım Yapılacak Olan Sayı Mezuniyet Şartları KPSS Puan Türü
Zabıta Memurluğu Alımı (Kadın) 1 kişi Üniversiteleirn İktisadi ve İdari Bil., Siyasal Bilg. ve dengi sayılan fak. yer alan Yerel Yön. ya da Kamu Yönetimi bölümlerinden mezun durumda olmak ve en az C seviyesi YDS KPSS P3
İtfaiye Erliği Alımı (Erkek) 3 kişi İtfaiyecilik ve Yang. Güv.
Siv. Sav.
İtf. ve Siv. Sav.
Siv. Sav. ve İtfaiye. ön lisans alanlarının birisinden mezun durumda olmak
KPSS P93
Zabıta Memurluğu Alımı (Erkek) 1 kişi Üniversiteleirn İktisadi ve İdari Bil., Siyasal Bilg. ve dengi sayılan fak. yer alan Yerel Yön. ya da Kamu Yönetimi bölümlerinden mezun durumda olmak ve en az C seviyesi YDS KPSS P3
İtfaiye Erliği Alımı (Kadın) 1 kişi İtfaiyecilik ve Yang. Güv.
Siv. Sav.
İtf. ve Siv. Sav.
Siv. Sav. ve İtfaiye. ön lisans alanlarının birisinden mezun durumda olmak
KPSS P93
Zabıta Memurluğu Alımı 2 kişi Üniversiteleirn İktisadi ve İdari Bil., Siyasal Bilg. ve dengi sayılan fak. yer alan Yerel Yön. ya da Kamu Yönetimi bölümlerinden mezun durumda olmak  KPSS P3
TOPLAM 8 kişi

2021 Safranbolu Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adaylardan alıma ön lisans düzeyinde başvuruda bulunacak olan adayların KPSS puanlarının en az 60, Lisans düzeyinde başvuruda bulunacak olan adayların ise KPSS puanlarının en az 70 puan olması gerekmektedir.

2021 Safranbolu Belediye Başkanlığı Personel Alımının tüm detaylarını, başvuru evrakını, sınavını detaylı incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

2021 Safranbolu Belediye Başkanlığı Personel Alımı sürecini izlemek, alıma dair merak ettiklerinizi sormak ve diğer adaylarla istişare için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.