kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

23 Nisan 2019 Hava Durumu Nasıl? İl il 23 Nisan'da Hava Sıcaklıkları

23 Nisan 2019 Hava Durumu Nasıl? İl il 23 Nisan'da Hava Sıcaklıkları nasıl? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında yurt genelinde hava sıcaklıkları nasıl olacak?

A+
A-

2019 yılının ilk bayramı için geri sayım sona erdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı geldi çattı. Türkiye’nin dört bir yanında, 81 ilinde, yüzlerce ilçesinde ve binlerce köyünde bayram havası esmeye başladı. Ülkenin tamamında 23 Nisan’da resmi törenler düzenlenecek ve kutlamalar yapılacak. Genç yaşlı, çocuk büyük demeden 7’den 70’e milyonlarca kişi meydanları dolduracak. Hal böyle olunca da anne ve babalar, çocuklar, öğretmenler, memurlar, tatil yapacaklar, polisler, devler erkanı hava durumunu merak etmeye başladı. “23 Nisan’da hava durumu nasıl?” sorusu en çok sorulan sorulardan biri oldu. Kutlamaların nasıl gerçekleşeceğine ilişkin belirleyici olan hava durumuna ilişkin araştırmalar yapılmaya başlandı. Peki 23 Nisan 2019 hava durumu nasıl? İl il 23 Nisan hava sıcaklıkları ne kadar?

23 Nisan 2019 Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan bilgi paylaşımında 23 Nisan hava durumuna ilişkin açıklama yapıldı. 23 Nisan 2019 tarihinde idrak edilecek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında yurt genelindeki hava sıcaklıkları belli oldu. Meteoroloji tarafından yapılan incelemeler ve tahminler açıklandıkça 23 Nisan’da hava durumunun nasıl olacağı ortaya çıktı. Kamu Haber

23 Nisan’da Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Doğu Anadolu’nun doğusu, Doğu Karadeniz, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Sivas, Tokat, Ordu, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde 23 Nisan’da yağmur yağacak ve bayram yağışlı geçecek. Yağışlar yağmur ve sağanak şeklinde gerçekleşecek. Doğu Karadeniz’in iç bölgeleri, Doğu Anadolu’nun kuzey bölgeleri ve Doğu Anadolu’nun doğusu ile Sivas çevrelerinde ise yağmur ile birlikte kar yağışı da görülecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında ülkenin güney ve batı kesimlerinde hava sıcaklıkları 2-4 derece artacak. Ülkenin diğer kesimlerinde ise hava sıcaklıklarında büyük değişimler yaşanmayacak.

23 Nisan İl İl Hava Sıcaklıkları

23 Nisan’da yurdun her kesiminde resmi törenler yapılacak. Okullarda, stadyumlarda, köy, ilçe ve şehir merkezlerinde etkinlikler yapılacak. Dünyadaki tüm çocuklara Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından hediye edilen bu bayram çoşku ile kutlanacak. Ancak kutlamaların çoşkulu geçmesi için hava durumu da kritik öneme sahip. Bu nedenle 23 Nisan’da hava sıcaklıklarının nasıl olduğu merak ediliyor. İşte il il 23 Nisan’da hava sıcaklıkları…

23 Nisan 2019 İstanbul’da en düşük hava sıcaklığı 7 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 17 derece olacak. İstanbul’da parçalı bulutlu bir hava hakim olacak.

23 Nisan 2019 Ankara’da en düşük hava sıcaklığı 0 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 16 derece olacak. Ankara’da parçalı bulutlu bir hava hakim olacak.

23 Nisan’da İzmir’de en düşük hava sıcaklığı 11 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 22 derece olacak. Parçalı ve zamanla çok bulutlu bir hava şehirde etkili olacak.

Bursa’da 23 Nisan’da en düşük hava sıcaklığı 4 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 19 derece olacak. Parçalı bulutlu bir hava olacak.

Çanakkale’de 23 Nisan’da en düşük hava sıcaklığı 8 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 19 derece olacak. Parçalı bulutlu bir hava şehirde etkili olacak.

Denizli’de 23 Nisan 2019’da en düşük hava sıcaklığı 8 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 23 derece olacak. Parçalı bulutlu bir hava hakim olacak.

Adana’da 23 Nisan’da en düşük hava sıcaklığı 9 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 22 derece olacak. Şehirde parçalı bulutlu bir hava olacak.

Antalya’da 23 Nisan’da en düşük hava sıcaklığı 12 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 23 derece olacak. Şehirde parçalı bulutlu bir hava hakim olacak.

Eskişehir’de Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında en düşük hava sıcaklığı 1 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 18 derece olacak. Parçalı bulutlu bir hava şehirde etkili olacak.

Konya’da en düşük hava sıcaklığı 3 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 17 derece olacak. Hava ise parçalı bulutlu olacak.

Samsun’da en düşük havca sıcaklığı 8 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 14 derece olacak. Parçalı ve çok bulutlu bir hava şehide etkili olacak.

Trabzon’da en düşük hava sıcaklığı 9 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 12 derece olacak. Çok bulutlu, yamur ve sağanak yağışlı bir hava olacak.

Erzurum’da 23 Nisan’da en düşük hava sıcaklığı -2 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 7 derece olacak. Erzurum’da parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Ayrıca hafif olmakla birlikte karla karışık yağmur ve kar yağışı görülebilir.

Diyarbakır’da ise en düşük hava sıcaklığı 5 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 18 derece olacak. Parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.