kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

İZSU İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

İZSU İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu ile ilgili her şeyi derledik. İZSU Nedir? Ne Demek? Açılımı Nedir? İZSU İş İlanları ve Personel Alımı ne zaman? İZSU İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Türkiye’deki en önemli sorunlardan biri de işsizliktir. Milyonlarca kişi işsizlik sorunuyla yaşamaktadır milyonlarcası da işini kaybetme tehlikesi altındadır. Bu nedenle ülkedeki her iş ilanı, her personel alımı büyük ilgi çekmektedir. Özellikle de Ankara, İstanbul ve İzmir gibi milyonlarca kişinin yaşadığı şehirlerdeki iş ilanları daha çok ilgi çekmektedir. Özellikle İzmir’deki iş ilanlarına yoğun başvuru yapılmaktadır. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve bağlı şirketleri istihdama büyük katkı sağlamaktadır. Başta İZSU iş ilanları ve personel alım süreçleri binlerce kişiyi ilgilendirmektedir. İşte İZSU iş ilanları ve personel alımıyla ilgili tüm merak edilenler…

İZSU Nedir? Ne Demek? Açılımı Nedir?

İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün kısaltılmış hali İZ Su’dur. İzmir’deki milyonlarca vatandaşın temiz su ihtiyacını karşılamak için kurulan İZSU aynı zamanda atık suları uzaklaştırmak için de faaliyet gösterir. İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki kurumda yüzlerce insan çalışır. Üstelik İZSU her dönem personel alımı yapmaktadır. İZSU iş ilanlarına binlerce kişi başvuru yapmaktadır.

İZSU İş İlanları ve Personel Alımı

İZSU firması iş ilanları ve personel alımlarıyla memur, eleman, işçi, büro personeli gibi yüzlerce kişiyi işe almaktadır. Firma ile ilgili açık iş ilanları, iş ilanlarıyla ilgili konular ve başvuru süreçleri ilgi çekmektedir. Türkiye’nin en büyük ve en önemli şehirlerinden biri olan İzmir’in su ihtiyaçlarını karşılamak için faaliyet gösteren firmanın personel ihtiyacı da oldukça fazladır. Her yıl şehrin su ihtiyacı arttığı için personel alımlarının sayısı da artar.

İZSU iş ilanları ve personel alımlarında farklı kadro ve pozisyonlar için eleman ve personel alınır. Alınacak personeller arasında şoför, kimyager, fizikçi, güvenlik görevlisi, temizlikçi, sayaç okuma elemanı, sayaç açma kapanı uzmanı, büro görevlisi, memur, eleman, işçi, mühendis, veznedar, biyolog, avukat, elektrikçi, engelli personel, tekniker, teknisyen vb. meslekler bulunur.

İZSU İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

İZSU iş başvurusunun nasıl yapılacağı, nereden yapılacağı çok merak edilir. Başvuru bilgileriyle ilgili en doğru talimatlar iş ilanı içinde bulunur. İZSU iş ilanları İZSU’nun ve İzmir Büyükşehir Belediyesinin internet sitesinde paylaşılmaktadır. Ayrıca İŞKUR üzerinden de paylaşılmaktadır. Bu nedenle bu platformları takip etmek gerekmektedir. İş ilanı paylaşıldıktan sonra iş başvurusunu eksiksiz yapılmalıdır. Başvuru sonrasında insan kaynakları sizi mülakata çağıracaktır. Eğer yazılı sınav varsa sınav yapılır. Gereken puanları aldıktan ve gereken performansı gösterdikten sonra işe alınabilirsiniz.

DİĞER İLANLARI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN BURAYA BAKABİLİRSİNİZ!

Yorumlar

  1. Habip tekin Avatar Habip tekin dedi ki:

    İş için

  2. İsmail Avatar İsmail dedi ki:

    İZSU İş ilanları