kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Kahve Dünyası Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Kahve Dünyası Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? Kahve Dünyası nedir? Kimin? Kahve Dünyası çalışma şartları 2023 çalışma saatleri nasıl? Kahve Dünyası iş ilanları, iş başvurusu ve personel alımı 2023 nasıl yapılır?

A+
A-

Türkiye’de gıda perakendeciliği sektörü devasa boyutlara ulaşmıştır. Son yıllarda ülkenin en ücra köşelerinde bile cafeler, lokantalar ve büyük markaların şubeleri açılmıştır. Özellikle kahve üzerine faaliyet yürüten firmaların sayısı son yıllarda artmıştır. Kocatepe Kahve Evi, Starbucks gibi firmaların yanı sıra Kahve Dünyası markası da sektördeki önemli bir oyuncudur. Büyükşehirlerde şubelerini görmeye alışık olduğumuz Kahve Dünyası kısa sürede sadık bir müşteri kitlesi oluşturmuştur. Kaliteli ürünler, müşteri odaklı hizmet anlayışı ile kısa sürede ülke çapında önemli bir marka haline gelmiştir. Kahve, çikolata, sandviç, soğuk içecekler, sıcak içecekler, dondurma çeşitleri gibi yüzlerce ürün çeşidiyle Kahve Dünyası milyonlarca kişiye hizmet vermektedir. Kahve Dünyası şubelerinin, müşterilerinin sayısı artıkça iş arayanlar için önemli bir iş kapısı haline gelmiştir. Bu nedenle Kahve Dünyası ile ilgili binlerce kişi araştırma yapmaya başlamıştır. Hem sektördeki rakip firma çalışanları, hem firma çalışanları hem de iş arayan kişiler firmayla ilgili sorular sormaktadır. Peki Kahve Dünyası nedir? Kimin? Kahve Dünyası çalışma şartları 2023 çalışma saatleri nasıl? Kahve Dünyası personel maaşları 2023 ne kadar? Kahve Dünyası ilanları, iş başvurusu ve personel alımı 2023 nasıl yapılır? Kahve Dünyası kasiyer, şube müdürü, garson 2023 yılında ne kadar maaş alır?

Kocatepe Kahve Evi Personel Maaşları Ne Kadar?

Kahve Dünyası Nedir? Kimin?

Kahve Dünyası 2004 yılında İstanbul şehrinde kurulmuş bir firmadır. İlk olarak Eminönü ilçesinde açılan şube ile sektöre adım atan firma kısa sürede onlarca şehirde şube açmıştır. Firma şu anda 40’a yakın şehirde şubeleri ile faaliyet göstermektedir. Ayrıca 2011 yılında yurt dışına açılan firma Londra’da şube açmıştır. Londra’dan sonra Romanya, Kuveyt ve Suudi Arabistan gibi pek çok ülkede 200 civarında şube açılmıştır. Kahve Dünyasının şu anda dünya üzerinde 500’e yakın şubesi bulunmaktadır. Firmanın şubelerine her gün binlerce kişi giriş yapmaktadır. Firmanın başarısının arkasında ise “Altınmarka Grubu” isimli aile şirketi bulunmaktadır. Ailenin sahip olduğu devasa fabrikalarda dünyanın en kaliteli ürünleri hazırlanmaktadır. Alev Altınkılıç ve Birol Altınkılıç çifti tarafından başarılı bir girişim olan Kahve Dünyası markası şu anda sektördeki en önemli oyunculardan biridir.

Kahve Dünyası Çalışma Şartları 2023 Çalışma Saatleri

Kahve Dünyası tüm dünyada binlerce personele iş kapısı haline gelmiştir. Firma bünyesinde yüzlerce personel istihdam edilmektedir. Farklı kadrolarda ve pozisyonlarda çalışan binlerce personel her gün ürünlerin müşterilere ulaşmasına yardımcı olmaktadır. Firmanın büyüklüğü nedeniyle pek çok kişi markanın bünyesinde çalışmak istemektedir. Bu nedenle firmanın çalışma şartları ile ilgili sorular sorulmaktadır. Kahve Dünyasında belirlenen günlük çalışma süresi 8.5 saattir. Personeller çalıştıkları günler boyunca günde en az 8.5 saat çalışırlar. Günlük çalışma süresi olan 8.5 saatin içerisinde 1 saatlik yemek, çay, kahve ve sigara gibi ihtiyaç molası süresi de bulunmaktadır. Personeller haftada 6 gün çalışırlar ve 1 gün haftalık izin kullanırlar. Personeller 1 yıllık çalışma süresini doldurmaları durumunda 14+2 günlük yıllık izin hakkına sahip olurlar. Personeller mağaza müdürü/şube müdürü tarafından istenildiği takdirde 8.5 saatin üzerinde veya vardiya sistemine göre çalışabilir. Personeller resmi tatillerde çalışmaları durumunda ek mesai ücreti alırlar. Ayrıca akşam işten çıkan personellere servis hizmeti verilir. Personellere ayrıca yemek kartı da verilmektedir.

Kahve Dünyası Personel Maaşları 2023

Firmayla ilgili en çok merak edilen konu maaş konusudur. Firmada çalışmak isteyen kişiler ne kadar maaş alabileceklerini öğrenmek istemektedir. Kahve Dünyası firmasının maaş politikası sektördeki rakip firmalarda çalışanları kıskandıracak cinstendir. Kahve Dünyası personel maaşları asgari ücretin yaklaşık %25 üzerindedir. Kahve Dünyası personel maaşları 2023 9500 TL civarındadır. Ayrıca personellere yemek kartı verilmektedir. Firma şubelerinde belirlenen ciro hedeflerine ulaşılması durumunda personeller prim alabilirler.

Kahve Dünyası İş İlanları, İş Başvurusu ve Personel Alımı 2023

Firmayla ilgili bilgiler, anlatılanlar doğrultusunda şirkette çalışmak isteyenler nasıl başvuru yapacaklarını merak etmektedirler. Kahve Dünyası firmasının resmi internet sitesi üzerinden, kariyer sitesi olarak faaliyet gösteren internet siteleri üzerinden firmanın iş ilanları takip edebilir ve ilanlara başvuru yapılabilir. Ayrıca çalışmak istenilen şubeye giderek elle başvuru yapılabilir. Yapılan başvurular incelendikten sonra çalışan adayları mülakata çağrılacaktır. Mülakat sonucu olumlu geçenler işe alınacaktır.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Starbucks Personel Maaşları Ne Kadar?

Kahve Dünyası kaç ilde var?

Bugün 36 ilde 220 mağazaya ulaştıklarını belirten Kahve Dünyası Genel Müdürü Kaan Altınkılıç, 2025 hedeflerinin 500 mağazaya ulaşmak olduğunu söylüyor.

Yorumlar

  1. Abdulmuttalip Aydemir Avatar Abdulmuttalip Aydemir dedi ki:

    işle ilgili cevap yanıtı bekliyorum