kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Mavi Jeans Personel Maaşları Ne Kadar?

Mavi Jeans Personel Maaşları Ne Kadar? Mavi Jeans Nedir? Ne Demek? Kimin? Mavi Jeans Çalışma Şartları ve Çalışma Saatleri Mavi Jeans Personel Maaşları Mavi Jeans İş İlanları, İş Başvurusu ve Personel Alımı

A+
A-

Giyim sektöründe en çok tercih edilen markalardan biri de mavidir. Mağaza sayısını arttıran mavi aynı zamanda birçok kişiye istihdam da sağlamaktadır. Peki mavi jeans personel maaşları ne kadardır gelin birlikte bakalım.

Türkiye’nin en ünlü erkek jönlerinden Kıvanç Tatlıtuğ ve ülkenin en ünlü kadın oyuncularından Serenay Sarıkaya gibi reklam yüzleri ile piyasayı kasıp kavuran Mavi Jeans firmasının adını duymayan kalmadı. Ülkenin en büyük giyim firmalarından biri olan Mavi yurt genelindeki onlarca mağazası, yüzlerce çalışanı ve modaya yön vermesiyle adından söz ettiriyor. Havalı ürünleri, mavi aşıklarını tatmin eden renkleri ile popülerliğini artıran firma binlerce müşteriyi mağazalarına çekmektedir. Büyümesini sürdüren, mağaza sayısını artıran firma istihdama da katkı sağlamaktadır. Peki Mavi Jeans nedir? Ne demek? Mavi Jeans çalışma şartları ve çalışma saatleri nasıl? Mavi Jeans personel maaşları ne kadar? Mavi Jeans iş ilanları, personel alımı ve iş başvurusu nasıl yapılır?

LC Waikiki Personel Maaşları Ne Kadar?

Mavi Jeans Nedir? Ne Demek? Kimin?

Türkiye’deki en büyük tekstil firmalarından biri olan Mavi Jeans 1991 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Genel olarak kot kalıbındaki blue jeans deyimini marka Mavi Jeans’e çevirmiştir. 385’den fazla mağazası, 150 bin metrekareye yaklaşan hizmet alanı ve 30 yıla yakın deneyimi ile firma milyonlarca müşteriye dokunmaktadır. Hem ülke ekonomisine, hem modaya, hem de istihdama büyük katkı sağlanmaktadır. Mavi Jeans firmasının kurucusu Sait Akarlılar’dır. Ancak günümüzde çok ortaklı bir firma olan Mavi halka açıktır.

Mavi Jeans Çalışma Şartları ve Çalışma Saatleri

Ülkede en çok sevilen, en çok tercih edilen giyim firmalarının başında Mavi Jeans gelmektedir. Bu nedenle ülke genelindeki mağazalarda sık sık yoğunluk yaşanmaktadır. Bu yoğunluk personellerin zor anlar yaşamasına, yorulmasına neden olabilir. Personeller genellikle ayakta çalışır. Rafların düzeni, mağaza temizliği, depo düzeni, mal temini, kasa güvenliği gibi konularda çalışan personellerin çalışma şartları ağırdır. Personellerin çalışma saatleri ise günlük ortalama 9 saattir. Bu sürenin içerisinde yemek molası, çay, su, sigara, ihtiyaç mola süreleri de bulunur. Personeller molalar dışında günde 7-8 saat çalışırlar. Mağazalarda vardiya sistemi bulunur bazı personeller sabah mağazayı açarken bazıları da akşam mağazayı kapatır. Haftanın 6 günü iş 1 gün de haftalık izin yapılır. 1 yıl çalışan işçiler 14+2 günlük yıllık izin yapmaya hak kazanır.

Mavi Jeans Personel Maaşları

Firmayla ilgili en çok merak edilen konu uygulanan maaş politikasıyla ilgilidir. Kasiyer, reyon görevlisi, depo sorumlusu, dağıtıcı, müşteri hizmetleri çalışanı gibi firma bünyesinde farklı kadrolarda pek çok kişi çalışmaktadır. Bu çalışanlara ne kadar maaş ödendiği ise sık sık sorulmaktadır. Mavi Jeans yeni başlayan personel maaşları asgari ücret seviyesinde yani 11 bin 510 TL civarındadır. Deneyimli personellerin maaşları ise 16 bin TL’ye kadar yükselebilmektedir. Mavi Jeans mağaza müdürü maaşı ise 22 bin TL’ye kadar yükseldi. Aylıkların yanı sıra çalışanlara prim de verilir. Satış hedeflerini tutturan çalışanlar 2000 TL’ye kadar prim alabilir ve kazançlarını artırabilir. Ayrıca 1500 ile 2000 TL civarında para yüklü yemek kartı ve yol yardımı da personellere verilir. Ayrıca bu fiyatlar illere göre değişiklik gösterebiliyor.

Mavi Jeans İş İlanları, İş Başvurusu ve Personel Alımı

İşsizler, rakip firmada çalışanlar, müşteriler Mavi Jeans firmasında işe girmek istemektedir. Firmada işe girmek isteyenlerin firmanın internet sitesine girerek insan kaynakları ve kariyer başlıklarına tıklayarak iş başvuru formu doldurmalıdır. İş başvuru formunu dolduran adaylar iş ilanlarını takip ederek başvurularını gerçekleştirebilir. Ayrıca çalışmak istediğiniz veya size en yakın mağazaya giderek iş başvuru formunu elle doldurabilirsiniz. Başvuru aşamasının ardından mülakata çağrılırsınız. Sözlü mülakatı olumlu sonuçlanan adaylar işe alınır.

Petrol ve Doğalgaz Mühendisi Maaşları Ne Kadar Oldu?

Mavi Jeans çalışanları ne giyer?

Mavi yakalılar çoğunlukla üniforma ve ya rahat kıyafetler giyerler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.