kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

ZARA Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

ZARA Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? ZARA Nedir? Ne Demek? ZARA Kimin? ZARA Çalışma Şartları ve Çalışma Saatleri 2023 ZARA Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? ZARA İş İlanları, İş Başvurusu ve Personel Alımı

A+
A-

Türkiye’de giyim sektörü her geçen gün büyümektedir. Milyonlarca kişi her gün alışveriş yapmaktadır. Hem mağazalardan hem internet üzerinden milyonlarca lira giyim sektörüne harcanmaktadır. Bu kapsamda Türkiye’de faaliyet gösteren en büyük, en ünlü firmaların başında ZARA gelmektedir. Türkiye’de ve dünyada yüzlerce şubesiyle müşterilerin kalbindeki yerini koruyan ZARA markasından milyonlarca kişi giyinmektedir. Müşterilerin yoğun ilgisine karşılık vermek, kaliteli hizmet anlayışını korumak için ZARA sık sık personel alımı yapmaktadır. İş arayanlar, ZARA personeli olmak isteyenler, müşteriler ve çalışanlar ZARA personeli maaşlarını merak etmektedir. Peki zara nedir? Ne demek? Sahibi kim? ZARA personeli maaşları 2023 ne kadar?

ZARA Personel Maaşları Ne Kadar?

ZARA Nedir? Ne Demek? ZARA Kimin?

Dünyaca ünlü Indıtext firmasının markalarından biri de ZARA’dır. Pull & Bear, Massimo Dutti, Oyhso, Bershka, Stradivarius gibi markaları içinde barındıran firmanın göz bebeği ZARA’dır. İspanya’nın Arteixo şehrinde 24 Mayıs 1974 tarihinde kurulan ZARA firması 2020 yılı itibariyle 20 milyar dolarlık yıllık ciro yapmaktadır.

Pek çok kişi ‘ZARA ne demek?’ sorusunu sormaktadır. Kelime Arapça kökenlidir. Endülüs Emevi Devleti tarafından kullanılan ve yaygınlaşan ZARA kelimesi asil, güzel, soylu, parlayan şafak, şatafatlı anlamlarını ifade eder. İspanyolca’da ise kelime ‘mısır’ kelimesine karşılık gelir. 

<div></div>

ZARA Çalışma Şartları ve Çalışma Saatleri 2023

Türkiye’nin dört bir yanında ZARA mağazaları bulunmaktadır. AVM’lerde, işlek caddelerde bulunan mağazalar günün her saati yoğun olmaktadır. Bu nedenle çalışanların işi çok zordur. Firmada çalışma şartları müşterilerin yoğun ilgisi sebebiyle çok ağırdır. Persoenller ürün güvenliği, mağaza düzeni, ürün temini, depo kontrolü, kasa yoğunluğu gibi pek çok konuyla aynı anda ilgilenmektedir. 

Firmada part-time ve full-time çalışma sisteminin yanı sıra vardiya sistemi de bulunur. Bazı personeller sabah mağazayı açıp akşam çıkarken bazı personeller öğlen gelip akşam mağazayı kapatır. Haftada 6 gün çalışan personeller 1 gün haftalık izin kullanır. Part-time çalışanlar ise haftalık 30 saatlik kotayı doldurmaktadır. Çalışanların hangi vardiyada ne yoğunlukta çalışacağını mağaza müdürü belirler.

ZARA çalışma saatleri 2020: 10.00-22.00

<div></div>

ZARA Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Türkiye’nin en büyük giyim firmasının maaş politikası çok merak edilmektedir. Çünkü pek çok üniversite öğrencisi, işsizler, iş arayanlar, rakip firmada çalışanlar ZARA’nın personellerine ödedediği maaşlara göre iş başvurusu yapmayı düşünmektedir. Firmanın maaş politikasının merkezinde asgari ücret bulunur. İşe ilk alınan personeller asgari ücret yani 8506 TL civarında aylık alır. Çalışanlara maaşların yanı sıra yemek kartı, yol ücreti ve satış hedefi tutarsa prim ödemesi yapılır.

Part-time çalışan ZARA personelleri 2023 yılında en an fazla 8506 TL tutarında aylık alır. Haftanın 6 günü en az 45 saat çalışan full-time ZARA personeli maaşı 2023 ise 9 bin TL civarındadır. Personeller prim ücreti aldıklarında maaşları 500-1000 TL civarında artmaktadır. ZARA kasiyer, reyon görevlisi maaşı 2023 9 bin TL civarındadır. ZARA mağaza müdürü maaşı 2023 12 bin TL civarındadır.

<div></div>

ZARA İş İlanları, İş Başvurusu ve Personel Alımı

ZARA’da işe girmek, iş başvurusu yapmak, personel alımlarından haberdar olmak için firmanın internet sitesini takip etmesi gerekmektedir. Ayrıca kariyer siteleri üzerinden de iş ilanları takip edilebilir. Bunun yanı sıra mağazalara giderek personel alımı olup olmayacağı sorulabilir ve iş başvuru formu doldurulabilir. ZARA’da işe alınmak isteyen kişilerin düzgün bir dış görünüme, düzgün iletişim becerilerine sahip olmaları gerekmektedir. 

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Senyoraj Nedir? Para Basmak Zararlı Mı? Neden Enflasyonu Yükseltir?

Zara personel indirimi ne kadar?

Personelimiz Inditex grubunun tüm markalarında, hem fiziksel mağazalarda hem de ticari web sitelerimiz aracılığıyla online olarak %25 indirim hakkına sahip.

Yorumlar

  1. Beytullah Avatar Beytullah dedi ki:

    Zam istiyoruz