kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Mevlana Kalkınma Ajansı Personel Alım İlanı 2020

Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından 2020 yılında gerçekleştirilecek personel alım ilanı yayınlandı. 2020 Mevlana Kalkınma Ajansı Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? 2020 Mevlana Kalkınma Ajansı Personel Alımına kimler başvurabilir? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

A+
A-

Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından 2020 yılı personel alım ilanı yayınlandı. 2020 Mevlana Kalkınma Ajansı Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? 2020 Mevlana Kalkınma Ajansı Personel Alımına kimler başvurabilir? 2020 Mevlana Kalkınma Ajansı Personel Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? 2020 Mevlana Kalkınma Ajansı Personel Alımı hangi unvanlar için gerçekleştirilecek? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Mevlana Kalkınma Ajansı Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 Mevlana Kalkınma Ajansı Personel Alımına başvuruda bulunmayı isteyen ve başvuru için belirlenen koşulları taşıyan adaylar başvurularını 26 Ekim ilâ 6 Kasım 2020 tarihleri arasında Bakanlığın 2020 Mevlana Kalkınma Ajansı Personel Alımı başvuruları için belirlemiş olduğu ekran üzerinden gerçekleştirebilecekler.

2020 Mevlana Kalkınma Ajansı Personel Alımı Sınavına Girebilecek Olan Adaylar Ne Zaman İlan Edilecek?

2020 Mevlana Kalkınma Ajansı Personel Alımına başvuruda bulunan ve başvuru şartlarını sağlayarak puanı da yeten adayların sözlü mülakata girebileceklerine dair duyuru 13 Kasım 2020 tarihinde Ajansın sitesi üzerinden ilan edilecek.

2020 Mevlana Kalkınma Ajansı Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

2020 Mevlana Kalkınma Ajansı Personel Alımına başvuru yapmak isteyen adayların olumlu güvenlik soruşturması geçirmiş olmaları, askerlik ile ilişiksiz durumda bulunmaları, devlete karşı suçlardan ya da yüz kızartıcı suçlardan hüküm giymemiş olmaları, Türk vatandaşı olmaları, kamu hak mahrumiyetlerinin bulunmaması gerekmektedir. Ayrıca adayların 2020 Mevlana Kalkınma Ajansı Personel Alımı kapsamında belirlenen kadrolar için duyurulmuş olan özel başvuru koşullarını da taşıyor olmaları lazımdır.

2020 Mevlana Kalkınma Ajansı Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Gerçekleştirilecek?

2020 Mevlana Kalkınma Ajansı Personel Alımı kapsamında 1 tane İç Denetçi, 3 tane Uzman ve 1 tane Hukuk Müşaviri alımı gerçekleştirilecektir.

2020 Mevlana Kalkınma Ajansı Personel Alımı kapsamında gerçekleştirilecek olan Uzman Personel alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların alım gruplarına göre sahip olmaları gereken KPSS Puan türleri ve alım sayıları aşağıdaki şekildedir;

Gıda, Bilgisayar, Makine veya Endüstri Mühendisliği bölümü mezunu
1 kişi
KPSS P3, KPSS P2, KPSS P1 puan türlerinden bir tanesinde en az 80 puana sahip olmak

Ekonometri, İstatistik bölümü mezunu ise KPSS P12, KPSS P13 puan türlerinde en az 80 puana sahip olmak
Sosyoloji alanı mezunu iseler KPSS P3, KPSS P2, KPSS P1 puan türlerinden bir tanesinde en az 80 puana sahip olmak
1 kişi

Ziraat Mühendisliği bölümü mezunu iseler KPSS P3, KPSS P2, KPSS P1 puan türlerinden bir tanesinde en az 80 puana sahip olmak
1 kişi

2020 Mevlana Kalkınma Ajansı Personel Alımı Başvurularında Yabancı Dil Puanı Şartı Var Mı?

2020 Mevlana Kalkınma Ajansı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların diğer başvuru şartlarının yanında ÖSYM tarafından gerçekleştirilen YDS oturumlarında en az 70 puana yani C Seviyesine sahip olmaları gerekmektedir.

2020 Mevlana Kalkınma Ajansı Personel Alımı İç Denetçilik başvuru şartları ile Hukuk müşavirliği başvuru şartlarını ve ilanın tüm diğer detaylarını incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Bizlere sorularınızı sormak ve gelişmelerden anlık olarak haberdar olmak için Instagram ve Twitter hesaplarımız ile Telegram kanalımıza simgelere dokunarak ulaşabilir, takip edebilirsiniz!

pareto instagram

pareto twitter

tercihini yap instagram 1

tercihini yap twitter

tercihini yap telegram

2020 Mevlana Kalkınma Ajansı Personel Alımına başvuracak olan diğer adaylarla iletişim kurmak ve alım sürecini takip edebilmek için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.