kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Rammar Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Rammar Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? Rammar nedir? Ne demek? Kimin? Rammar çalışma şartları 2023 saatleri nasıl? Rammar kasiyer, mağaza müdürü, reyon görevlisi, şarküteri ve manav sorumlusu maaşları 2023 ne kadar? Rammar iş başvurusu, iş ilanı ve personel alımı nasıl yapılır?

A+
A-

Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veren pek çok gıda perakendecisi bulunmaktadır.  Bazı firmalar yurt genelinde faaliyet gösterirken bazı firmalar ise tek bir şehirde faaliyet göstermektedir. Yerel ve ulusal firmalar sektörde birbiriyle yarışmaktadır. Migros, BİM, A101, Makro Market, Şok Market, CarrefourSa gibi pek çok büyük firma birbiriyle yarışmaktadır. Rammar gibi tek bir şehirde organize olan ve daha sonra farklı şehirlere yayılan firmalarda kendi bölgelerinde bu büyük firmalarla rekabet etmektedir. İstanbulluların en çok tercih firmalardan olan Rammar kademeli olarak büyümesini sürdürmektedir. Şube sayısını zaman geçtikçe artıran firma kendi şehrinde ve bölgesinde önemli bir faktördür. Her gün binlerce müşteriyi ağırlayan firma yüzlerce kişiye de iş imkanı sunmaktadır. Önemli bir iş kapısı haline gelen firmayla ilgili bu nedenle pek çok soru sorulmaktadır. Firma hakkında bilgi almak isteyenler, firmanın çalışma şartlarını ve saatlerini öğrenmek isteyenler ve maaş politikasını öğrenmek isteyenler sık sık internet sitelerine başvurmaktadır. Peki Rammar nedir? Ne demek? Kimin? Rammar çalışma şartları 2023 çalışma saatleri nasıl? Rammar personel maaşları 2023 ne kadar? Rammar iş ilanları, başvurusu ve personel alımı 2023 nasıl yapılır?

<div></div>

Gıda Mühendisi Maaşları Ne Kadar?

Rammar Nedir? Ne Demek?

Rammar İstanbul merkezli bir gıda perakendecisidir. İstanbul’da 1995 yılında ilk mağazasını açan firma yıllar içerisinde büyük bir aktöre dönüşmüştür. İlk şubesini İstanbul Fatih’te açan firma kentte önemli bir oyuncu olduktan sonra bölgesel bir oyuncu olmak için kollarını sıvamıştır. Firma çalışma bölgesi olarak Trakya’yı seçmiştir ve bu bölgede şubelerini açmıştır. Müşterilerini misafir olarak görmeyi anlayış haline getiren firma yerel iş ortakları ile en taze ve kaliteli ürünleri mağazalarında bir araya getirmektedir. Semtinizin süpermarketi sloganı ile hareket eden firma her geçen gün büyümesini sürdürmektedir. Rammar market zincirlerinin sahibi Karadağ ailesidir. Aile şirketi olarak faaliyet gösteren firma rakiplerini kıskandırmaya devam etmektedir.

<div></div>

Rammar Çalışma Şartları ve Saatleri 2023

İstanbul merkezli faaliyet gösteren ancak Trakya bölgesinde 50’yi aşkın şubesi ile hizmet gösteren Rammar her gün binlerce müşteriyi ağırlamaktadır. Yüzlerce personele de ev sahipliği yapan firma önemli bir iş kapısı haline gelmiştir. Bu nedenle rakip firmalarda çalışanlar, iş arayanlar ve sektör değiştirmek isteyenler firmada çalışmayı düşünmektedir. Firmada çalışma saati günlük 9 saat civarındadır. Bu sürenin içerisinde çay molası, yemek molası, ihtiyaç molası gibi yaklaşık 1 saatlik mola süresi de bulunmaktadır. Sabah erken saatlerde açılan ve akşam geç saatlerde kapanan mağazalarda vardiya sistemi ile personeller çalışmaktadır. Çalışma saatleri ise mağaza müdürleri tarafından belirlenmektedir. Mağazalarda yoğunluğa bağlı olarak çalışma saatleri değişebilmekte ve personellerden daha fazla çalışması istenebilir. Personeller haftada 6 gün çalışırlar ve 1 gün haftalık izin kullanırlar. Mağazalarda 1 yıl boyunca çalışan personeller ise 1 yılın sonunda 14+2 günlük yıllık izin kullanmaya hak kazanırlar. Mağazalarda gün boyunca büyük yoğunluk yaşanmaktadır. Hem binlerce müşteri ile ilgilenmek zorunda olan mağaza çalışanları hem gelen malları mağazaya yerleştirmeli hem de mağaza içerisindeki düzeni ve temizliği korumalıdır. Bu nedenle firma çalışanları gün içerisinde büyük bir tempoda çalışırlar.

<div></div>

Rammar Personel Maaşları 2023

Firmayla ilgili en merak edilen konu firmanın uyguladığı maaş politikasıdır. 20 yılı aşkın bir süredir hizmet veren firmada dünden bugüne binlerce personel çalışmıştır. Günümüzde de firma yüzlerce personele iş imkanı sağlamaktadır. Firmanın uyguladığı maaş politikasının merkezinde 2023 yılında 8506 TL olarak ödenen asgari ücret bulunmaktadır. Ancak mağaza hizmet yılı fazla olan ve deneyimli personellerine asgari ücretin yaklaşık %50 üstünde bir maaş ödemektedir. Firmada deneyimsiz personeller 8506 TL civarında maaş alırken deneyimli personeller 9 bin TL civarında maaş almaktadır. Firmada reyon görevlisi ve kasiyer olarak çalışan personeller 9500 TL civarında maaş alırken kasap, şarküteri, manav reyon sorumluları 10 bin TL civarında maaş almaktadır. Firmada çalışan personellerin yemek masrafları da mağazalarda yemek çıkartılarak ya da ek ücret verilerek karşılanmaktadır. Ayrıca mağazalarda satış hedeflerinin tutturulması durumunda personellere prim ödemesi de yapılabilmektedir. Bu durumda personellerin maaşları büyük ölçüde artmaktadır.

<div></div>

Rammar İş İlanları, İş Başvurusu ve Personel Alımı 2023

Firmayla ilgili merak edilen her konuyu www.tercihiniyap.net ailesi olarak sizler için inceledik. Sorulan sorulara cevap aradık. Firmayla ilgili bilgi sahibi olan kişiler firmada çalışmak isteyip istemediklerine karar verdikten sonra geriye yalnızca başvuru işlemi kalmaktadır. Firmanın iş ilanları resmi internet sitesi üzerinden veya kariyer sitesi olarak hizmet veren internet siteleri üzerinden paylaşılmaktadır. İş ilanlarını takip eden kişilerin başvurularını yapmaları gerekmektedir. İş arayan kişiler semtlerindeki mağazalara giderek elle başvuru da yapabilir. Başvuruların incelenip beğenilmesi durumunda ise adaylar mülakata çağrılır. Mülakatı olumlu sonuçlanan adaylar işe alınabilir.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Gıda Teknolojisi 2022 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

<div></div>

Rammar kapandı mı?

Türkiye’nin en büyük yerel market zincirlerinden biri olan Happy Center’ın bünyesine katılan Rammar Market, 40 şubesiyle faaliyetlerini sürdürüyor.

Yorumlar

  1. Abdulmuttalip Aydemir Avatar Abdulmuttalip Aydemir dedi ki:

    Kahve dünyası bi başka güzel dır işi onu istiyorum ben