kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Peak Games İş İlanları, İş Başvurusu ve Personel Alımı

Peak Games İş İlanları, İş Başvurusu ve Personel Alımı… Peak Games nedir? Ne demek? Peak nedir? Ne demek? Peak Games iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır? Peak Games iş ilanlarına nereden başvuru yapılır?

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte her şey değişti. Aile, eğitim, iş dünyası da bu değişimden nasibini aldı. Özellikle iş dünyası bu değişimden çok etkilendi. Yüzlerce yıllık şirketler teknoloji karşısında aciz duruma düştü. Teknoloji şirketleri, bilişim şirketleri dünyanın en değerli şirketleri haline geldi. Öyle ki Apple, Microsoft gibi şirketlerin yıllık kazançları pek çok ülkenin yıllık bütçelerini ikiye hatta üçe katladı. Türkiye’de de bu süreçte pek çok yeni şirket kuruldu. Teknoloji ve bilişim alanına yatırım yapıldı. O şirketlerden biri de “Peak Games” şirketi oldu. Peki Peak Games nedir? Peak nedir? Ne demek? Peak Games iş ilanları ve iş başvurusu 2019 Peak Games iş başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

Peak Games Nedir? Ne Demek?

Peak Games şirketi Türkiye’de geçtiğimiz günlerde 41 TV kanalına verdiği reklamla adından söz ettirdi. Ardından da pek çok kişi şirket hakkında araştırma yapmaya başladı. Peak Games şirketi 2010 yılında İstanbul’da kurulan bir teknoloji şirketidir. www.peak.com ve www.peak.games/ adresleri üzerinden hizmet veren şirket Türkiye’nin geleceği en parlak şirketlerinden biridir. Şirket kurulduğu ilk günden itibaren attığı başarılı adımlarla küresel anlamda önemli bir şirket haline gelmiştir. Şirketin uzmanlık alanı geliştirdiği oyunlardır. Geliştirdikleri oyunlarla milyonlarca kullanıcıya ulaşan Peak Games şirketi Türkiye’nin en büyük teknoloji firmalarından biridir.

Teknoloji firması 41 televizyon kanalına verdiği reklam ile birlikte milyonlarca kişinin dikkatini çekti. Aynı zamanda bu reklamlarla birlikte personel alımı, eleman alımı yapacağını duyurdu. Bu nedenle binlerce kişi şirket ile ilgili araştırma yapmaya başladı. www.tercihiniyap.net ailesi olarak Peak Games şirketi ile ilgili tüm merak edilenleri masaya yatırdık.

1 1

Peak Nedir? Ne Demek?

Peak kelimesi İngilizce diline ait bir kelimedir. Peak kelimesinin Türkçe ‘ye “zirve” olarak çevrilmektedir. Yani peak, zirve anlamına gelmektedir. Ayrıca tepe, uç, en yoğun olan, tepe noktası, doruk, şapka siperi, zayıflamak, doruğa ulaşmak gibi anlamlara da gelmektedir.

Peak Games İş İlanları ve İş Başvurusu 2019

Kurulduğu tarih olan 2010 yılından itibaren faaliyet gösteren Peak Games şirketi www.peak.com adresi üzerinden hizmet vermektedir. Bugüne dek Peak şirketinin geliştirdiği binlerce ürün ve yazılım 193 ülkeye yayılmış ve 400 milyon civarında insan tarafından kullanılmıştır. Türkiye’de kurulup tüm dünyaya açılan şirket bu amaç doğrultusunda pek çok kritik karar almakta ve aldığı kararları uygulamaktadır. Bu kapsamda büyüme trendini sürdürmek isteyen şirket kendini geliştirmiş, alanında uzman, yetenekli ve tecrübeli çok sayıda eleman alımı, personel alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Şirket bu kapsamda Türkiye’de 41 televizyon kanalına aynı anda 3 dakika uzunluğunda reklam verdi. Mobil oyun sektöründe zirveye çıkmak için personel alımı yapacağını duyurdu.

www.peak.com adresi üzerinden Peak Games firması tarafından farklı kadrolarda iş ilanları yayınlandı. İş ilanlarında customer experience specialist, software engineer, senior big data platform engine er, Office manager, Ul designer, product specialist, yazılımcı, bilgisayar programcısı, research engine er, finanse director, senior data analyst, senior illustrator, analyst, HR specialist gibi çok sayıda kadro yer aldı.

Peak firması tarafından yayınlanan ve yayınlanacak olan ilanlarda adaylarda aranacak şartlar da yer aldı. Özellikle personel aranan kadrolar için göze çarpan en önemli şartın eğitim olduğu görüldü. Ancak genel olarak ilköğretim, ortaokul, lise, üniversite mezunlarının kadın-erkek fark etmeksizin başvurabileceği pek çok kadro bulunuyor. Özellikle üniversitelerden yeni mezun olan adayların Peak Games tarafından yayınlanan ilanlara iş başvurusu yapabileceğini belirtmek gerekiyor.

2

Peak Games İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Türkiye’de binlerce kişi teknoloji ve bilişimle ilgili eğitim veren üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmaktadır. Ayrıca lise döneminde bile teknoloji firmalarında işe girmek isteyen binlerce kişi bulunmaktadır. Bu nedenle Peak Games tarafından paylaşılan iş ilanı binlerce kişinin ilgisini çekti. Peak Games firması tarafından yayınlanan iş ilanına başvuru yapmak için adayların LinkedIn hesabının olması gerekiyor. İş ilanlarına LinkedIn üzerinden başvuru yapılabiliyor. Ayrıca kariyer sitelerinde de iş ilanlarına başvuru yapılabilir. Çünkü Peak Games firması hem kendi sistesi üzerinden hem LinkedIn üzerinden hem de kariyer siteleri üzerinden iş ilanı paylaşımı yapmaktadır. Peak Games iş ilanlarına başvuru yapmak için aşağıda verdiğimiz linke tıklamanız yeterli olacaktır. İş başvurusu yapan kişilerin başvuruları şirketin insan kaynakları tarafından değerlendirilecek. Değerlendirme sonrasında ise İK tarafından başvurusu olumlu sonuçlanan adaylar görüşmeye davet edilecek.

3

Peak Games Personel Maaşları

50’nin üzerindeki boş kadro için personel alımına çıkan şirket her kadro ve pozisyon için farklı miktarlarda maaş ödemesi yapmaktadır. 9 farklı alanda istihdam edilmek üzere personel arayan şirket her pozisyon için adaylarda farklı şartlar aramaktadır. Teknoloji ve bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmalar personellerine yüksek maaşlar vermektedir. Bu kapsamda Peak Games şirketi de personellerine yüksek miktarlarda maaş vermektedir. İşe girecek olan her personel eğitim durumuna, tecrübesine, başarılarına göre farklı miktarlarda maaş alacaktır. Ancak genel olarak Peak Games personel maaşlarının 5 bin TL ile 15 bin TL arasında değiştiğini belirtmek gerekir.

PEAK GAMES İŞ BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Yorumlar

  1. işsiz Avatar işsiz dedi ki:

    Peak games iş ilanları iyi güzel de nasıl başvuru yapcaz?

  2. işsiz Avatar işsiz dedi ki:

    Peak games iş ilanları iyi güzel de nasıl başvuru yapcaz?

  3. işsiz Avatar işsiz dedi ki:

    Peak games iş ilanları iyi güzel de nasıl başvuru yapcaz?