kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

TÜPRAŞ İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

TÜPRAŞ İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu TÜPRAŞ Nedir? Açılımı Nedir? TÜPRAŞ Kimin? TÜPRAŞ İş İlanları ve Personel Alımı TÜPRAŞ İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Koronavirüs salgını toplum sağlığı dışında ekonomik hayatı da tehdit ediyor. İşten çıkarmalar, maaş kesintileri, evden çalışmalar, yıllık izin kullanmaları artıyor. İşsiz sayısı her geçen gün artarken istihdam fırsatlarına, iş ilanlarına, personel alımı yapan kurumlara ve firmalara olan ilgi ise artıyor. Her yıl düzenli olarak personel alımı yapan TÜPRAŞ firması da bu kapsamda dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Binlerce kişi her yıl TÜPRAŞ tarafından paylaşılan iş ilanlarına başvuru yapıyor. Peki TÜPRAŞ nedir? Açılımı nedir? TÜPRAŞ kimin? İşte TÜPRAŞ iş ilanları, personel alımı ve iş başvurusu hakkında tüm merak edilenler…

TÜPRAŞ Nedir? Açılımı Nedir? TÜPRAŞ Kimin?

TÜPRAŞ bir enerji firmasıdır. Açılımı ise ‘Türkiye Petrol Rafinerileridir. 1983 yılında devlet tarafından kurulan TÜPRAŞ bünyesinde Batman, İzmir, İzmit ve Kırıkkale’de olmak üzere 4 petrol rafinerisi bulunuyordu. 2006 yılında ise özelleştirilen kuruluş Koç Holding’e devredilmiştir. TÜPRAŞ’ın sahibi şu anda Koç Holding’dir. İzmit merkezli firmanın yıllık geliri yaklaşık 4 milyar Türk Lirası civarındadır.

TÜPRAŞ İş İlanları ve Personel Alımı

Türkiye Petrol Rafinerileri Anonim Şirketi ülkenin en büyük şirketler arasındadır. Ülkedeki petrol arama ve çıkarma faaliyetleri ile büyük bir iş hacmi oluşturan firma her yıl başarısını korumaktadır. Faaliyetlerini de sürekli artıran firma bu nedenle sık sık personel alımı yapmaktadır. TÜPRAŞ’ın 2020, 2021 ve 2022 yıllarında da çok sayıda personel, eleman, memur, işçi alımı yapması beklenmektedir.

TÜPRAŞ tarafından yapılan personel alımı pek çok kadro için gerçekleştiriliyor. Firma yurt genelindeki teşkilatında çalışmak üzere avukat, güvenlik görevlisi, mühendis, kimyager, fizikçi, tekniker, teknisyen, kaynakçı, AR-GE uzmanı, bakım uzmanı, fikri haklar uzmanı, teknik ressam, mimar, iş güvenliği uzmanı, operatör, işçi, yönetici, iletişim personeli, şoför, temizlik görevlisi, aşçı alımı yapıyor. Alınacak personeller kadrolara göre ilkokul, lise, üniversite mezunu olabiliyor. Ayrıca kadın, erkek, hepsi hükümlü, engelli, farklı yaş gruplarından personellere şans tanınıyor.

TÜPRAŞ İŞ İLANLARI, PERSONEL ALIMI VE İŞ BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜPRAŞ İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

TÜPRAŞ bünyesinde çalışmak isteyen, işsiz olan, iş arayan binlerce kişi firmanın iş ilanlarıyla ilgili araştırma yapmaktadır. Her yıl binlerce iş başvurusu alan firmanın en çok tercih edilmesinin sebepleri ise toplumun her kesimine kucak açması ve işe alımlarda fırsat eşitliği oluşturmasıdır. Firmaya iş başvurusunda bulunacakların bakacağı ilk adres firmanın resmi internet sitesidir. TÜPRAŞ iş başvuru formunu sizlerle paylaştık. Bağlantıya tıkladıktan sonra firmanın iş başvuru sayfası açılacak. Kendi eğitim durumunuza göre, kişisel özelliklerinize göre ayrı ayrı başvuru butonlarına tıklayabilirsiniz ve açık iş pozisyonlarına başvuru yapabilirsiniz. Başvurunuzu yaptıktan sonra İnsan Kaynakları birimi devreye girecek ve başvurularınız incelenecek. Başvurusu olumsu karşılanan adaylar mülakata çağrılacak.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Yorumlar

  1. Ekinoks Avatar Ekinoks dedi ki:

    TÜPRAŞ ilkokul mezunu almıyor insanları yanlış bilgilendirmeyin lütfen

  2. Perihan Avatar Perihan dedi ki:

    İş arıyorum Allah rızası için

  3. Cebrail Avatar Cebrail dedi ki:

    Temizlik görevlisi olarak iş arıyorum.