kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Pütürge Belediye Başkanlığı Personel Alım İlanı 2021

Pütürge Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı için personel alım ilanı yayımlandı. Başvuru şartları ve detayları haberimizde.

Pütürge Büyükşehir Belediyesi tarafından 2021 yılında gerçekleştirilmek üzere personel alım ilanı yayımlandı. 2021 Pütürge Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? 2021 Pütürge Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuruları ne zaman gerçekleştirilecek? 2021 Pütürge Belediye Başkanlığı Personel Alımı kaç kişilik olacak? Detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

2021 Pütürge Belediye Başkanlığı Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

2021 Pütürge Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvuru şartlarını sağlıyor olmaları durumunda başvurularını 3 Mart 2021 tarihinden 8 Mart 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 2021 Pütürge Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların başvurularını başvuru belgeleri ile birlikte Belediye mail adresi üzerinden, bizzat belediyeye giderek ya da posta kanalı ile gerçekleştirebileceklerdir.

2021 Pütürge Belediye Başkanlığı Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2021 Pütürge Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapmak isteyen adayların öncelikli olarak devlet memurluğu mevzuatında öngörülen geneş başvuru şartlarını sağlıyor olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte 2021 Pütürge Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların Türk vatandaşı olmaları ve herhangi bir sebepten kamu haklarından mahrum edilmemiş olmaları lazımdır. 2021 Pütürge Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların ceza kanunu hükümleri uyarınca kasıtlı sayılan suçlardan bir sene ve daha uzun süreli bir mahkumiyetlerinin bulunmaması, devlete karşı suçlar ile yüz kızartıcı olarak nitelendirilen suçlardan herhangi bir biçimde mahkumiyetlerinin olmaması gerekmektedir. 2021 Pütürge Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların alım yapılacak kadroya uygun olarak belirtilmiş alanlardan mezun durumda bulunmaları ve uygun KPSS puan türünden belirli düzeyde puana sahip olmaları gerekmektedir.

2021 Pütürge Belediye Başkanlığı Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

2021 Pütürge Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunan adaylardan kadrolara alınması planlanan aday sayısının beş katı kadar aday arasında yer alan adaylar için 23 Mart 2021 tarihinde sözlü sınav gerçekleştirilecektir.

puturge 1

2021 Pütürge Belediye Başkanlığı Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

2021 Pütürge Belediye Başkanlığı Personel Alımı toplam dört kişinin kadrolara alınması için gerçekleştirilecektir. Bu dört kişilik kadro Ayniyat Saymanlığı, Bilgisayar İşletmenliği, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmenliği (VHKİ) ve Tahsildarlık kadroları için gerçekleştirilecek.

2021 Pütürge Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların mezun olmaları gereken bölümlere ilanın tam metninde erişebilirsiniz. 2021 Pütürge Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların 2020 yılında düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS Lisans oturumunda KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

2021 Pütürge Belediye Başkanlığı Personel Alımının diğer ayrıntılarına, başvuru belgelerine ve özel başvuru şartlarına erişmek adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

2021 Pütürge Belediye Başkanlığı Personel Alımını takip etmek, başvuru yapacak olan diğer adaylarla istişare edebilmek için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.