kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Melikgazi Belediye Başkanlığı Personel Alım İlanı 2021

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı için personel alım ilanı yayımlandı. Bu ilana göre başvuru şartları haberimizde.

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı için personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanmış olan bu ilana göre Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvurular hangi tarihlerde ve nasıl yapılacak? Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı hangi kadrolar için kaç kişilik olacak? Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımının tüm detayları ve ilanının metni haberimizde.

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların öncelikli olarak Türk vatandaşı olmaları ve kamu haklarından herhangi bir sebeple mahrum edilmemiş olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına müracaat etmeyi isteyen adayların, daha önce Türk Ceza mevzuatı uyarınca devlete karşı işlenen suçların birisinden veyahut da yüz kızartıcı olarak tanımlanan suçların birisinden hüküm giymemiş olmaları ve de kasıtlı olarak işledikleri suçların birisinden 1 sene ve daha uzun süreli bir mahkumiyetlerinin bulunmaması gerekmektedir. 

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların bu alım kapsamında atanacakları kadroların gerektirdiği iş ve işlemlerin gerçekleştirilmesine mani olabilecek düzeyde bir bedensel engellerinin ya da akıl rahatsızlıklarının bulunmaması gerekmektedir.

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik ile ilişiklerinin bulunmaması da şarttır.

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Ne Şekilde Yapılacak?

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların başvuru genel şartlarını ve başvuru özel şartlarını taşıyor olmaları durumunda başvurularını 26 Mayıs 2021 tarihinden 10 Haziran 2021 tarihine kadar Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı2na başvuru belgelerini teslim ederek gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında posta vb. yollarla gerçekleştirilecek olan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı puanlarına bakılarak yapılacak olan sıralamaya göre mesleklere alınacak olan aday sayısının toplam beş katı kadar aday arasında yer alanlar Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı sözlü mülakatlarına ve uygulama sınavlarına katılma hakkı elde edeceklerdir. 

kayseri

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında toplam beş kişi istihdam edilecektir. Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımında bu beş kadronun tamamı zabıta memurluğu için ayrılmıştır. 

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında 2 Zabıta Memuru üniversitelerin Mimarlık bölümünden ve İnşaat, Endüstri ile Çevre Mühendisliği bölümlerinden mezun durumda bulunan adaylar arasından, 1’er Zabıta Memuru ise Herhangi bir lisans alanından mezun durumda bulunan adaylar arasından alınacak.

Bu alım gruplarının iki tanesinden farklı düzeylerde ve farklı dillerde Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı puanı istenmektedir.

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan tüm adayların, tüm alanlar için 2020 KPSS oturumlarında KPSS P3 puan türünden en az 65 puan almış olmaları gerekmektedir.

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımının tüm başvuru şartlarını, detaylarını bir arada incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı sürecini takip etmek, diğer adaylara sorularınızı sormak için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.