kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Şırnak Belediye Başkanlığı Personel Alım İlanı 2021

Şırnak Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Bu ilana göre başvuru koşulları ile diğer detaylar haberimizde.

Şırnak Belediyesi tarafından 2021 yılı için personel alım ilanı yayımlandı. Bu ilana göre 2021 Şırnak Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? 2021 Şırnak Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvurular hangi tarihler arasında gerçekleştirilecek. 2021 Şırnak Belediye Başkanlığı Personel Alımı hangi kadrolar için kaç kişilik olacak? 2021 Şırnak Belediye Başkanlığı Personel Alımının detaylarına haberimizde ulaşabilirsiniz.

2021 Şırnak Belediye Başkanlığı Personel Alımı Başvuruları Hangi Tarihler Arasında Gerçekleştirilecek?

2021 Şırnak Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını 8 Mart 2021 tarihinden 12 Mart 2021 tarihine değin elektronik ortamda ya da şahsi olarak veyahut da posta kanalıyla gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

2021 Şırnak Belediye Başkanlığı Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2021 Şırnak Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların devlet memurluğu şartlarını taşıyor olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte adayların kamu hak mahrumiyetlerinin bulunmaması, Türk vatandaşı olmaları, belirli suçlardan herhangi bir şekilde mahkumiyetlerinin bulunmaması, 2021 Şırnak Belediye Başkanlığı Personel Alımı kapsamında görevlerini yerine getirmelerini engelleyecek seviyede aklî rahatsızlıklarının veya bedensel bir engellerinin olmaması, aşağıda belirteceğimiz mezuniyet koşullarını taşıyor olmaları gerekmektedir.

2021 Şırnak Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan erkek adayların ise askerlik ile ilişiksiz durumda bulunmaları şarttır.

2021 Şırnak Belediye Başkanlığı Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

2021 Şırnak Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvuru yaptıkları KPSS puanlarına göre sıralanacaklar ve mesleklere alınacağı ilan edilmiş olan aday sayısının beş katı kadar aday arasında yer almaları durumunda Şırnak Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan uygulamalı / sözlü sınavlara katılma hakkı elde edecekler. Bu bağlamda 2021 Şırnak Belediye Başkanlığı Personel Alımı için istihdam edilecek olan aday sayısının beş katı kadar aday bu sınavlara katılma hakkı kazanacaktır.

sirnak

2021 Şırnak Belediye Başkanlığı Personel Alımı Kaç Kişilik Olacak? Hangi Alanlardan Alım Yapılacak?

2021 Şırnak Belediye Başkanlığı Personel Alımı 14 kişinin kadrolara alınması için gerçekleştirilecek. 2021 Şırnak Belediye Başkanlığı Personel Alımının yapılacağı kadroları, alım sayılarını, mezuniyet koşullarını ve KPSS Puanlarını aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

Alım Yapılacak Kadro Alım Sayısı Mezun Olunması Gereken Okul KPSS Puan Türü
Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni (VHKİ) 7 kişi Herhangi bir Ön Lisans bölümü KPSS P93
Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni (VHKİ) 5 kişi Üniversitelerin Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Ekonomi, İşletme, İktisat, Maliye, Kamu Yönetimi, Teknoloji ve Bilgi Yönetimi, Bankacılık, Muhasebe, İnsan Kaynakları Yönetimi, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik,, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Bankacılık ve Finans, Muhasebe ve Finans Yönetimi,Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Basın ve Yayın, Pazarlama,Medya ve İletişim, Sosyal Hizmet, Bilgi ve Belge Yönetimi, Yerel Yönetimler, İşletme / İşletmecilik, İş İdaresi, Sağlık Yönetimi, İş Sağlığı ve Güvenliği, İşletme Bilgi Yönetimi,Türkçe öğretmenliği,Sosyal Bilgiler Öğretmenliği,Fen Bilgisi Öğretmenliği,Rehberlik,Okul Öncesi Öğretmenliği,Sınıf Öğretmenliği,Beden Eğitimi Öğretmenliği,Matematik Öğretmenliği,Tarih,Coğrafya bölümlerinin birisinden mezun olmak KPSS P3
Zabıta Memuru 1 kişi Herhangi bir Ön Lisans bölümü KPSS P93
Zabıta Memuru 1 kişi Herhangi bir Lisans bölümü KPSS P3
TOPLAM 14 kişi

2021 Şırnak Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların yukarıda yer verdiğimiz başvuru şartlarının yanında başvuru yapacakları alana özgü bazı özel başvuru koşullarını da sağlıyor olmaları gerekmektedir. Bu koşulların neler olduğunu ilanın tam metninde inceleyebilirsiniz.

2021 Şırnak Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru özel şartlarını, başvuru evrakını ve merak ettiğiniz diğer ayrıntıları incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

2021 Şırnak Belediye Başkanlığı Personel Alımı sürecini takip etmek, alıma dair merak ettiğiniz konularda sorular sormak için FORUM sayfamızı takip etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.