kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Spor Yöneticiliği KPSS 2018/2 Atama Taban Puanları

Spor yöneticiliği KPSS 2018/2 atama taban puanları kaçlarda kalmıştır, spor yöneticiliği ve benzeri bölümler mezunları için KPSS merkezi atama kadrolarını tercih etmeye yarayan özel kod kaçtır, bu koda özel kontenjan sayısı 2018/2 atamaları için kaçtı, KPSS 2018/2 içinde spor yöneticiliği mezunlarının tercih edebileceği toplam kontenjan kaçtı, bu kontenjanlara yerleştirmeler sonucu ortaya çıkan en yüksek ve en düşük puanlar kaçtır gibi soruların cevaplarına buradan erişebilirsiniz.

KPSS 2018/2 merkezi atama ile yerleştirme süreci ÖSYM tarafından gerçekleştirildi ve kamu personeli adayı olan bireylerin bir bölümü kamuda memur olabilirken bir kısmı ne yazık ki yerleşemedi, yerleşemeyen adaylara yol göstermesi ve sonraki atamalarda kaç puana ihtiyaç duyabileceklerine dair fikir oluşturması için merkezi yerleştirme atama taban puanları listelerini oluşturmaya devam ediyoruz, spor yöneticiliği mezunlarının yerleşebileceği kontenjanlara ait spor yöneticiliği KPSS 2018/2 atama taban puanları listesini içeren tabloyu yazının en altında bulabilirsiniz. KPSS Taban Puanları

KPSS 2018/2 SPOR YÖNETİCİLİĞİ ATAMA TABAN PUANLARI

Merkezi atamalar aracılığıyla spor yöneticiliği bölümü mezunlarının tercih edebileceği kontenjanlar ya herhangi bir lisans mezunun tercih etmesini sağlayan 4001 nitelik kodu şartını ya da spor yöneticiliği ve türevi bölümlerin tercih etmesini sağlayan 4413 nitelik kodunu taşımalıdırlar.

Bu kontenjanlar üzerinden değerlendirildiğinde KPSS 2018/2 merkezi atama tercihlerinde spor yöneticiliği mezunlarının tercih edebileceği toplam 120 kontenjan bulunmaktaydı. Bunlardan 120 tanesi 4001 nitelik kodunu taşıyan tüm lisans mezunlarının tercih edebileceği kontenjanlar iken spor yöneticiliği ve benzeri bölüm mezunu olma şartı arayan 4413 nitelik kodu ile tercih edilebilen kadrolara kontenjan ayrılmamıştı.

Bahsettiğimiz kontenjanlara yerleşmeler sonucu oluşan spor yöneticiliği KPSS 2018/2 atama taban puanları incelendiğinde en düşük puan ile yerleşilen kadronun Iğdır Üniversitesi’ne (Şoför) (Iğdır) ait olduğu ve 90,120 puan ile kapattığı görünmektedir. Spor yöneticiliği mezunu olarak yerleşilebilecek en yüksek puan ile yerleşilen kadronun ise Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’ne (Stajyer AIM Memuru) (Denizli) ait olduğu ve 99,386 puan ile kapattığı görünmektedir. KPSS 2018/2 çift yıl KPSS puanları ile başvuru yapılan ilk merkezi yerleştirmedir ve puanların yüksekliği biraz bununla ilişkilidir, buradan yola çıkarak spor yöneticiliği bölümü mezunlarının en küçük taban puan yakınlarında puan alması durumunda merkezi atamalarda açılan kontenjanlara yerleşmesi mümkündür diyebiliriz.

Merkezi atamalar, mülakat ile alım yapan kurumlar, KPSS, YDS, spor yöneticiliği mezunlarının başvuru yapabileceği ilanlar ve benzeri tüm konularda merak ettiklerinizi sorabileceğiniz FORUM sayfalarımız tecrübeli üyeleri ve yöneticileri ile hizmetinizdedir.

* Yukarıda yer verdiğimiz bilgiler ve spor yöneticiliği KPSS 2018/2 atama taban puanları listesi ÖSYM’nin (ölçme, seçme ve yerleştirme merkezi) resmi internet sitesinde yayımladığı dosyalardan, kılavuzlardan faydalanılarak hazırlanmıştır, yapılabilecek bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı son duyuru geçerli olacağı için ÖSYM resmi internet sitesindeki duyurular kısmını sıklıkla ziyaret etmeniz sizin için yararlı olacaktır.

** Spor yöneticiliği atama taban puanları listesinde yer alan bazı kadrolarda farklı nitelik kodları şartları da bulunabilmektedir (Örnek: 7113: Son 5 Yıl İçerisinde KPDS/YDS En Az D Seviyesinde İngilizce Bilmek.), bu sebep ile merkezi atama için ayrılan kadroların tamamını içeren listeye BURAYI kullanarak göz atabilir ve nitelik kodlarını da bakmak için BURADAN ilgili sayfaya gidebilirsiniz.

kpss 2018 2 spor yoneticiligi atama taban puanlari

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.