kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Tapu ve Kadastro Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 2020 yılı Uzman Yardımcılığı alım ilanını yayımladı. İlana göre alım kaç kişilik olacak? Başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman yapılacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Tapu ve Kadastro Uzman Yardımcılığı Alımı ilanı yayımlandı. 2020 Tapu ve Kadastro Uzman Yardımcılığı Alımı başvuruları hangi tarihlerde yapılacak? 2020 Tapu ve Kadastro Uzman Yardımcılığı Alımı kaç kişilik olacak? 2020 Tapu ve Kadastro Uzman Yardımcılığı Alımına başvuru yapmak için gerekli olan şartlar neler? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Tapu ve Kadastro Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuruları Hangi Tarihler Arasında ve Nasıl Yapılacak?

2020 Tapu ve Kadastro Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmayı isteyen ve başvuru şartlarını taşıyan adaylar 27 Kasım 2020 tarihinden 4 Aralık 2020 tarihine kadar başvurularını Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü sınav başvuru ekranında gerçekleştireceklerdir. Adayların 2020 Tapu ve Kadastro Uzman Yardımcılığı Alımına posta ile, mail yoluyla ya da bizzat kendileri giderek başvuru yapmaları mümkün olmayacak, bu şekilde yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

2020 Tapu ve Kadastro Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Tapu ve Kadastro Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların devlet memurluğu için öngörülmüş olan genel özellikleri taşıyor olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte 2020 Tapu ve Kadastro Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunulacak senenin birinci günü itibariyle adayların otuz beş yaşlarını tamamlamamış olmaları ve alım için belirlenmiş, aşağıda belirteceğimiz lisans programlarından mezun durumda olmaları gerekmektedir. 2020 Tapu ve Kadastro Uzman Yardımcılığı Alımına başvuru yapmak isteyen erkek adayların askerlik ile ilişiksiz durumda olmaları şarttır. Ayrıca adayların sağlık durumlarının mesleği yapmalarına mani olacak bir engelinin olmaması gerekmektedir.

2020 Tapu ve Kadastro Uzman Yardımcılığı Alımı Kaç Kişilik Yapılacak?

2020 Tapu ve Kadastro Uzman Yardımcılığı Alımı iki grup aday için toplam 5 kişilik olacak.

2020 Tapu ve Kadastro Uzman Yardımcılığı Alımı Sınavı Nasıl Gerçekleştirilecek? 2020 Tapu ve Kadastro Uzman Yardımcılığı Alımı Sınavına Kaç Kişi Katılabilecek?

2020 Tapu ve Kadastro Uzman Yardımcılığı Alımı sınavı tek aşamalı olup yalnızca sözlü mülakat usulünde gerçekleştirilecektir. 2020 Tapu ve Kadastro Uzman Yardımcılığı sınavına mesleğe alınacak olan aday sayısının toplam 4 katı kadar aday yani 20 kişi katılabilecektir. Kamu ilanı

tapu ve kadastro genel mudurluğu

2020 Tapu ve Kadastro Uzman Yardımcılığı Alımına Hangi KPSS Puan Türleri İle Başvuru Yapılabilecek? 

2020 Tapu ve Kadastro Uzman Yardımcılığı Alımı iki ayrı grup için düzenlenecek. Bu gruplar, bunların alım sayıları, kadro dağılımları ve başvuru puan türlerini aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

Alım grubu Kadro Sayısı KPSS Puan Türü
Yazılım Mühendisliği Grubu 3 kişi KPSS P1
Bilgisayar Mühendisliği Grubu 2 kişi KPSS P1

2020 Tapu ve Kadastro Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların KPSS P1 puan türlerinin en az 80 puan olması ve 2020 yılında veya 2019 yılında düzenlenen KPSS Lisans oturumunda alınmış olması gerekmektedir.

2020 Tapu ve Kadastro Uzman Yardımcılığı Alımı detaylarına, diğer başvuru şartlarına ve sınav konularına göz atmak adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

2020 Tapu ve Kadastro Uzman Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek, diğer adaylarla sınavı üzerine konuşmak için FORUM sayfamızı takip etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.