kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Tersane İstanbul (Haliçport) İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Tersane İstanbul (Haliçport) İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu hakkında her şeyi sizin için derledik. Tersane İstanbul (Haliçport) Nedir? Ne Demek? Tersane İstanbul (Haliçport) İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

A+
A-

İstanbul’da son yıllarda pek çok proje hayata geçirilmiştir. Galataport, Kanal İstanbul, Marmaray gibi ses getiren büyük projelerden biri de Tersane İstanbul yani Haliçport projesidir. Proje İstanbul’un Haliç bölgesindeki tersane alanlarının bulunduğu bölgenin yeniden imarını kapsıyor. Bu bölgede Haliç Yat Limanı ve Kompleksi adıyla oteller, camiler ve kültürel projeler hayata geçirilecek. Beyoğlu Belediyesi sınırları içerisinde yer alan bu proje Beyoğlu ilçesine de önemli bir ekonomik kazanım sunacak. Binlerce kişi için istihdam fırsatı oluşacak. Peki Tersane İstanbul (Haliçport) Nedir? Ne demek? Tersane İstanbul (Haliçport) iş ilanları ve personel alımı ne zaman? Tersane İstanbul (Haliçport) iş başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

Tersane İstanbul (Haliçport) Nedir? Ne Demek?

İstanbul’a büyük bir ekonomik katkı sağlayacak proje için süreç 2010 yılı sonrasında başladı. 23 Şubat 2019 tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla temeli atılan proje tamı tamına 280 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek. Projenin büyük bir bölümünün 2020 yıl sonunda hizmete açılması bekleniyor. Ayrıca en az 15 bin kişiye de iş fırsatı sunulması planlanıyor. İstanbul’un fethi sonrasında inşa edilen Haliç Tersanelerinin bulunduğu yere proje kapsamında müze, konser,siname ve tiyatro salonları, kültür merkezleri, iş alanları, ofisler inşa edilecek. Ayrıca vatandaşların denizle ve yeşillik alanla buluşma noktası olacak. Tüm bunların yanı sıra 5 bin 700 kapasiteli bir kapalı otoparkın inşa edileceği bölge büyük bir turizm merkezi olacak.

tersane istanbul is ilanlari

Tersane İstanbul (Haliçport) İş İlanları ve Personel Alımı

Tersane İstanbul, şehirdeki en önemli projelerden biri olacak. Binlerce kişiye iş imkanı sunacak. Proje içerisinde ofisler, cafeler, dükkanlar, tiyatrolar, sinemalar, kültürel merkezler, parklar yer alacak. Bu kapsamda pek çok iş fırsatı oluşacak. Proje dolayısıyal oluşan iş fırsatlarından yararlanmak ve personel alım ilanlarına başvuru yapmak isteyen pek çok kişi bulunuyor. Bu kişilerin düzenli olarak iş ilanlarını kontrol etmesi ve başvuru tarihlerini kaçırmaması gerekiyor. Bu kapsamda iş ilanları için başvurulacak tek bir adres bulunuyor. Haliçport iş ilanları ve personel alımı başvuruları için Beyoğlu Belediye Başkanlığına başvuru yapmaları gerekiyor.

Tersane İstanbul (Haliçport) İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Beyoğlu, İstanbul’un en büyük ilçelerinden biridir. İstanbul ekonomisinin büyük bir kısmı bu ilçeden yönetilmektedir. Beyoğlu Belediyesi ilçedeki hizmetlerini artırmak, hizmet kalitesinden ödün vermemek için her yıl personel alımı yapmaktadır. Ayrıca Haliçport gibi belediye koordinesindeki büyük projeler için de personel alım süreçlerini yönetmektedir. Başta Tersane İstanbul olmak üzere Beyoğlu Belediyesi iş ilanlarına başvuru yapmak için Beyoğlu İstihdam Merkezine (BEYİM) müraacat etmeniz gerekmektedir. Personel alım süreçlerinin yönetildiği merkezin internet adresi “beyogluistihdam . com” şeklindedir. İnternet sitesine girdikten sonra karşınıza “iş bul” ve “personel bul” seçenekleri çıkmaktadır. Burada karşınıza çıkan seçenekleri ihtiyacınız doğrultusunda seçerek ilerleyebilirsiniz. Ayrıca kişiye özel özgeçmişlerinizi siteye bırakarak size uygun iş ilanı için aranmayı bekleyebilirsiniz. Ayrıca bu iş merkezine üye olarak özgeçmiş oluşturabilir ve iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz.

Beyoğlu Belediye İş İlanlarına başvuru yapmak için TIKLAYINIZ!

Beyoğlu Kariyer Merkezine üye olmak için TIKLAYINIZ!

beyoglu belediyesi is ilanlari

Yorumlar

  1. Şehmus Avatar Şehmus dedi ki:

    İş ariyorum