kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Öğretmenler İçin BES’ten Ayrılma Dilekçe Örneği

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görev yapan öğretmenler için Bireysel Emeklilik Sistemi BES’ten ayrılmak için dilekçe örneği, dilekçe nüshası nasıl yazılır?

A+
A-

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görev yapan öğretmenler için Bireysel Emeklilik Sistemi BES’ten ayrılmak için dilekçe örneği, dilekçe nüshası nasıl yazılır?

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki öğretmenler için Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) ödemeleri, kesintileri başladı. 2017 yılının Nisan ayı itibariyle öğretmenlerin maaşlarından belirtilen miktarda BES ödenekleri kesilmeye başladı. Fakat öğretmenler Bireysel Emeklilik Sisteminden kendi istekleri doğrultusunda ayrılabilecekler. Peki bu nasıl olacak?

Ücretli Öğretmenlere Kadro Gelir Mi? Çözüm Ücretli Öğretmen Kadar Kadro!

Öğretmenlerin Bireysel Emeklilik Sisteminden çıkmak için ayrılmak istediklerine dair dilekçe yazmaları gerekmektedir. www.tercihiniyap.net ailesi olarak öğretmenler için BES’ten ayrılma dilekçe örneğini sizler için paylaşıyoruz.

DİLEKÇE ÖRNEĞİ

…………… MÜDÜRLÜĞÜNE

Kurumumuzda …… olarak görev yapmaktayım. ……. tarihinden itibaren 6740 sayılı kanun ile değişik 4632 sayılı kanun ve bu kanunun uygulanmasına dair yönetmelik hükümleri uyarınca, Bireysel Emeklilik Sözleşmesi vasıtası ile emeklilik planına otomatik olarak dahil edildim.

Bireysel emeklilik sistemi kapsamından ayrılmak istiyorum. Gerek kanun gerekse bu konuyla ilgili yönetmelik hükümleri uyarınca ayrılma işleminin yapılması ve kesilen aidat tutarlarının tarafıma iadesi hususunda gereğini bilgilerinize arz ederim. kamu haber

Öğretmenlerde Hizmet Puanları Nasıl Belirlenir?

İmza :

Ad Soyad :

T.C.Kimlik No :

Görev Ünvanı ve Görev Yeri :

Sicil No :

Adres :

BES ten ayrılma kaç gün sürer?

Erken çıkış işlemleriniz de bireysel emeklilik çıkış işlemleri için yasal süre olan 20 iş günü içerisinde gerçekleştirilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.