kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

2021 Milli Piyango Bileti Nereden ve Nasıl Alınır?

2021 Milli Piyango Bileti Nereden ve Nasıl Alınır? 2021 Milli Piyango Bilet Ücretleri Ne Kadar? Zengin olmak isteyenlerin ilk tercihi milli piyango bileti ile ilgili tüm merak edilenleri derledik…

A+
A-

Yeni tip Koronavirüs (COVİD-19) salgını gölgesinde geçen 2020 yılı geride kalırken gözler 2021’e çevrildi. Milyonlarca kişinin yeni yıldan büyük beklentileri var. Kimi aşk, kimi huzur, kimi sağlık kimi de para istiyor. Özellikle de yeni yıla zengin girmek isteyenlerin yapacağı ilk iş ise Milli Piyango bileti almak. Bunun için binlerce kişi yurt genelined milli piyango biletlerini nereden, nasıl, kaç paraya alabileceğini araştırıyor.

Milli Piyango geçtiğimiz dönemde Sisal-Şans Ortak Girişimine satıldı. 10 yıl süreli sözleşme ile Milli Piyango organizasyonu Demirören Holding bünyesinde gerçekleştirilecek. Bu kapsamda milli piyango tarafından basılan numaralı gerçek biletleri satın alarak şansınızı deneyebilirsiniz. Piyangonun kazanılmasına ilişkin adet ve tutarlar önceden belirlenmiştir. Numaralar tutturulursa ikramiyeler kazanılmış olur. Çekilişler yılın her dönemi yapılabilmektedir. Peki milli piyango biletleri nerede satılır? Nasıl alınır?

2021 Milli Piyango Bileti Nereden Alınır? Nasıl Alınır?

Demirören Holding bünyesinde düzenlenen Milli Piyango çekilişlerine katılmak için bilet almak gerekir. Her hafta yapılan çekilişlerden binlerce, milyonlarca lira kazanmak isteyenlerin bilet alması gerekir. Para miktarı arttıkça çekilişe katılan, bilet alan sayısı da artar. Bilet almak için vatandaşın karşısına birkaç seçenek birden çıkmaktadır.

Biletler internet üzerinden online olarak satılabilmektedir. Tuttur.com , Nesine.com, millipiyangoonline.com gibi siteler üzerinden milli piyango bileti alabilirsiniz. Bu şekilde bayilere hiç gitmeden, hiç yorulmadan kısa sürede internetten bilet alabilirsiniz. Ayrıca milli piyango bayilerine giderek elle satın almanız da mümkündür. Pek çok şehirde meydanlarda, işlek bölgelerde gezici ve sabit satıcılar bulunur. Ayrıca yetkili bayiler de yine satış yapmaktadır. Bunların yanı sıra Migros, CarrefourSA gibi büyük market zincirlerinde de satış yapılabilir. kamu haber

2021 Milli Piyango Bilet Ücretleri Ne Kadar?

Milli Piyango biletlerinde 7 numara bulunmaktadır. Tam biletler 100 TL’ye, yarım biletler 50 TL’ye, çeyrek biletler ise 25 TL’ye satışa sunulmaktadır. Biletinizin büyüklüğüne göre ödülün tamamını, yarımını veya çeyreğini alabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.