kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Anfa Güvenlik Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Anfa Güvenlik Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? Anfa Güvenlik nedir? Ne demek? Kimin? Anfa Güvenlik çalışma şartları 2023 çalışma saatleri nasıl?

A+
A-

Ankaralıların bildiği Türkiye’deki her vatandaşın ise muhakkak bir gün öğreneceği bir şirketten bahsetmek için kolları sıvadık. Başkentin uzun yıllar güvenliğini sağlayan, Ankaralıların her gün muhakkak bir çalışanını gördüğü Anfa Güvenlik firması ülkedeki en büyük güvenlik şirketlerinden biridir. Günümüzde güvenlik ihtiyacı gittikçe artmaktadır. Özellikle kamusal alanda güvenliğin sağlanması, tehditlerin önlenmesi için güvenlik görevlilerine ihtiyaç duyulmaktadır. Bu noktada Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışan polisler akla gelse de emniyet güçleri her olaya anında yetişememektedir. Bu nedenle pek çok kişi veya kurum özel güvenlik şirketlerine başvurmaktadır. Anfa Güvenlik şirketi de bu şirketlerden yalnızca biridir. 2000’li yılların başında kurulan firma kısa sürede yüzlerce personel alımı yapmış ve şehrin tamamında güvenliği sağlamak için hizmet vermiştir. 10 yılı aşkın hizmet veren firma bünyesinde yüzlerce personel çalışmaktadır. Önemli bir iş kapısı haline gelen firmada çalışmak isteyen yüzlerce kişi bulunmaktadır. Bu kişiler firma hakkında araştırma yapmaktadır. Peki Anfa Güvenlik nedir? Ne demek? Kimin? Anfa Güvenlik çalışma şartları 2023 çalışma saatleri nasıl? Anfa Güvenlik personel maaşları 2023 ne kadar? Anfa Güvenlik iş ilanları, personel alımı ve iş başvurusu nasıl yapılır?

Milli Güvenlik Kurulu MGK Uzman Yardımcılığı Maaşı Ne Kadar?

Anfa Güvenlik Nedir? Ne Demek? Kimin?

Anfa Güvenlik, Ankara merkezli bir özel güvenlik firmasıdır. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından kurulan ve belediyeye ait olan bu şirket 2005 yılında kurulmuştur. Kuruluşu 2005 yılına dayansa da güvenlik hizmeti verme serüveni 1990’lı yılların başına dayanmaktadır. Anfa Güvenlik zaman içinde eğitim kurumu, sertifika merkezi ve güvenlik sağlayıcısı halini almıştır. Firma Ankara’nın uzun yıllar görev yapan belediye başkanı ile özdeşleştiği için çoğu zaman tartışmaların odağı olmuştur. Ancak firma bünyesinde yüzlerce insan iş bulmuş, eğitim almıştır. Bu noktada firmanın ülke istihdamına sağladığı destek son derece önemlidir.

Anfa Güvenlik Çalışma Şartları 2023 Çalışma Saatleri

Firmayla ilgilie n çok merak edilen konulardan biri çalışma şartları ve saatleriyle ilgilidir. Çünkü güvenlik hizmetleri vermek oldukça risklive büyük sorumluluk gerektiren bir iştir. Bu nedenle firmada çalışmak isteyenler ve rakip firmalarda çalışanlar firmanın çalışma şartları ve temposunu merak etmektedir. Firma 7 gün 24 saat anlayışı ile hizmet vermektedir. Bu nedenle personeller günün farklı saatlerinde,vardiya sistemi ile çalışabilir. Ayrıca firmada çalışma düzeni tıpkı polislerde olduğu gibi 12/24 veya 24/48 şeklinde olabilir. Başka bir deyişle görevliler 12 saat çalışıp 24 saat izin yapabilirler. Personellerin haftada çalışması gereken süre bellidir. Bu sürenin üzerine çıkılmaz. Personeller görev yaptıkları sürenin iki katı kadar dinlenmek zorundadır. Personeller bu çalışma temposunun yanı sıra haftada 1 gün haftalık izin hakkı elde ederler. Üstelik 1 yıllık hizmet süresini dolduran personeller 14+2 günlük yıllık izin hakkından faydalanabilirler. Resmi tatillerde çalışan personellere mesai ödemesi yapılır. Ayrıca firmanın güvenlik hizmeti verdiği unutulmamalıdır. Bazı personeller kolay görevler üstlenirken bazıları hayati tehlikelerin olduğu görevler yapabilir. Bu nedenle yapacağınız iş ile ilgili olarak her meslekte iyice düşünülüp karar verilmesi tavsiye edilir.

Anfa Güvenlik Personel Maaşları 2023

Alanında Ankara’nın en büyük, Türkiye’nin ise en büyüklerinden biri olan Anfa Güvenlik firmasının maaş politikası en çok merak edilen konudur. Firmanın personellerine ne kadar maaş verdiği, hangi görevdeki personellerin ne kadar maaş aldığı merak edilir. Çünkü firma bünyesinde çalışan yüzlerce personel farklı görevler yapmakta ve farklı miktarlarda ücret kazanmaktadır. Firma personellerine ödenen maaşlar asgari ücret seviyesindedir. Sektördeki rakip firmalara oranla personeller çok daha düşük ücretler alırlar. Ayrıca firma bünyesinde kadrolu ve kadrosuz personellerin çalıştığı iddia edilmektedir. Bu durumda kadrosuz çalışan personellerin çok daha düşük ücretler aldığı öne sürülmektedir. Sektörde özel güvenlik ücretleri 13 bin TL’den başlamaktadır.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Belediye Güvenlik Görevlisi Maaşları Ne Kadar?

ANFA güvenlik Müdürü kim oldu?

Mansur Yavaş tarafından Anfa Güvenlik Sistemleri Genel Müdürlük Görevine Bektaş Arslan Atandı.

Yorumlar

  1. Ankara Avatar Ankara dedi ki:

    Anfa guvenlik gorevlisi 3500 tl maas aliyor