kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Kiler Market Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Kiler Market personel maaşları 2023 ne kadar? Kiler market nedir? Ne demek? Kimin? Kiler Marketi kim satın aldı? Kiler market çalışma şartları ve saatleri nasıl? Kiler market iş ilanları, iş başvurusu ve personel alımı nasıl yapılır?

A+
A-

Türkiye’nin en büyük gıda perakendecilerini incelediğimiz yazı dizimiz devam ediyor. Bu kez yazımız ülkenin en önemli market zincirlerinden biri olan “Kiler Market” firması ile ilgili olacak. 2000’li yılların başında dikkat çeken bir atılım gösteren firmayı çoğu vatandaş bilmektedir. Sektördeki dev firmaların arasından sıyrılarak yıllara meydan okuyan Kiler Market hala büyümesini sürdürmektedir. Binlerce ürün çeşidini marketlerinde müşterilerine sunan firma kaliteli hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdürmektedir. Sektördeki rakipleri ile mücadele edebilmek için indirim kampanyaları düzenleyen ve müşteri memnuniyetini hedefleyen firma Türkiye’nin pek çok şehrinde hizmet vermektedir. Bu anlamda ülkenin istihdamına katkı veren firma yüzlerce kişiye iş imkanı sunmaktadır. Bu nedenle rakip firmalarda çalışanlar, iş arayanlar, işsizler ve firma çalışanları Kiler Market personel maaşlarını ve çalışma şartlarını merak etmektedir. Peki Kiler Market nedir? Ne demek? Kimin? Kiler market çalışma şartları 2023 çalışma saatleri nasıl? Kiler Market personel, kasiyer, reyon görevlisi, mağaza müdürü maaşı ne kadar? Kiler Market iş ilanları, personel alımı ve iş başvurusu nasıl yapılır?

Çağdaş Market Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Kiler Market Nedir? Ne Demek? Kimin?

Kiler market, Kiler holding bünyesinde kurulmuştur. Ankara merkezli kurulan firma kısa sürede dikkatleri üzerine çekmiştir. Canerler adlı bir işletmenin satın almasıyla önemli ölçüde pazar payını artıran firma Ankara dışında onlarca şehirde hizmet vermektedir. Ürün çeşidini, hizmet kalitesini, personel sayısını ve mağaza sayısını artıran Kiler Market önemli bir istihdam merkezi haline gelmiştir. 2015 yılında ise CarrefourSA firması Kiler Market’in yüzde 85 hissesini satın aldı. 430 milyon lira gibi rekor bir ücret ödenerek yapılan bu anlaşma sonucunda önemli bir birleşme kaydedildi. Kiler Market’in 2015’te 32 şehirde  201 mağazası bulunmaktaydı. Yüzlerce personele iş veren firma binlerce müşteriye hizmet vermekteydi. Bu nedenle CarrefourSA’nın bu hamlesi sektörde taşları yerinden oynattı. CarrefourSA firmasının en büyük ortağı ise Sabancı ailesidir.

<div></div>

Kiler Market Çalışma Şartları 2023 Çalışma Saatleri

Firmada belirlenen günlük çalışma süresi ortalama 9 saattir. Personeller bu süre içerisinde çay, sigara, su, yemek molası gibi ihtiyaç mola haklarını kullanabilirler. Personeller haftada 6 gün çalışırlarken 1 gün de haftalık izin kullanırlar. Ayrıca 1 yıllık hizmet süresini dolduran personeller 14+2 gün yıllık izin kullanabilirler. Firma şubeleri sabah erken saatten gece geç saatlere kadar hizmet verir. Bu nedenle personeller vardiya sistemi ile çalışır. Bazı personeller sabah saatlerinde işe gelirken bazı personellerde öğle saatlerinde işe gelir. Bazı personeller işletmeleri açar bazı personeller ise kapatır. Akşam saatlerinde çıkan personellere servis imkanı sunulur. Ayrıca mağazalarda personeller için yemek çıkartılır.

<div></div>

Kiler Market Personel Maaşları 2023

Kiler Market bünyesinde uygulanan maaş politikası asgari ücrete bağlıdır. Personellere genllikle asgari ücret tutarında maaş verilir. 2023 yılında belirlenen asgari ücret tutarı 8506 TL’dir. Bu kapsamda deneyimsiz, yeni işe başlayan personellere 8506 TL ücret verilir. Kasiyer, reyon görevlisi, güvenlik görevlisi gibi personeller asgari ücret tutarında maaş alır. Ancak manav görevlisi, kasap görevlisi, şarküteri sorumlusu gibi daha büyük alanda çalışan ve deneyimli personeller 9 bin TL civarında maaş alabilir. Mağaza sorumluları ise 14 bin TL’ye yakın maaş alır. Ayrıca firmada prim sistemi aktif olarak kullanılmaktadır. Bu nedenle satış hedeflerine ulaşan personeller maaşlarının %25’i ile %50’si arasında oranında ek ödeme yapılır.

<div></div>

Kiler Market İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Firmadaki çalışma şartları sizin için uygunsa iş başvurusu yapabilirsiniz. Bunun için firmanın iş ilanları dikkatlice takip edilmeli. Hem firmanın resmi internet sitesi hem de kariyer sitesi olarak takip edilen internet siteleri takip edilebilir. Bu noktada firmanın CarrefourSA bünyesine katıldığını unutmamanız son derece önemli. İş başvurusu yaptıktan sonra mülakata çağrılabilirsiniz. Ayrıca şubelere giderek elle başvuru yapabilirsiniz. Eğer başvurunuz olumlu karşılanırsa işe alınırsınızç

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Şok Market Personel Maaşları Ne Kadar?

Kiler Market kime ait?

Kiler Holding’in temelleri Hikmet Kiler ve oğulları Nahit, Vahit ve Ümit Kiler tarafından 1983 yılında atıldı. Ailenin asıl işi olan gıda perakendeciliği sektöründe Bakırköy ve Avcılar’da açılan süpermarketleri her yıl onlarcası takip etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.