kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Astronomi ve Uzay Bilimleri 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

Astronomi ve Uzay Bilimleri 2020 taban puanları kaçlardadır, Astronomi ve Uzay Bilimleri 2020 başarı sıralamaları kaç binlerdedir, Astronomi ve Uzay Bilimleri taban puanları 2020 nasıl ortaya çıkmaktadır, 2020 Astronomi ve Uzay Bilimleri puanları en yüksek ve en küçük kaç taban puan ile kapatmıştır, Astronomi ve Uzay Bilimleri sıralama sayıları 2020 belli oldu mu, Astronomi ve Uzay Bilimleri sıralaması en küçük kaçtadır gibi soruların cevabını ve Astronomi ve Uzay Bilimleri taban puanları içeriğine yazımızdan ulaşabilirsiniz.

2019 YKS dönemi sona erdi. Binlerce öğrenci üniversiteye yerleşti. YKS dönemi ek yerleştirme döneminin bitmesi ile tamamen sona erecek. Bu dönemin tamamen sona ermesi ile birlikte yerleştirmeler sonucunda ortaya çıkan puanlar bir sonraki yılın tercih kılavuzlarını oluşturacak. Başka bir şekilde anlatırsak 2019 YKS yerleştirmelerinde ortaya çıkan puanlar 2020 YKS tercih kılavuzlarında yer alacak. www.tercihiniyap.net ailesi olarak 2020 yılı için hazırlıklarını sürdüren adayların işlerini kolaylaştırmak adına yukarıda anlattığımız mantık doğrultusunda size ilgili bölümlerin taban puanlarını ve başarı sıralamalarını hazırlıyor ve sizlerin hizmetine sunuyoruz.

ASTRONOMİ VE UZAY BİLİMLERİ 2020 BAŞARI SIRALAMALARI VE TABAN PUANLARI

Bu kapsamda en çok soru Astronomi ve Uzay Bilimleri bölümü ile ilgili sorulmaktadır. Biz de bu nedenle Astronomi ve Uzay Bilimleri başarı sıralamaları makale ve tablo hazırlamak istedik. Ancak YÖK ve ÖSYM tarafından hazırlanan ve paylaşılan bir veri olmadığı için net verileri paylaşamıyoruz. Tahminde bulunarak yanlış bilgi paylaşımı da yapmak istemiyoruz. Bu nedenle resmi açıklama gelene dek bekleyeceğimizi daha sonra makale ve tablolar hazırlayarak size sunacağımızı belirtmek isteriz.

2020 Astronomi ve Uzay Bilimleri puanları değerlendirmesi yapmak oldukça önemli. Çünkü bu değerlendirme sonucunda karşımıza çıkan tablo en küçük/en az taban puan ile yerleştirmenin 233,66013 puan ile yapıldığını ortaya koyuyor. Ayrıca en yüksek puanın ise 256,66122 puan olduğunu görüyoruz. 81 ilde yer alan üniversitelerde bulunan tüm Astronomi ve Uzay Bilimleri bölümlerine ait 2020 Astronomi ve Uzay Bilimleri taban puanları ve başarı sıralamaları listeleri aşağıda yer almaktadır. YKS ile ilgili merak ettiğiniz, aklınıza takılan her konuyu ve soruyu FORUM sayfamız üzerinden bizlerle ve binlerce forum üyesi ile paylaşabilirsiniz.

> FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

ASTRONOMİ VE UZAY BİLİMLERİ BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE BÖLÜM TÜR SIRALAMA TABAN PUAN
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ   Astronomi ve Uzay Bilimleri    Ücretsiz 315.249 256,66122
ANKARA ÜNİVERSİTESİ   Astronomi ve Uzay Bilimleri    Ücretsiz 325.282 254,17426
EGE ÜNİVERSİTESİ   Astronomi ve Uzay Bilimleri    Ücretsiz 327.920 253,54676
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ   Astronomi ve Uzay Bilimleri    Ücretsiz 426.059 233,66013

*Yukarıda yer alan bilgiler, Astronomi ve Uzay Bilimleri 2020 taban puanları ve diğer şeyler ÖSYM tarafından yayımlanmış olan kılavuzdan ve resmi internet sitesinden alınmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru esas olacaktır lütfen bunu göz önünde bulundurmayı ihmal etmeyiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.