kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Bildirici Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Bildirici Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? Bildirici Nedir? Ne Demek? Kimin? Bildirici Çalışma Şartları ve Çalışma Saatleri 2023 Bildirici Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? Bildirici İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu 2023

A+
A-

Türkiye’de gıda perakendecisi olarak faaliyet gösteren pek çok firma bulunur. Market zincirleri olarak da bilinen bu firmalara Migros, CarrefourSA, Çağdaş, BİM, A101 gösterilebilir. Ayrıca bu firmaların yanı sıra Bildirici firması da sektördeki önemli bir aktördür. Her gün binlerce müşteriye hizmet eden Bildirici firması mağaza sayısını artırdıkça önemli bir istihdam fırsatı da oluşturur. Pek çok kişi Bildirici’de işe girmek için ne yapılması gerektiğini ve Bildirici personel maaşları 2023’yi araştırmaktadır. 

LC Waikiki Personel Maaşları Ne Kadar?

Bildirici Nedir? Ne Demek? Kimin?

Ankara merkezli bir firma olan Bildirici’nin 30’u aşkın şubesi bulunmaktadır. Firma bünyesinde 500’den fazla personel istihdam edilmektedir. 15 bin metrekarelik bir alan üzerinde hizmet veren firmaya başkentliler yoğun ilgi göstermektedir. Firmanın Cebeci, Mamak, Etlik, Demetevler, Demirlibahçe, Toki Turkuaz Vadisi, Balgaz, Çankaya, Ostim, Batıkent, Eryaman, Bağlıca, Etimesgut, Fatih, Sincan’da şubeleri bulunmaktadır. 1993 yılında kurulan firma faaliyetlerini günümüzde de genişleterek sürdürmektedir.

Bildirici Çalışma Şartları ve Çalışma Saatleri 2023

Firmada belirlenen günlük çalışma süresi 8.5 saattir. Ancak yoğunluk nedeniyle personellerin daha fazla çalışması söz konusu olabilir. Çalışam süresi içerisinde çay, sigara, yemek, ihtiyaç molası gibi süreler de bulunur. İş yoğunluğunun olduğu, personel eksikliğinin olduğu dönemde daha fazla çalışmanız istenebilir. Mağazalar sabah erken saatlerden akşam geç saatlere kadar hizmet verdiği için vardiya sistemi uygulanır. Bazı personeller sabah gelir öğlen gider bazıları da öğlen gelir akşam gider. Çalışma şartları personelin çalıştığı birime göre değişebilir. Ancak genel itibarıyla çalışma şartları zorludur. Gün boyu yoğun olan mağazalarda çalışanlar genelde ayakta çalışır. 

Bildirici Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Firmayla ilgili en çok merak edilen konu personellere ne kadar maaş ödendiğiyle ilgilidir. Firmada farklı kadro ve pozisyonlarda çok sayıda çalışan istihdam edilmektedir. Bu personellere görevleri, deneyimleri, hizmet sürelerine göre farklı ücretler verilebilir. Mağazalarda kasiyer, manav görevlisi, reyon görevlisi, şarküteri personeli ve mağaza müdürü kadrolarında çalışanlar bulunur. Genel olarak personellere 8 bin 506 TL olarak belirlenen asgari ücret ödemesi yapılır. Yani bildirici personel maaşları 2023 en az 8 bin 506 TL’dir. Ancak şarküteri, kasap ve manav görevlilerine daha yüksek ödemeler yapılabilmektedir. Çünkü bu kısımlarda çalışanların uzman olmaları, işi bilmeleri hayati derecede önemlidir. Bu kişilere asgari ücretten 200-300 TL daha yüksek ücret ödenir. Mağaza müdürleri ise en az 13 bin TL maaş alırlar.

Bildirici İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu 2023

İşsiz olan, iş değiştirmek isteyen pek çok kişi Bildirici iş ilanları, personel alımı ve iş başvurusu ile ilgili sorular sormaktadır. Firmada çalışmak isteyenlerin iş başvurusunda bulunması gerekir. Bunun için firmanın internet sitesine girerek insan kaynakları bölümü üzerinden iş başvuru formu doldurup başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca Bildirici mağazalarına giderek elle başvuru yapabilir, çalışmak istediğinizi söyleyebilirsiniz. Başvurunuz uygun görülürse yüz yüze görüşmeye, sözlü mülakata davet edilirsiniz.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Japan Tobacco International (JTI) Personel Maaşları Ne Kadar?

Bildirici market kimin?

Bildirici Market,bir çok perakende şirketi gibi çok ortaklı bir aile şirketidir.Şirketin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Niyazi Bildirici’dir

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.