kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

BUSKİ İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

BUSKİ İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu hakkında her şeyi sizler için derledik. BUSKİ Nedir? Ne Demek? Açılımı Nedir? BUSKİ İş İlanları ve Personel Alımı Ne Zaman? BUSKİ Şubeleri Nerelerde? BUSKİ İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

A+
A-

Türkiye’de ticaret, sanayi, tarım, hayvancılık, turizm ile öne çıkan pek çok şehir vardır. Örneğin dünyanın başkenti olarak gösterilen İstanbul, Türkiye’nin başkenti Ankara, Karadeniz incisi Trabzon, Adana, Gaziantep, Antalya, Kocaeli bu şehirlere örnektir. Ama bunların yanı sıra en her özelliği ile öne çıkan şehirlerden biri de Bursa’dır. Osmanlı Devletine başkentlik yapmış, tarım, sanayi, turizm, tarihi, ticari özellikleriyle öne çıkan bu şehirde 3 milyonun üzerinde insan yaşamaktadır. Türkiye’de en çok yaşanabilir şehirler arasında gösterilir. Şehir sürekli göç almaktadır. Artan nüfus nedeniyle şehirdeki altyapı, su, elektrik vb. ihtiyaçların karşılanması önem kazanmıştır. Bu nedenle Bursa Büyükşehir Belediyesi her yıl faaliyetlerini artırır. Belediye bünyesindeki şirketler her yıl personel alımı yaparak hizmet kalitesini koruyup artırmaya çalışır. Bu nedenle Bursa Belediyesi bünyesinde her yıl yüzlerce personel istihdamı yapılır.

BUSKİ Nedir? Ne Demek? Açılımı Nedir?

BUSKİ, Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin kısaltmasıdır. 1989 yılında kurulan bu firma Bursa Büyükşehir Belediyesi çatısı altında faaliyet gösterir. Bağımsız, bütçeli, tüzel kişiliğe sahip olan BUSKİ içme, kullanma, sanayi sularını temin etmekle görevlidir. İhtiyaç sahiplerine su dağıtımı, yağış sularının dağıtımı ve depolanması, şehirdeki su kaynaklarının korunması gibi göreleri icra eder. 1 milyona yakın abonesi olan kuruluş faaliyetlerini her yıl büyütmekte ve binlerce personel alımı yapmaktadır. kamu haber

BUSKİ İş İlanları ve Personel Alımı

Bursa’da faaliyet gösteren bu kuruluşun abone sayısı artmaktadır. Bu nedenle çalışmalarını genişleten firma sık sık personel alımı yapmaktadır. Yüzlerce memur, işçi, sözleşmeli personel istihdma eden kurum yeni personel alımları da yapmaktadır. BUSKİ’nin Bursa’daki her ilçede şubesi bulunur.

BUSKİ tarafından yapılan iş ilanları farklı kadro ve pozisyonlar için yapılmaktadır. Mühendis, avukat, özel güvenlik görevlisi, temizlik elemanı, şoför, sekreter, kimyager, fizikçi, biyolog, teknisyen, tekniker, veznedar, su açma-kapama personeli, çağrı merkezi görevlisi, müfettiş yardımcısı gibi kadrolar bunlara örnektir. İş ilanlarına kadın-erkek, ilköğretim-lise,üniversite mezunları, 7’den 70’e herkes başvuru yapabilir.

BUSKİ Şubeleri Nerelerde? 

Osmangazi
Nilüfer
Büyükorhan
Yıldırım
Gemlik
Gürsu
Harmancık
İnegöl
İznik
Karacabey
Keles
Kestel
Mudanya
Mustafakemalpaşa
Orhaneli
Orhangazi
Yenişehir

BUSKİ İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

BUSKİ tarafından yapılan iş ilanları, personel alımları www.buski.gov.tr adresi üzerinden ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayınlanır. Bu kurumda çalışmak isteyenlerin internet üzerinden iş ilanlarını takip etmesi ve başvuru tarihleri içerisinde işlemlerini gerçekleştirmesi gerekir. İş başvuru formu doldurduktan sonra işlem yapılabilir. Ayrıca yeni tip Koronavirüs salgını nedeniyle süreçler uzaktan işlese de özgeçmişiniz ile kuruma giderek insan kaynaklarına bırakmanız işe yarayabilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.