kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

2021 Ankara Büyükşehir Belediyesi İş Başvuru Sayfası Nedir?

2021 Ankara Büyükşehir Belediyesi İş Başvuru Sayfası Nedir? Ankara Büyükşehir Belediyesi İş İlanları ve Personel Alımı 2021 Ankara Büyükşehir Belediyesi İş Başvurusu Nereden Yapılır?

A+
A-

Türkiye’nin başkenti ve en özel şehirlerinde biri olan Ankara’da 6 milyona yakın insan yaşamaktadır. Üstelik her yıl doğum ve göç gibi nedenlerle bu nüfus artmaktadır. 1923’ten beri ülkeye başkentlik yapan şehir devletin yönetim merkezidir. Bu nedenle şehrin yönetilmesi, belediyecilik hizmetleirnin yerine getirilmesi oldukça önemlidir. Ankara Büyükşehir Belediyesi de bu nedenle her yıl yüzlerce personel alımı yapmaktadır. Önemli bir istihdam merkezi olan Ankara Büyükşehir Belediyesi ile ilgili pek çok konu merak edilir. Peki Ankara Büyükşehir Belediyesi iş başvuru  sayfası nedir? ABB personel alımı ve iş ilanları nereden yapılır?

Ankara Büyükşehir Belediyesi İş İlanları ve Personel Alımı 2021

Ankara’da hizmet sektörü, sanayi sektörü, ticari faaliyetler oldukça fazladır. Pek çok üniversite, hastane, kamu kurumu şehirde bulunur. Şehirdeki gündelik yaşamın aksamaması için belediyelere büyük iş düşer. Ankara Büyükşehir Belediyesi de sık sık personel alımı yaparak hizmet kalitesini korur ve artırmaya çalışır.

Belediyenin şirketleri ASKİ, Başkent Doğalgaz, BUGSAŞ, Ego Genel Müdürlüğü, Anfa Güvenlik, TOBAŞ, BELKA AŞ, BELKO, BEL-PA, PORTAŞ, BELPLAS gibi firmalara personel alımı yapılır.

Personel alımı yapılacak kadro yelpazesi son derece geniştir. Belediye bünyesinde zabıta, itfaiye eri, bekçi, şoför, avukat, arkeolog, avukat, antrenör, engelli memur, eski hükümlü işçi, sosyolog, psiklog, hemşire, farklı branşlardan mühendis ve mimar, erkeolog, kimyager, kaynakçı, fizikçi, biyolog, tekniker, teknisyen, şehir plancısı, temizlik görevlisi, aşçı, güvenlik görevlisi gibi pek çok kadroda personel alımı yapılır. Bu ilanlara ilköğretim, ortaokul, lise ve üniversite mezunu olan kadın-erkek farklı yaş gruplarından adaylar başvuru yapabilir. kamu haber

Ankara Büyükşehir Belediyesi İş Başvurusu Nereden Yapılır?

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışmak isteyenler nereden ve nasıl başvuru yapacaklarını merak ederler. Bu kapsamda başvurular için belirli bir iş başvuru formu bulunmaz. Belediye iş ilanı yayınlayacağı zaman Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden paylaşım yapar. Adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden yayınlar. Ayrıca belediyenin resmi internet sitesi olan “ankara.bel.tr” adresinden de iş ilanlarına ilişkin duyuru yapılmaktadır. Belediyede çalışmak isteyenler bu sayfaları takip ederek iş ilanlarına başvuru yapabilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.