kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Çevre Temizliği ve Denetimi 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

2020 YKS'de Çevre Temizliği ve Denetimi kaça düşer? 2019 YKS Çevre Temizliği ve Denetimi bölümü kaç puana kaç bine düştü? Sorularınızın yanıtlarını yazımızda bulabilirsiniz.

2020 senesinde gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk aşaması olan 2020 TYT ile üniversitelerin Çevre Temizliği ve Denetimi bölümünü tercih edecek olan adayların tercihlerini belirleyecek olan önemli unsurlardan birisi Çevre Temizliği ve Denetimi bölümüne 2019 TYT puanlarıyla yerleşen adayların oluşturmuş olduğu taban puanlar ve başarı sıralamaları olacaktır. 2019 YKS yerleştirmeleri sonucunda adayların Çevre Temizliği ve Denetimi bölümünü tercih eden adayların oluşturduğu taban puan bilgilerini aşağıda yer alan tablomuzda detaylı bir biçimde bulabilirsiniz. 

Çevre Temizliği ve Denetimi 2020 Başarı Sıralamaları ve Taban Puanları

Çevre Temizliği ve Denetimi bölümüne 2019 YKS puanları ile yerleşen adayların üniversitelere göre oluşturmuş olduğu taban puanların en yükseği; 174,73312, en düşüğü ise 172,03090 olarak gerçekleşti.

ÇEVRE TEMİZLİĞİ VE DENETİMİ BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE BÖLÜM TÜR SIRALAMA TABAN PUAN
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ   Çevre Temizliği ve Denetimi Ücretsiz 1.755.118 175,04281
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ   Çevre Temizliği ve Denetimi Ücretsiz

2020 YKS sürecindeki adayların tercihlerinde faydalanacakları 2019 YKS Çevre Temizliği ve Denetimi bölümü taban puanları bilgileri yayımlanmıştır. Ancak 2019 YKS’ye dair başarı sıralamaları henüz yayımlanmamış olduğundan henüz bu bilgiye yazılarımızda yer veremiyoruz. ÖSYM ya da YÖK bu bilgileri yayımladığında Çevre Sağlığı ve Denetimi bölümü başarı sıralamaları bilgisini de tablomuza ilave edeceğiz.

*Yukarıda yer alan veriler, Çevre Temizliği ve Denetimi 2020 taban puanları ve diğer bilgiler ÖSYM tarafından yayımlanmış olan kılavuz içerisinden ve resmi web sitesinden alınmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru geçerli olacaktır

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.