kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü DSİ Personel Alım İlanı 2021

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Başvuru koşulları ve diğer detaylar haberimizde.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü DSİ tarafından 2021 yılında gerçekleştirilmek üzere personel alım ilanı yayımlandı. Bu ilana göre Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımı başvuru koşulları nelerdir? Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımına kimler müracaatta bulunabilir? Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımına başvurular ne zaman yapılacak? Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımının detayları ve ilan metni haberimizde.

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların 657 sayılı DMK hükümleri uyarınca açık şekilde belirlenmiş olan devlet memurluğu genel koşullarını taşıyor olmaları gerekmektedir. Bununla beraber Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların atanacakları kadronun gereği olarak ülkenin yer yerinde ve her tür arazi şartında çalışabilecek sağlık durumunda bulunmaları gerekmektedir.

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Nasıl Yapılabilecek?

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvurularını 26 Nisan 2021 tarihinden 7 Mayıs 2021 tarihi gün sonuna kadar Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’nün resmi internet adresinde yer alan personel alım ekranı üzerinden elektronik başvuru formunu doldurarak gerçekleştirmeleri mümkün olacaktır. Adayların bizzat DSİ Genel Müdürlüğü’ne giderek ya da buraya posta kanalı ile evrak gönderimi yaparak gerçekleştirecekleri başvurular geçerli kabul edilmeyecektir.

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımına başvuruda bulunan adaylardan, belirlenen kadrolara girecek olan aday sayısının toplam dört katı kadar aday için yapılacak sınav ile gerçekleştirilecektir. Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımı sınavı uygulamalı şekilde gerçekleştirilecektir ve 24 Mayıs 2021 tarihinde düzenlenecektir.

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımı kapsamında toplam 11 adet Mühendis alımı gerçekleştirilecektir. Bu 11 adet mühendisin 10 tanesi İnşaat Mühendisi, 1 tanesi ise Makine Mühendisi olacaktır. Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımı kapsamında alınacak olan İnşaat Mühendisleri Hakkari, Mardin, Şırnak, Kars, Bingöl, Ardahan, Gümüşhane, Bitlis illeri için, Makine Mühendisi ise Şırnak ili için istihdam edilecektir.

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımına başvurular adayların 2020 senesinde KPSS Lisans sınavında KPSS P3 puan türünden almış oldukları en düşük 70 puan ile gerçekleştirilecektir.

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımının tüm ayrıntılarını incelemek başvuru belgelerine göz atmak, illerin sayı dağılımını görmek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımı sürecini izlemek, diğer adaylarla sınava dair fikir alışverişinde bulunmak için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.