kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü Personel Alım İlanı 2021

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. İlana göre başvuru şartları ve diğer detaylar haberimizde.

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılı gerçekleştirilmek üzere personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre 2021 Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? 2021 Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü Personel Alımına başvurular hangi tarihlerde yapılacak? 2021 Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü Personel Alımı hangi unvan için toplam kaç kişilik olacak? 2021 Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü Personel Alımına dair detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

2021 Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü Personel Alımı Başvuru  Şartları Nelerdir?

2021 Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların Türk Vatandaşı olmaları, alım için belirlenmiş olan üniversite alanlarından mezun durumda bulunmaları, kamu hak mahrumiyetlerinin bulunmaması, 2021 Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü Personel Alımına başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik ile ilişiksiz durumda bulunmaları gerekmektedir.

2021 Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların 2020 yılında gerçekleştirilmiş olan 2020 KPSS Lisans oturumuna katılmış ve bu oturumda KPSS P3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları şarttır.

2021 Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Ne Şekilde Gerçekleştirilecek?

2021 Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvurularını 15 Şubat 2021 tarihinden 24 Şubat 2021 tarihine kadar gerçekleştirebileceklerdir. Adayların 2021 Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü Personel Alımı başvurusunu Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesi üzerinden, başvuru ekranı aracılığı ile gerçekleştireceklerdir. Adayların 2021 Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü Personel Alımına bizzat giderek ya da posta yolu ile başvuru yapmaları mümkün olmayacaktır.

2021 Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek? Başarılı Adaylar Ne Zaman İlan Edilecek?

2021 Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü Personel Alımına başvuru yapan adaylar başvuru için belirlenmiş olan illerin sayısınca tercihte bulunabileceklerdir. Adayların KPSS P3 puanlarına göre yapılacak sıralama neticesinde tercihlerine yerleşmeleri durumunda mesleğe girişleri de yapılmış olacaktır.

2021 Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü Personel Alımında başarılı olan adaylar 26 Şubat 2021 tarihinde Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü resmi stesinden ilan edilecektir.

baraj 2

2021 Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü Personel Alımı Hangi Kadro İçin Kaç Kişilik? İllere Göre Kadro Sayısı Kaç?

2021 Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü Personel Alımı toplam 12 personelin istihdamı için gerçekleştirilecektir. Bu 12 personelin unvanı ise Sözleşmeli Avukat olacaktır.

2021 Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü Personel Alımının yapılacağı iller ve kadro sayıları aşağıdaki gibidir;

Van İli Sözleşmeli Avukat Alımı; 3 kişi

Şanlıurfa İli Sözleşmeli Avukat Alımı; 2 kişi

Kars İli Sözleşmeli Avukat Alımı; 2 kişi

Erzurum İli Sözleşmeli Avukat Alımı; 1 kişi

Sivas İli Sözleşmeli Avukat Alımı; 1 kişi

Kastamonu İli Sözleşmeli Avukat Alımı; 1 kişi

Artvin İli Sözleşmeli Avukat Alımı; 1 kişi

Trabzon İli Sözleşmeli Avukat Alımı; 1 kişi

2021 Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü Personel Alımı özel başvuru şartlarını görmek ve ilanın tüm detaylarını incelemek adına İLANIN TAM METİNİNE göz atmak için Tıklayınız!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 2021 yılı personel alımı sürecini takip etmek, sürece yönelik olarak sorularınızı sormak ve bilgiler edinebilmek için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.