kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Ticaret Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021

Ticaret Bakanlığı 2021 Uzman Yardımcılığı alım ilanı yayımlandı. Başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman? Detaylar haberimizde.

Ticaret Bakanlığı tarafından 2021 yılında alım süreci yürütülmek üzere Uzman Yardımcılığı alım ilanı yayımlandı. Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı 2021 Alımı başvuru şartları nelerdir? Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı 2021 Alımı başvuruları ne zaman gerçekleştirilecek? Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı 2021 Alımı kaç kişilik olacak? Detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı 2021 Alımı Başvuruları Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı 2021 Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvuru koşullarına sahip olmaları durumunda Ticaret Bakanlığı elektronik başvuru ekranı üzerinden başvurularını  20 Ocak 2021 gününden,  29 Ocak 2021  gününe kadar gerçekleştirmeleri mümkündür.

Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı 2021 Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı 2021 Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı 2021 Alımı başvuru dönemi itibariyle devlet memurluğu için öngörülen genel başvuru şartlarını taşıyor olmaları lazımdır. Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı 2021 Alımı için adayların bu genel şartların yanında alım dönemi itibariyle otuz beş yaşlarını tamamlamamış olmaları gerekmektedir. Kamu ilanı

Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı 2021 Alımı Hangi Alanlar İçin Gerçekleştirilecek?

Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı 2021 Alımı aşağıda yer alan tablodaki kadrolar için gerçekleştirilecektir;

image 108
Ticaret Bakanlığı 2021 Ticaret Uzman Yardımcılığı Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Ticaret Bakanlığı 2021 Ticaret Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan adaylardan alan bazlı hesaplanmak üzere mesleğe alınacak olan aday sayısının 20 katı kadar aday Ticaret Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan yazılı yarışma sınavına katılma hakkı elde edeceklerdir.

Ticaret Bakanlığı 2021 Ticaret Uzman Yardımcılığı Sınavı Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

Ticaret Bakanlığı 2021 Ticaret Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan adaylardan mesleğe alınacak olan aday sayısının yirmi katı kadar aday için 28 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Ticaret Bakanlığı 2021 Ticaret Uzman Yardımcılığı Alımı yazılı sınavına katılan adayların başarılı olmaları için en az 70 puan almaları oturumlarda da en az 60’er puan almaları gerekmektedir.

Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı 2021 Alımının ayrıntılarını incelemek ve başvuru koşullarını görmek adına İLANIN TAM METNİNİ inclemek için Tıklayınız!

Ticaret Bakanlığı 2021 Ticaret Uzman Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek, sınava hazırlık yapacak diğer adaylar ile istişare halinde olmak için FORUM sayfamızı takip edebilirsiniz.

Yorumlar

  1. Enes Avatar Enes dedi ki:

    Ayni ilan onceki tarihlerde yapildi ve basvurumu yaptim. Bu yeni bir ilan mi yoksa tekrar mi basvurmam gerekecek?