kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

DGS Sinema ve Dijital Medya Taban Puanları 2020

​​​​​​​Sinema ve dijital medya DGS puanları 2020 kaçta kaldı, DGS sinema ve dijital medya taban puanları 2020 içerisindeki puanlardan en düşük ve en büyük taban puan kaçta kapatmıştır, DGS sinema ve dijital medya taban puanlar 2020 nasıl hazırlanmaktadır gibi soruların cevaplarını ve DGS sinema ve dijital medya puanları 2020 listesine ait tabloyu yazımızın içinde bulabilirsiniz.

Merkezi sınavları hazırlayan ve uygulayan ÖSYM bu sınavlardan sonra merkezi yerleştirmeleri de yapmaktadır ve bu yerleştirmelerden sonra bölümler tercihlere göre bazı puanlarda kalmaktadır. ÖSYM’de her yıl üniversite bölümlerinin kaldıkları bu puanları alarak bir sonraki senenin tercih kılavuzlarına eklemektedir.

Bu metot ile belirlenmiş olan 2020 DGS sinema ve dijital medya puanları içinde bulunan en düşük ve en büyük taban puanlar aşağıdaki listenin en altında ve en üstünde yer alan puanlardır. Yine listemizi inceleyerek DGS sinema ve dijital medya taban puanları 2020 sayılarının hepsine ulaşabilirsiniz.

DGS SİNEMA VE DİJİTAL MEDYA BÖLÜMÜ TABAN PUANLARI
ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE/BÖLÜM/TÜR PUAN TÜRÜ KONT. YERL. TABAN PUAN TAVAN PUAN
İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ/İ letişim Fakültesi/Sinema ve Dijital Medya (İngilizce) (Burslu) SÖZ 1 1 264,37276 264,37276
İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ/İ letişim Fakültesi/Sinema ve Dijital Medya (İngilizce) (%50 İndirimli) SÖZ 3 2 221,14659 241,40532

Sinema ve dijital medya bölümü veya diğer üniversite bölümleri, dikey geçiş sınavı, ÖSYM’nin gerçekleştirdiği tüm sınavlar, yerleştirmeler ve bunlar gibi tüm konularda aklınıza takılanları forum sayfalarımıza uğrayarak deneyim sahibi yöneticilere sorabilirsiniz.

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

* Sitemizi kullananlar için hazırladığımız DGS sinema ve dijital medya taban puanları 2020 listesi ÖSYM’ye ait resmi internet sitesinden ve bu sitedeki kılavuzlar ile dosyalardan derlenmiştir. Yapılabilecek bir değişiklikte bunu gerçekleştirebilecek olan kurum ÖSYM’dir ve onun yapacağı duyuru geçerli olacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.